Cyber_Cookie Δεκέμβριος 13, 2013 #3801 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Ειδα χθες το Hobbit το δευτερο. Καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 15, 2013 #3802 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Είδα το 12 χρόνια σκλάβος... δε λέω, σοβαρό το θέμα που παρουσιάζει.. αλλά... ΑΛΛΑ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ρε φίλε... δεν πήγαινε άλλο... σιωπή στην αίθουσα.. κάποιες είχαν πλαντάξει στο κλάμα.. κάποια παιδάκια που κακώς είχαν φέρει στην αίθουσα, τα είχε πάρει ο ύπνος κ ροχάλιζαν.. κοτσάνα εντελώς.. σκηνοθεσία αγγελόπουλος φάση, αργές σκηνές.. να θες να φωνάξεις ΕΛΕΟΟΟΟΣ.. Ούτε 6 δε μπορώ να του βάλω. Αν πάει για Όσκαρ; Άνετα.. για τους λόγους που παίρνουν όσκαρ οι ταινίες τα τελευταία χρόνια... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Δεκέμβριος 15, 2013 #3803 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 The Hobbit: An Unexpected Journey Extended EditionΠερισσότερο γι αυτό που θα ακολουθούσε, πάρα για το extended μέρος. Όχι πολλές extra σκηνές, και χωρις ιδιαίτερη σημασία, αλλα είναι ωραίο σαν συνολο.3 ώρες γεμάτες μαζι με τις εξτρα σκηνες, αν θυμάμαι καλα.The Hobbit: The Desolation of SmaugΤο είδα σε IMAX 3D και high frame rate. Το 3D πολυ καλό όπως και στο προηγουμενο.Πολυ καλό!3 σχεδόν αλλά δεν κούρασε καθόλου. Ωραιος ο δράκος (φωνή B. Cumberbatch), αλλα δεν ξέρω πως θα δείχνει χωρίς το 3D.Οι φαν του Tolkien (όπως εγω) πρεπει να το δειτε σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 15, 2013 #3804 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Peter O'Toole Dead: 'Lawrence Of Arabia' Actor Dies At 81R.I.P Lawrence.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 16, 2013 #3805 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Mega Spider (2013) ( o τίτλος ειναι BIG ASS SPIDER) nough said Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 16, 2013 #3806 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 The Right Stuff (1983) - IMDb η αρχή του διαστημικού προγράμματος της Αμερικής,πολλά ιστορικά στοιχεία και λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσουν (το φιλμ είναι 3,5 ώρες) αλλά αν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο θα κυλήσουν γρήγορα(εγώ ήθελα να'τανε μεγαλύτερο) σουπερ καστ (εντ χαριιιςςςς φορδεγουιν) Shepard,Glenn μεχρι και ο Goldblum παίζει. καπάκι δείτε το "From the Earth to the Moon" για ολοκλήρωση και κλείσατε για όοοολο το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 16, 2013 #3807 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 ^ και εξαιρετικό soundtrack. :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 16, 2013 #3808 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 2 κωμωδιες Detroit Rock City Old School Καλουλες και οι 2.Λιγο περισσοτερο μαρεσε το πρωτο. Breathe In Δεν απογειωθηκα .Ο κυριως λογος που την ειδα ηταν η Felicity Jones. 6/10 Enemy Mine Ωραια ταινιουλα ουτε που την ηξερα. 7/10 The Right Stuff (1983) - IMDbη αρχή του διαστημικού προγράμματος της Αμερικής,πολλά ιστορικά στοιχεία και λεπτομέρειες που μπορεί να κουράσουν (το φιλμ είναι 3,5 ώρες) αλλά αν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο θα κυλήσουν γρήγορα(εγώ ήθελα να'τανε μεγαλύτερο) σουπερ καστ (εντ χαριιιςςςς φορδεγουιν) Shepard,Glenn μεχρι και ο Goldblum παίζει. καπάκι δείτε το "From the Earth to the Moon" για ολοκλήρωση και κλείσατε για όοοολο το βράδυ Και μενα την πηρε το ματι μου (σύμπτωση ε) και μου κινησε το ενδιαφερον.Θα την δω σημερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 16, 2013 #3809 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 The Mortal Instruments: City of Bones (2013) - IMDbαλλο ενα παλτο ,οκ χειμωνας ειναι χρειαζεται.Τι να πρωτοθυμηθω?Τον ξανθουλη που εχασε το καστινγκ απο το twilight?Tις επικες μαχες?Το στορυ?AVOID AVOID !!!!εκτος αν θελετε να κοιμηθητε για 2 ωρες...ο ρε γμτο 2 ωρες πως την πατησα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 16, 2013 #3810 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Και μενα την πηρε το ματι μου (σύμπτωση ε) και μου κινησε το ενδιαφερον.Θα την δω σημερα. πρόκειται για παλιά ταινία,η ερτ την είχε δείξει τουλάχιστον 5 φόρες τα τελευταία 10 χρόνια (κάπου το 1990-92-φοιτητης τότε- την είδα εγώ,αν δεν κάνω λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 17, 2013 #3811 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Χτες είδαμε με την γυναίκα το Hobbit. Ωραια ταινια αν και το τέλος σε αφήνει με το καλάμι στο χέρι. Πολύ απότομο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 17, 2013 #3812 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Για αυτό και αφήνω το Hobbit για το 2015.AnywayEnemies Closer (2013) - IMDb 5.8/10Δεν είναι τόσο τραγικό όσο λέει το imdb ή απλά περίμενα χειρότερα πράγματα από τον Van Damme. Πλάκα πλάκα είναι αρκετά καλός στον ρόλο του, μόνο η τελευταία ατάκα που ξεφωνίζει είναι άκυρη.... εντελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 17, 2013 #3813 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Για αυτό και αφήνω το Hobbit για το 2015.AnywayEnemies Closer (2013) - IMDb 5.8/10Δεν είναι τόσο τραγικό όσο λέει το imdb ή απλά περίμενα χειρότερα πράγματα από τον Van Damme. Πλάκα πλάκα είναι αρκετά καλός στον ρόλο του, μόνο η τελευταία ατάκα που ξεφωνίζει είναι άκυρη.... εντελώς.Ρε συ, δεν το περίμενα τόσο απότομο το τέλος του....... Ούτε στον Αρχοντα τέτοιο απότομο κόψιμο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 17, 2013 #3814 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Platoon (1986) - IMDb ΕPIC! Όλοι οι καλοί χωράνε! (αφού ο Τζόνις ο Ντεπς ήταν 25 όνομα στη ταινία)As Good as It Gets (1997) - IMDb KARAEPIC!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 17, 2013 #3815 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Είδα τις προάλλες το Hobbit και σήμερα είδα και το 2. Άντε τώρα αναμονή 1 χρόνο έτσι όπως το τέλειωσαν.. Αυτό το καταραμένο 3D ελπίζω να αποτύχει.. Την είδα σε 24p βέβαια και δεν ξέρω αν σε 48 λύνονται τα προβλήματα, αλλά αν είναι ίδια η κατάσταση, απλά ουστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 18, 2013 #3816 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Το 3D στις περισσότερες ταινίες όπως και στο Χόμπιτ είναι σκέτο marketing.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 18, 2013 #3817 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Το είδα και εγώ σε 24 3dΚαλύτερο σπό το πρώτο.. Κυλούσε πιο εύκολα η ιστορία, δεν κούρασε, είχε πιο γρήγορο ρυθμο αλλά ξαφνικά .τελος!Παλι όμως, δεν είχε αυτό το επικό στοιχείο που είχε κάθε μέρος της τριλογίας του άρχοντα.. Sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 18, 2013 #3818 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Για αυτό και ξεκινήσανε με τον άρχοντα. Ο άρχοντας είχε όλα τα φόντα να πετύχει εμπορικά και να γεμίσει τις αίθουσες. Shane (1953) - IMDb 7/10Κλασικό γουέστερν (ε ναι αν είναι του 1953, τι περίμενες?) που βλέπεται άνετα παρόλο το 4:3. Προτείνεται για όσους δεν έχουν εθιστεί στις ultra fast ταινίες δράσης του σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 18, 2013 #3819 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Το ειδα και εγω.Σε 2d.Στο 3d εχω ριξει ακυρο πολυ καιρο τωρα.Καλη ηταν αλλα το ξεζουμισμα παει συννεφο.Στα δικα μου ματια τουλαχιστον φαινεται πολυ ασχημα ποσο προσπαθουν να το τραβηξουν οσο δεν παει.Υπηρχαν σκηνες(πχ εκει με τον δρακο) που μπορουσαν να συμπιεστουν πολυ χωρις να χασει η ταινια ουσια.Τα cgi φοβερα αλλα οπως ειπατε δεν ειναι αρχοντας σε καμια περιπτωση.Η ιστορια ειναι ψιλοαδιαφορη.Don JonΛιγα πραγματα.Η πρωτη ταινια που ηθελα να σαπισω στο ξυλο την Johansson.Απιστευτα εκνευριστικος ο χαρακτηρας της.6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 18, 2013 #3820 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Τα cgi μενα μου φανηκαν πολυ προχειρα.λες και δεν τα προλαβαιναν στον ενα χρονο.Σε αρκετα σημεια φαινοταν το πισι και δε μου αρεσε.στον αρχοντα δεν ειχε τετοια σημεια αν και δεν ειχε και τοσο πολυ πισι βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts