Jump to content

Recommended Posts

ειπα να γινω πρωτοτυπος και να το δω και εγω το predestination 

καλο αλλα προβλεψιμο 

• Like 3

ειπα να γινω πρωτοτυπος και να το δω και εγω το predestination 

καλο αλλα προβλεψιμο 

Συμφωνώ, ακόμη και η αμφισημία στην πλοκή προβλέψιμη ήταν.

• Like 1

Είδα επιτέλους το Sin City 2, δεν το συγκρίνεις με το 1ο, αλλά μόνο και μόνο για το ΠΟΣΟ πολύ βυζί απο Eva Green έχει είναι για όσκαρ. 

• Like 6

Dracula Untold (2014) - IMDb

Βασικά όταν είχα δει το trailer το είχα διαγράψει ως πιθανή μέγιστη μούφα. Ξεκινάει πάντως αρκετά καλά, δείχνοντας ιδιαίτερα σοβαρό, μέχρι να αποκτήσει τις δυνάμεις του ο πρωταγωνιστής. Μετά απλά έχουμε μια X-Men έκδοση του Dracula. Ζηλέψανε Wolverine οι δημιουργοί

Α! να μην ξεχάσω.

Έλεος με αυτά τα σκαρφαλώματα του πρωταγωνιστή. Το έκανε ο Λεωνίδας και πλακώσαν όλοι....

1020830-framestore-unveils-vfx-behind-dr

• Like 1
(edited)

Είδα το Predestination , λίγο πριν το τέλος με πήρε ο ύπνος......ξύπνησα στο γραφείο με το κεφάλι πάνω στο γραφείο......πρέπει να λιποθύμησα επειδή το κοπάναγα στο ξύλο.....

Επιεικώς 4/10 .....

πιο πολύ ενδιαφέρον είχε η ιστορία της αλλαγής φύλου :p

Έγινε επεξεργασία από acct
Spoil me once, shame on you...
(edited)

Interstellar

από τα καλύτερα SCI-FI του 2014 μπορεί και το καλύτερο του 2014      προσωπική μου άποψη 9.2 !!!!  170 λεπτά  !!!!!

όσοι είδαν pedestrian asap και αυτό και μετά τα ξαναλέμε , είναι μπροστά οι τύποι !!!!

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

μόλις γύρισα και εγώ απο Ιντερστέλαρ, φανταστικό ναι αλλά με 2 παραδοχές που με χαλάνε γιατί σπάει η ταινία και η συνοχή της... 

αλλά πραγματικά πολύ καλό και ο Νολαν πάλι τα έδωσε.

• Like 1

The Apartment (1960) - IMDb

Light ταινία για να περάσετε ευχάριστα την ώρα. Όσοι βέβαια είστε συνηθισμένοι στις πολύ ποιο γρήγορες σύγχρονες ταινίες ίσως να βαρεθείτε. Για μένα 7+.

• Like 1

The Apartment (1960) - IMDb

Light ταινία για να περάσετε ευχάριστα την ώρα. Όσοι βέβαια είστε συνηθισμένοι στις πολύ ποιο γρήγορες σύγχρονες ταινίες ίσως να βαρεθείτε. Για μένα 7+.

παίζει να είμαστε ξαδέρφια και να έχουμε τον ίδιο θείο που μας στέλνει ταινίες...

(edited)

προειδοποιώ.. απίστευτα καμένες αμερικάνικες χαζοκωμωδίες pro90's.. για σ/κ μεσημεράκι αντί να δείτε 345ή επανάληψη το καράτε κιντ ή τα γκούνις.. 

fraternity vacation (1985)

hardbodies (1984)

hardbodies 2 (1986)

το τελευταίο είναι γυρισμένο στην ελλάδα(!!!) και παίζουν κι έλληνες..

Έγινε επεξεργασία από Delijohn