Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

The World's End (2013) - IMDb 7/10

Είχε την πλάκα του στην αρχή, από ένα σημείο και μετά άρχισε να ξεφεύγει και στο τέλος παρεκτράπει εντελώς. Αν και σαφώς χειρότερο από Shawn of the dead & Hot Fuzz, οι λάτρεις των δύο πρώτων ταινιών της τριλογίας, πρέπει να το δουν. Όσοι δεν τα έχουν δει, καλύτερα να προτιμήσουν αυτά.

Λεπον, ειδα το Hobbit 2 και σε 2D (μη ρωτησετε γιατι :p ) και κατα την γνωμη μου σε συγκριση με το 3D (48fps), το 2ο λεει με τα χιλια! Δυστυχως η σχεδον διπλασια τιμη αποτρεπει αρκετους θα ελεγα αλλα το 3D το Jackson σιγουρα αξιζει!

ΥΓ: Και οι δυο φορες ηταν σε αιθουσες των village οποτε πανω κατω τα στανταρ εικονας/ηχου ηταν ιδια.

Lord of the rings extended 10'/10

Μιας και πήρα τα Blu-ray είπα να τα ξαναδώ. Τρίτη φορά για μένα, και κάπου όγδοη για την κοπέλα μου.

Ότι καλύτερο έχει βγει κατά τη γνώμη μου!

Έχω φτιάξει και τους υπότιτλους για τα δεύτερα δισκάκια. Στα πρώτα δισκάκια παίζουν οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Αν θέλει κάποιος να του τα στείλω.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Α μπράβο! Κ' εγώ αυτά ξεκίνησα να δω, μετά την απογοήτευση και του 2ου Χόμπιτ. Λίγο τοπίο αληθινό τέλοσπάντων, να νιώσουμε κάτι από Μέση Γη!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hCEqQV5eIjk]Simon Tolkien: "I don't think JRR would have enjoyed watching the films" - YouTube[/ame]

@yanni αν σου αρέσουν τα western δοκίμασε τα παρακάτω, οι βαθμολογίες είναι δικές μου όχι του imdb.

The Big Trail (1930) 7/10

The Professionals (1966) 7/10

Silverado (1985) 7/10

The Outlaw (1943) 6/10

Hatfields & McCoys (2012 Mini-Series) 7/10

Open Range (2003) 6/10

Jeremiah Johnson (1972) 7/10

Unforgiven (1992) 8/10

Once upon a time in the west (1968) 6/10

Έγινε επεξεργασία από Havic

About Time

Νταξ δεν ηταν τραγικη ειχε ωραιες στιγμες αλλα το σεναριο ηταν καπως ρηχό χαζο προχειρογραμμενο.Ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με time travel οι αστοχιες της ταινιες ηταν πολλες και δεν συγχωρουμε.

6/10 To 7,8 του imdb αδικαιολογητο.

Αν θυμαμαι καλα το The Time Traveler's Wife ηταν πολυ καλυτερο.

Ninja: Shadow of a Tear

Fighting movie με Scott Adkins για να περασει η ωρα.Βλεποταν αν και ηταν πολλες οι σκηνες που εκανε μπαμ οτι κοπανουσε αερα και οι εχθροι απλα εκαναν μια κωλοτουμπα.

5/10

Lone Survivor

Μαρεσε πολυ η ταινια πολυ καλογυρισμενη με εβαλε 100% στο κλιμα και με κρατησε καρφωμενο απο την αρχη μεχρι το τελος.Η προπαγανδα παει συνεφο αλλα who cares:upside:

8/10

Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι γιατί ο Φροντο φεύγει μαζί με τον Γκανταλφ στο τέλος.

Γιατί ξεκινάει η εποχή των ανθρώπων και η πληγή του Φροντο δεν πρόκειται να επουλωθει ποτέ όσο εμενε στο Σαιρ

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

Γιατί ξεκινάει η εποχή των ανθρώπων και η πληγή του Φροντο δεν πρόκειται να επουλωθει ποτέ όσο εμενε στο Σαιρ

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

Αυτό για την πληγή κατάλαβα και γω, αλλά δεν το εξήγησαν κάπως.

@yanni αν σου αρέσουν τα western δοκίμασε τα παρακάτω, οι βαθμολογίες είναι δικές μου όχι του imdb.

The Big Trail (1930) 7/10

The Professionals (1966) 7/10

Silverado (1985) 7/10

The Outlaw (1943) 6/10

Hatfields & McCoys (2012 Mini-Series) 7/10

Open Range (2003) 6/10

Jeremiah Johnson (1972) 7/10

Unforgiven (1992) 8/10

Once upon a time in the west (1968) 6/10

Έχω ήδη δει αυτές που έχω βάλει σε μπλε. Θα ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα που δεν τα ξέρω/θυμάμαι, thanks.

Το Hatfields & McCoys νομίζω το διαφήμιζε το MEGA.

Lord of the rings extended 10'/10

Μιας και πήρα τα Blu-ray είπα να τα ξαναδώ. Τρίτη φορά για μένα, και κάπου όγδοη για την κοπέλα μου.

Ότι καλύτερο έχει βγει κατά τη γνώμη μου!

Έχω φτιάξει και τους υπότιτλους για τα δεύτερα δισκάκια. Στα πρώτα δισκάκια παίζουν οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Αν θέλει κάποιος να του τα στείλω.

Το hobbit ειναι milking cow φάση ΔΕΝ βλέπετε ΟΥΤΕ καν σαν ταινία αυτόνομη είναι πιο βαρετό από γεωργιανό ανεξάρτητο κινηματογράφο.

Mε τον άρχοντα είχα φάει ξενέρα που δεν είχε τη μάχη Gandalf - Saruman στο δεύτερο βιβλίο αν θυμάμαι καλά. Πάει στο μπαλκόνι και του λέει κατέβα... Και αυτό στο extended. Στο κανονικό ούτε καν τον έδειχνε το γερο-Saru.

On others note

The Dyatlov Pass Incident (2013) - IMDb

πολύ καλο.

The Wolf of Wall Street (2013) - IMDb

ταινίαρος.. καλά δεν μιλάω για τον ντικάπριο που απλά έχει ξεφύγει, πρέπει να το πάρει φέτο το αγαλματάκι για την δικαίωση γιατί σαν ταινία δεν νομίζω να παίξει πολύ στα οσκαρ είναι πολύ in your face και σπιντάτη

μ' άρεσε, μύρισε καλό crime-action genre των 90's goodfellas κέτσι.

Ισως για μερικούς το 3ώρο είναι too much επίσης είναι αρκετά ωμή ταινία όποτε φαντάζομαι θα φάει θάψιμο απ' τους πιο πολιτικά ορθούς, αλλά πιστεύω είναι ήδη cult ταινία.:p

Iron Man Three (2013) - IMDb Είχα διαβάσει διάφορα σχετικά με την ταινία και ξεκίνησα να την δω επιφυλακτικός. Τελικά μου άρεσε πάρα πολύ, ιδιαίτερα η τελευταία μάχη που εμφανίστηκαν οι 30 στολές ήταν κορυφαία!!!

το χόμπιτ είναι ένα ΠΑΙΔΙΚΟ βιβλίο των 300 σελίδων. ΔΕΝ είναι επικό πόνημα τύπου Lotr, a song of ice and fire κλπ. Για να βγάλεις τριλογία 10 ωρών απλά του γ@μ@ς τη μάνα.Αφου μπηκαν στην μεση και η WB+MGM με τα δικαιωματα, τι περιμενες...