artyom Δεκέμβριος 20, 2014 #5101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2014 Πηγα ειδα hobbit σε 3d.Δεν ξερω αν ηταν 48fps και τπτ αλλο, αλλα η ποιοητα του 3d ηταν στα επιπεδα του 3ds.Ολοκαθαρο χωρις προβληματα στις σκοτεινες περιοχες και τα σχετικα. Σχετικά με τη ταινια,γενικα δε τα παω καλα με το lore του tolkien αφου στο τελος ρωτουσα το φιλαράκι μου, ποιος ειναι ο σαρουμαν και ποιος ο σαουρον Mπολικα στοιχεια κωμικα οπως εβαζε η marvel και αυτο μαρεσε. Η μαχη δεν ξερω αν ηταν ποιο επικη απτο the two towers αλλα σιγουρα ηταν μεγαλυτερη. Τεσπα.Δειτε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 23, 2014 #5102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 Uncle Buck (1989) - IMDb Αρκετά καλή, περνάει ευχάριστα η ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 24, 2014 #5103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 (edited) Ειδα Hobbit 1,2 και μου ανοιξε η ορεξη και ειδα LotR EE Bluray.(σε διαστημα μιας βδομαδας ολα αυτα μην φρικαρετε ) H Extended edition εχει πολυ πολυ καλυτερα χρωματα απο την αρχικη. Τι επη ειναι αυτα ρε φουστη μου(τα lotr προφανως) ειχα και καμποσα χρονια να τα δω τα υπεραπολαυσα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 24, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 24, 2014 #5104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Hobbit 3 HFR 3D. Ήταν καλύτερο από τα προηγούμενα 2, άρχοντα βέβαια δεν ακουμπάει...Νομίζω επίσης ότι το 3D βελτιώθηκε (είχα δει το 1 σε 3D, το 2 όχι), οπότε ίσως να αξίζει.Βέβαια και πάλι σου ξενίζουν στο μάτι τα 48fps, αλλά δε με ενόχλησε ιδιαίτερα, εκτός από λίγες στιγμές που η κίνηση των ηθοποιών μου απέσπασε την προσοχή από την ταινία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 24, 2014 #5105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 The maze runner Εντάξει, περιμένουμε το επόμενο. 6,0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 25, 2014 #5106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 REC 4: Apocalipsis Καμία σχέση με το τρομερό 1ο και το μέτριο, αλλά ιδιέταιρο, 2ο.Πιό μούφα από το 3ο. Με τη τελευταία πατάτα Resident Evil παίζει να πέρασα καλύτερα. Από ιστορία πάντως, συνεχίζει από 'κει που σταμάτησε το 1ο. Δείτε το ΜΟΝΟ αν αντέξατε να δείτε το 3ο και δεν έχετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα καλύτερο να κάνετε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 25, 2014 #5107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 Hobbit 3 HFR 3D. Ήταν καλύτερο από τα προηγούμενα 2, άρχοντα βέβαια δεν ακουμπάει...Νομίζω επίσης ότι το 3D βελτιώθηκε (είχα δει το 1 σε 3D, το 2 όχι), οπότε ίσως να αξίζει.Βέβαια και πάλι σου ξενίζουν στο μάτι τα 48fps, αλλά δε με ενόχλησε ιδιαίτερα, εκτός από λίγες στιγμές που η κίνηση των ηθοποιών μου απέσπασε την προσοχή από την ταινία. Στην δεύτερη ταινία, το 3D και το HFR ήταν ήδη καλύτερο από την πρώτη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 25, 2014 #5108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2014 Stoneheart asylum αρκετοι γνωστοι ηθοποιοι , ενδιαφερον πλοκη και ενα ψιλοανατρεπτικο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 26, 2014 Author #5109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Boyhood, η ωδή στη βαρεμάρα ή πως αλλιώς να περάσουν 2 ώρες χωρίς ιστορία. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 26, 2014 #5110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Edge of tomorrow, ή αλλιώς Groundhog Day + Titanfall . Παραδόξως είναι ενδιαφέρουσα όμως. Elysium, ωραίο concept, χαλαρή ταινία, θέλει φαντασία βέβαια. Looper, why, why why? Gone girl, ωραίο ταινιάκι, αρκεί να "πιστέψεις" την ιστορία του. Γενικά όσο βλέπεις τις ταινίες απλά για να περάσει η ώρα είναι καλύτερα τελικά, νομίζω η έννοια "τέχνη" έχει πάψει να υπάρχει στις ταινίες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 26, 2014 #5111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Open Windows (2014) - IMDb Τελικά υπάρχουν και χειρότερα παραθύρια από τα Windows 8. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 26, 2014 #5112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 The Hobbit: The Battle of the Five Armies Εντάξει, δεν είπα και ουαου. Καλό ήταν. Συμφωνώ ότι δεν φτάνει το LotR. Ένα 7,5+ από εμένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 26, 2014 #5113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 (edited) Καλό το Gone Girl, αλλά το φινάλε πρέπει να το έγραψε αυτός που έκανε και το τελευταίο επεισόδιο του Homeland φέτος. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2014 από Lakisss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Δεκέμβριος 26, 2014 #5114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Edge of tomorrow, ή αλλιώς Groundhog Day + Titanfall [emoji14]. Παραδόξως είναι ενδιαφέρουσα όμως.Elysium, ωραίο concept, χαλαρή ταινία, θέλει φαντασία βέβαια.Looper, why, why why?Gone girl, ωραίο ταινιάκι, αρκεί να "πιστέψεις" την ιστορία του.Γενικά όσο βλέπεις τις ταινίες απλά για να περάσει η ώρα είναι καλύτερα τελικά, νομίζω η έννοια "τέχνη" έχει πάψει να υπάρχει στις ταινίες.Έχει περάσει μεγάλο διάστημα που να έχω δει μια ταινία πάνω από μια φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 26, 2014 #5115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Dracula untoldπολυ καλη , χωρις να περιμενω κατι το συνταρακτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 26, 2014 #5116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 The equalizer Χορταστική ταινία, με τον Denzel πολύ badass. Ένα 7,0+ Πάντως οι Αμερικάνοι τρέφουν πραγματική αγάπη για τους Ρώσους. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Δεκέμβριος 26, 2014 #5117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 Wrong Turn μπλιάξ ! Απελπισία 2/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 26, 2014 #5118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2014 http://www.imdb.com/title/tt2397535/?ref_=nv_sr_1 αν σας αρέσουν οι ταινίες με ταξίδι στο χρόνο θα σας αρέσει, αν όχι, you are going to have a bad time. 6-7/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 27, 2014 #5119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2014 Έχει περάσει μεγάλο διάστημα που να έχω δει μια ταινία πάνω από μια φορά Για το πάνω από μία φορά έχουμε Star Wars, Godfather και άλλες τέτοιες ομορφιές ευτυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Δεκέμβριος 27, 2014 #5120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2014 Για το πάνω από μία φορά έχουμε Star Wars, Godfather και άλλες τέτοιες ομορφιές ευτυχώς [emoji14]Μιλάς για παλιά έχω πολλές και εγώ πχ Martix Jurassic Park τα έχω λιώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts