HotPeanut Δεκέμβριος 2, 2013 #3741 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Kick ass 2 7/10Σοκ ο Colonel Stars and Stripes είναι ο Jim Carrey !!!What;Κάπως μου έμοιασε σε ένα σημείο, αλλά λέω μπαα δεν είναι αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Δεκέμβριος 2, 2013 #3742 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Elysium, αδιάφορο 5,5Pacific Rim καλούλι 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 2, 2013 #3743 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 The Purge (2013) - IMDb 5.9/10Θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά είναι υπερβολικά υποτονικό, οπότε χάνει πολύ.Fahrenheit 451 (1966) - IMDb 6.5/10Κλασική ταινία την οποία πλέον την έχουμε δει να αντιγράφεται ως ιδέα αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά παραμένει το λιγότερο ενδιαφέρουσα.L'immortel (2010) - IMDb 6.4/10Αρκετά καλό θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 2, 2013 #3744 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 What;Κάπως μου έμοιασε σε ένα σημείο, αλλά λέω μπαα δεν είναι αυτός.Wow και εγώ δεν τον κατάλαβα...Colonel Stars and Stripes (Character) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 2, 2013 #3745 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Εγω γιατι τον καταλαβα με την μια...? Και μου ρθε πολυ φυσικα."Α ο jim Jim Carrey!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 2, 2013 #3746 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Εγω γιατι τον καταλαβα με την μια...?Και μου ρθε πολυ φυσικα."Α ο jim Jim Carrey!" Δεν περίμενα να παίζει σε τέτοια βλακεία βασικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 2, 2013 #3747 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Kick-Ass 2 (2013) - IMDb 6.8/10Αρκετά καλή θα έλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 3, 2013 #3748 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Kick-Ass 2 εεεμ...δεν θυμάμαι σε ποιο λεπτό το έκλεισα. Ίσως φταίει ότι είχα κάτι καλύτερο να δω.. τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 3, 2013 #3749 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Il y a longtemps que je t'aime (2008) - IMDbΌχι must, αλλά αρκετά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Δεκέμβριος 3, 2013 #3750 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Τελικά ειδα και το U-571 (2000) - IMDb και το Below (2002) - IMDb το πρωτο το βαζω στην καλυτερη ταινια με υποβρυχια που εχω δει με πολλες ανατροπες και αρκετη δραση. Το δευτερο ειναι εντελως διαφορετικη φιλοσοφια αλλα με κρατησε παρα πολυ το ενδιαφερον. 2 βδομάδες τώρα εχω δει 7 ταινιες με submarines, εχω μαθει τα παντα αλλα εχω μια απορια... Τριγωνικο ρανταρ δεν ειχαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 3, 2013 #3751 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Il y a longtemps que je t'aime (2008) - IMDbΌχι must, αλλά αρκετά καλό έχεις αχρηστεύσει φορεβερ το αριστερό σου ημισφαίριο με όλες αυτές τις κοινωνικόδραμάχαζομάρες που βλέπεις άντε και μιούζικαλ τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2013 #3752 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Μιας και μιλάμε για αχρήστευση εγκεφάλουAustin Powers: International Man of Mystery (1997) - IMDbAustin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) - IMDbAustin Powers in Goldmember (2002) - IMDbΚατεβάζοντας εγκεφαλικούς διακόπτες και αποδεχόμενος το τι θα δεις τα δύο πρώτα είναι ψιλό καλά. Ένα 6.5/10. Το τρίτο είναι 1-2 κλικ ποιο κάτω οπότε ας πούμε κάπου στο 5.7/10.Η πλάκα είναι ότι σκέφτονται και για άλλο Austin Powers 4 - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 3, 2013 #3753 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 έχεις αχρηστεύσει φορεβερ το αριστερό σου ημισφαίριο με όλες αυτές τις κοινωνικόδραμάχαζομάρες που βλέπεις άντε και μιούζικαλ τώρα Πλάκα πλάκα καιρό έχω να δω μιούζικαλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 3, 2013 #3754 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Μιας και μιλάμε για αχρήστευση εγκεφάλουAustin Powers: International Man of Mystery (1997) - IMDbAustin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999) - IMDbAustin Powers in Goldmember (2002) - IMDbΚατεβάζοντας εγκεφαλικούς διακόπτες και αποδεχόμενος το τι θα δεις τα δύο πρώτα είναι ψιλό καλά. Ένα 6.5/10. Το τρίτο είναι 1-2 κλικ ποιο κάτω οπότε ας πούμε κάπου στο 5.7/10.Η πλάκα είναι ότι σκέφτονται και για άλλο Austin Powers 4 - IMDbθεός ο austin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 3, 2013 #3755 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 (edited) Ποτε δεν θα ξεχασω το 99 που ειχα παει με την αδελφη μου να δουμε το The Spy Who Shagged Me ανυποψίαστοι(ξεραμε οτι ειναι κωμωδια αλλα τι ακριβως οχι) και ξενερωμενοι και οι 2 για προσωπικους λογους. Δεν μου εχει ξανατυχει σε cinema να διπλωσω στο καθισμα απο το γελιο Γελιο μεχρι δακρυων (καλα δεν θελω και πολυ) μεχρι να πονεσει η κοιλια και να θελουν οι κοκα και τα πατατακια να βγουν εξω Fearless Τρελη μπουρδα.ΑΠο τις ταινιες που δεν γουσταρω καθολου. Την ειχα καιρο στην watchlist Και για καποιο λογο δεν αποφασιζα να την βαλω..κατι ηξερα. Ευχαριστη αλλαγη ομως που ειδα μετα απο καιρο τον Jeff Bridges να μην μιλαει με βλαχοαμερικανικη προφορα. 4-5/10 What Maisie Knew Κλασικο χιλιοπαιγμενο σεναριο με πιτσιρικι που βρισκετε στην μεση του χωρισμου των γονιών του. Δεν ηταν κακο παρ ολα αυτα αλλα προτειμω Kramer vs. Kramer,ειμαι fan. 6,5-7/10 As Cool as I Am Μακρια.Ανουσια και χαζη. Ο μονος λογος που χαρηκα που την ειδα ειναι γιατι ξαναειδα την απιστευτο κοριτσακι απο το In America.Μεγαλωσε πλεον Αθλια η Claire Danes στον ρολο της.Κριμα γιατι στο Temple Grandin με ειχε εντυπωσιασει.Μαλλον της βγηκε φυσικα η ερμηνεια 4/10 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2013 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 3, 2013 #3756 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Πλάκα πλάκα καιρό έχω να δω μιούζικαλ. ξεκίνα από το Cabaret τότες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 4, 2013 #3757 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Chicago ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 4, 2013 #3758 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 το Cabaret έχει και ιστορικά/αντιρατσιστικά μηνύματα,το Σικάγο τι έχει;μια Κάθριν και αυτήν μισή Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 4, 2013 #3759 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Είναι ωραίο musical ρε, musical προτείνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 4, 2013 #3760 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Ξέρω άντρα και το τονίζω ΑΝΤΡΑ που η καλύτερη ταινία ever γι'αυτόν είναι ο τιτανικός και μετά το mamma mia. :suicide2:Οπότε τι να λέμε τώρα... περί ορέξεως βρε παιδιά! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts