Delijohn Δεκέμβριος 11, 2013 #3781 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2013 Aziz Ansari: Buried Alive[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EM6LxJkcrKg]Aziz Ansari: Buried Alive - Official Trailer [HD] - YouTube[/ame]δεν είναι ταινία αλλά αξίζει και περνάς ευχάριστα την ώρα σου... βρείτε το και δείτε το :worship: τέτοιοι τύποι, δεν γεμίζουν τυχαία ολόκληρα θέατρα σε κάθε πόλη που πάνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2013 #3782 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Gravity (2013) - IMDbΔεν μου άρεσε καθόλου. Κλαψονουνισμός στο έπακρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 12, 2013 #3783 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Ειδα χτες το The Family (2013) - IMDb . Πολυ καλό με αρκετες στιγμες γελιου, αν και δεν ειναι 100% κωμωδια. 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 12, 2013 #3784 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 The Family: 6/10Απλά υποφερτό για μένα. Ψιλο-αρπαχτή Ντενίρο-Φάιφερ, αλλά με συμπαθητικές ερμηνείες. Αν ήταν πιο περιπετειώδες ή πιο αστείο θα ήταν καλύτερο.Kick-ass 2: 6/10Επίσης βλέπεται ευχάριστα, αν και ψάχνουν εναγωνίως να βρουν κάτι πρωτότυπο, χωρίς να τα καταφέρνουν. Καλύτερο το πρώτο.Prisoners: 7/10Όσο σε κρατάει σε αγωνία είναι εξαιρετικό, αν και το θέμα του λίγο καταθλιπτικό. Από ένα σημείο και μετά γίνεται πολύ προβλέψιμο, γιατί όλα τα γεγονότα συσχετίζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους, οπότε απλά περιμένεις να τελειώσει. Μου άρεσε πολύ ο Gyllenhaal ως detective Loki. Ίσως η καλύτερη ερμηνεία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Δεκέμβριος 12, 2013 #3785 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Στο prisoners υποθέτωστο τέλος τον βρίσκει τον hugh jackman σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 12, 2013 #3786 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 ουι Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 12, 2013 #3787 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Στο prisoners υποθέτω... Τι να πω τώρα... που εγώ ξεχνιέμαι και τα ανοίγω τα spoiler, οπότε υποθέτω το κάνουν κι άλλοι. Ουδέν σχόλιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 12, 2013 #3788 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Σινεμά μετα της γυναικώς προτείνετε το Oldboy η το Gravity?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 12, 2013 #3789 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Σινεμά μετα της γυναικώς προτείνετε το Oldboy η το Gravity?Sent from my GT-I9100 using TapatalkΑν δεν έχει ακονίσει νύχια, το Gravity καλό είναι. Αλλιώς, you're gonna have a bad time™. Το Oldboy δεν το έχω δει ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 12, 2013 #3790 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Oldboy είχα δει το Κινέζικο τότε που ειχε βγει κ μου άρεσε. Θα το ρισκάρω και με την Αμερικανιά αν κ προβλέπεται φόλα..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 12, 2013 #3791 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Σινεμά μετα της γυναικώς προτείνετε το Oldboy η το Gravity?Sent from my GT-I9100 using Tapatalkoldboy. η ταινία είναι Must Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 12, 2013 #3792 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Εντάξει πέρασε η ώρα αλλά καμμία σχέση με το παλιό. Πάντως έπαιξε λίγο χταποδάκι και εδώ :hehe: Γενικά είναι πιο καλό για σπίτι φάση και μπύρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 12, 2013 #3793 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Insidious: Chapter 2Μαρεσε αλλα οχι οσο το πρωτο.7/10A Good Old Fashioned OrgyΠολυ ευχαριστη κωμωδιουλα γελασα με την ψυχη μου.Θεος ο Sudeikis.7/10ConeheadsAre you F kidding me?4-5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 13, 2013 #3794 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Ωραιος ο Hobbitas 2. Δεν βαζω βαθμο... Αλλωστε δεν εχει νοημα. Οσοι ειναι να πανε να το δουνε θα τους αρεσει. Ωραιο και σαν 3D.Δρακους εχειΚαραμοΛεγκολας εχειΑπλα κοβεται λιγο αποτομα... Αντε 1 χρονο ακομα στο περιμενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 13, 2013 #3795 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 και κυρίως έχει Kate (από το Lost) !! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2013 #3796 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Σινεμά μετα της γυναικώς προτείνετε το Oldboy η το Gravity?Δείτε το Gravity που πάει και για Oscar καλύτερης ταινίας.Το Oldoby ξέχασέ το. Αν θέλεις, δείτε το αυθεντικό σπίτι, μια από τις κορυφαίες ταινίες.Oldboy (2003)edit: sorry, τώρα είδα ότι και πήγατε και είχες δει το παλιό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Δεκέμβριος 13, 2013 #3797 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Δείτε το Gravity που πάει και για Oscar καλύτερης ταινίας.Το Oldoby ξέχασέ το. Αν θέλεις, δείτε το αυθεντικό σπίτι, μια από τις κορυφαίες ταινίες. Oldboy (2003) edit: sorry, τώρα είδα ότι και πήγατε και είχες δει το παλιό... Αν πάρει το GRAVITY ΟΣΚΑΡ καλύτρερης ταινίας, Α) Δεν ξαναπάω cinema Δεν ξανακούω κριτικούς σινεμά Γ) Θα κόψω το ποπκόρν. Απαράδεκτη ταινία για να πάρει όσκαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 13, 2013 #3798 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Αν πάρει το GRAVITY ΟΣΚΑΡ καλύτρερης ταινίας,Α) Δεν ξαναπάω cinema Δεν ξανακούω κριτικούς σινεμά Γ) Θα κόψω το ποπκόρν. Απαράδεκτη ταινία για να πάρει όσκαρ. α. Σινεμά πηγαίνω σπάνια πλέον (1-2 φορές το χρόνο) β. Ακούω πάντα τους κριτικούς και βλέπω ότι θάβουν, πχ 300 γ. Φτιάχνω στο σπίτι Όσο για την ταινία, δεν την έχω δει και δε θέλω κιόλας αφού η υπόθεση μου φαίνεται βαρετή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Δεκέμβριος 13, 2013 #3799 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 α. Σινεμά πηγαίνω σπάνια πλέον (1-2 φορές το χρόνο)β. Ακούω πάντα τους κριτικούς και βλέπω ότι θάβουν, πχ 300 γ. Φτιάχνω στο σπίτι Όσο για την ταινία, δεν την έχω δει και δε θέλω κιόλας αφού η υπόθεση μου φαίνεται βαρετή. Επειδή την είδα στο σινεμά το λέω... και όλη η παρέα είχε την ίδια άποψη..Την είδα και σε 3D..άσε..:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 13, 2013 #3800 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Επειδή την είδα στο σινεμά το λέω... και όλη η παρέα είχε την ίδια άποψη..Την είδα και σε 3D..άσε..:bye: Επειδή την είδα κι εγώ στον κινηματογράφο και σε 3D, επιμένω ότι το 3D στερεί κάτι από την εξαιρετική φωτογραφία. Καταστρέφει πολλές σκηνές με μεγάλη αντίθεση με αντάλλαγμα κάτι τρισδιάστατα θραύσματα. Καλύτερα 2D. Τώρα αν πάρει καλύτερης ταινίας... κι ο Τιτανικός πήρε και δεν κόψαμε το ποπκόρν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts