Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

Ξέρω άντρα και το τονίζω ΑΝΤΡΑ που η καλύτερη ταινία ever γι'αυτόν είναι ο τιτανικός και μετά το mamma mia. :suicide2:

Οπότε τι να λέμε τώρα... περί ορέξεως βρε παιδιά! :daisy:

Πως το ξέρεις πόσο άντρας είναι δηλαδή;

Sent from my Pantoflini N7100

Ειδε κανεις το Fifth Estate?

Προφανως ξερω τι να περιμενω αλλα στα καπακια εβγαλε και "ψιλο ανακοινωση" το περιβαλλον του Assange οτι η ταινια ειναι ψιλο-προπαγανδα.

Σκοπευω να δω το We Sell Secrets που ειναι πιο ντοκυμαντεριστικη και approved αλλα ελεγα εβλεπα και το Hollywood-version για τον τυπο που παιζει τον Assange που λενε ολοι οτι δινει ρεστα.

Prisoners (2013) - IMDb 7.2/10

153 λεπτά και με βάση τα trailers θα έλεγα ότι περίμενα να σκυλοβαρεθώ. Καμιά σχέση. Σε κρατάει μια χαρά σε αγωνία για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και που θα καταλήξουν και το καταφέρνει αυτό από την αρχή μέχρι και μερικά δευτερόλεπτα πριν τους τίτλους τέλους. Ευχάριστη έκπληξη.

Όντως. Μόλις τελείωσε.

Την έβαλα για να περάσει η ώρα, χωρίς να ξέρω ούτε διάρκεια, ούτε κριτικές ούτε τίποτα.

Ούτε κατουρήθηκα, ούτε δίψασα, ούτε "να 'χαμε κανα γλυκό τώρα", ούτε να κλείσει το μισό μάτι...

ΚΙΧ δεν ακούστηκε στον καναπέ!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Homefront (6.5)

Κλασσική ταινία Στέιθαμ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Θα του έβαζα 7, αλλά αν ξαναφτιαχτεί ταινία με παρόμοιο μοτίβο, θα πέσω στο 6. Προσωπικά πέρασε ευχάριστα η ώρα μου βλέποντάς την.. εσείς θα κρίνετε αν έχετε βαρεθεί αυτό το στυλ.

The Punisher (2004) - IMDb

Αποτυχημένη προσπάθεια έναρξης franchise μάλλον, αλλά την είδα ευχάριστα. Αν και στεναχωρέθηκα με τον Τραβόλτα.. Το θεώρησα "κατρακύλα"

Πας youtube και βάζεις "Punisher dirtylaundry".

Πας youtube και βάζεις "Punisher dirtylaundry".

Το είδα. Ποιος είναι πίσω από αυτό; Είναι κάτι "official"; Πάντως το Jack απ'οτι φαίνεται βαράει στο κεφάλι και χωρίς να το πιείς :hehe::hehe:

Το είδα. Ποιος είναι πίσω από αυτό; Είναι κάτι "official"; Πάντως το Jack απ'οτι φαίνεται βαράει στο κεφάλι και χωρίς να το πιείς :hehe::hehe:

Ποιο πολύ σαν fanmade θα το έλεγα με γνωστούς όμως ηθοποιούς και παραγωγούς που έχουν εμπειρία από κανονικές ταινίες ενός κάποιου κόστους. Όταν είχε σκάσει το βιντεάκι αυτό πολλοί ήλπιζαν ότι θα είναι προπομπός κάποιας νέας ταινίας, αλλά δεν συνέβη ποτέ. Την ταινία του 2004 ακολούθησε μια διαφορετικού στυλ και χωρίς τον Thomas Jane το 2008 αν θα σε ενδιέφερε μπαμ μπουμ ταινίες με τον εν λόγω χαρακτήρα, έστω από περιέργεια, Punisher: War Zone (2008) - IMDb, ενώ υπάρχει και μια - σαφέστατα κατώτερη - του 1989 The Punisher (1989) - IMDb

είπα να δω καποιες παλιες must που μου εχουν προτείνει.

Taxi Driver (1976) - IMDb

βαρέθηκα.Δεν ξέρω ισως τοτε ήταν αλλιως αλλα ειναι κατι το εντελως διαφορετικος.

και

Dog Day Afternoon (1975) - IMDb

ΦΟΒΕΡΗ!!

Λεω να δω και τα mad max...

Πωωω κοιτα σε τι ταινιες επαιζαν τοτε οι Pacino,De Niro και σε τι ταινιες παιζουν τωρα...

The Family

5/10 και με το ζορι.Τραγικη η ταινια.

Reindeer Games

Mehh μετριο.

6/10

The Legend of 1900

Δεν την ειχα δει ποτε ολοκληρη.Σκηνες αποσπασματικά παιζει να εχει δει.

Πολυ ωραια ταινια οπως μας εχει συνηθίσει ο Tornatore.Φοβερο soundtrack (Morricone).

8/10

είπα να δω καποιες παλιες must που μου εχουν προτείνει.

Taxi Driver (1976) - IMDb

βαρέθηκα.Δεν ξέρω ισως τοτε ήταν αλλιως αλλα ειναι κατι το εντελως διαφορετικος.

και

Dog Day Afternoon (1975) - IMDb

ΦΟΒΕΡΗ!!

Λεω να δω και τα mad max...

να δεις. το 1 είναι έπος. τα υπόλειπα cult ! :p