Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

The Book Thief (2013) - IMDb 7/10

Ωραία ταινιούλα. Καλοί στους ρόλους τους όλοι, αλλά θα έλεγα ότι τώρα τελευταία μου αρέσει όλο και πιο πολύ ο Geoffrey Rush.

Πάντως θα προτιμούσα να μην είχαν βάλει την αφήγηση. Νομίζω είναι και το μόνο μειονέκτημα της ταινίας. Δεν προσθέτει απολύτως τίποτα, ποιο πολύ σου αποσπάει την προσοχή και ο τόνος της αφήγησης αφαιρεί από τον ρεαλισμό που έχει η ταινία, παραπέμποντας σε παραμύθι της Disney. Γενικά όποτε ξεκινάει η αφήγηση, νομίζεις ότι έχεις πατήσει το τηλεκοντρόλ και έχεις αλλάξει κανάλι.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Προφανώς περί ορέξεως, αλλά εμένα με είχε κερδίσει η αφήγηση. Δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα, αλλά πέρα από το ό,τι ταιριάζει σεναριακά, νομίζω ότι ο Allam είναι εξαιρετικός στο ρόλο. Και βέβαια, σκοπίμως είναι αποστασιοποιημένος από την ιστορία και απόμακρος, σα να "έχεις αλλάξει κανάλι", αφού...

είναι ο Χάρος! :nada:

Τώρα τελευταία, διότι μέχρι πριν λίγα χρόνια είχα εκτός ραντάρ τον εν λόγω ηθοποιό. I am not imdb to keep track on everyone.

Ελα ρε!

Δες το Shine asap αν δεν το εχεις δει!

Ειναι ταινιαρα!

Kαι το Quills απο οτι θυμαμαι ωραιο ειναι.

Ο Geoffrey Rush ειναι τ ε ρ α σ τ ι ο ς ηθοποιος.

Προσωπικα την ερμηνεια του στο shine την θεωρω μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων.ευκολα.

Έγινε επεξεργασία από jesus

Nope.Καλο?

Δυνατό σενάριο ελαφριάς επιστημονικής φαντασίας, με προσοχή στη λεπτομέρια. Καλό mindfock.

50k budget συνολικά, γυριστηκε σε 5 μερες, με διάλογο σε μεγάλο βαθμό improvised.

Ελα ρε!

Δες το Shine asap αν δεν το εχεις δει!

Ειναι ταινιαρα!

Kαι το Quills απο οτι θυμαμαι ωραιο ειναι.

Ο Geoffrey Rush ειναι τ ε ρ α σ τ ι ο ς ηθοποιος.

Προσωπικα την ερμηνεια του στο shine την θεωρω μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων.ευκολα.

+5000

το είδα μικρός στο σινεμά. με στιγμάτισε σαν ταινία. ΤΙ ΗΘΟΠΟΙΆΡΑ ΡΕ ? δεν παίζεται