HotPeanut Ιούλιος 31, 2013 #3241 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 (edited) Αν ημουν σπιτακι μου και οχι κωλοφανταρο θα εκανα εγω τις διορθωσεις σοβαρα.Οι υποτιτλοι ειναι αισχος.Η τρολαρουν η δεν εχουν ιδεα απο αγγλικα η ειναι τυφλοι βλαμενοι, δεν ξερω τι να πω.Ανοιξε του αγγλικους στην τελικη και μεταφρασε,στοκε.Ανέβασαν διορθωμένους. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2013 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 31, 2013 #3242 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Δε λέει για σένα, λέει για αυτόν που έκανε μετάφραση εξ ακοής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 1, 2013 #3243 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 OblivionΜου άρεσε αρκετά η μουσική της ταινίας.Από εκεί και πέρα το σενάριο μας τα χάλασε.Στην αρχή το πήγαινε καλά αλλά μετά δεν. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 1, 2013 #3244 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Μερικά από τα εφέ του Oblivion μου θυμισαν PrometheusSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Αύγουστος 2, 2013 #3245 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 The place beyond the pinesΚάαατι πήγε να κάνει..αλλά κάπου τα έμπλεξε.6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Αύγουστος 2, 2013 #3246 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Pacific Rim σε ΙΜΑΧ 3D κι εγώ. Ακριβώς όπως τα είπε ο Dolly πιο πίσω. Προσωπικά μου άρεσε καθότι φαν των mecha. Κανα δυό σκηνές φανερά επηρεασμένες από Evangelion κι ας λέει ο σεναριογράφος ότι το έγραψε πριν δει το anime . Κατά τα άλλα Κλισέ με Κ κεφαλαίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Αύγουστος 2, 2013 #3247 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2013 Pacific Rim σε ΙΜΑΧ 3D κι εγώ.Ακριβώς όπως τα είπε ο Dolly πιο πίσω. Προσωπικά μου άρεσε καθότι φαν των mecha. Κανα δυό σκηνές φανερά επηρεασμένες από Evangelion κι ας λέει ο σεναριογράφος ότι το έγραψε πριν δει το anime . Κατά τα άλλα Κλισέ με Κ κεφαλαίο. Ο μόνος λόγος που θέλω να το δω είναι το NGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Αύγουστος 3, 2013 #3248 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2013 Ε τότε θα σ'αρέσει. Απλά μην περιμένεις τίποτα παραπάνω από τα εφέ και τις μάχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 8, 2013 #3249 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Έμενα το Origins μ' άρεσε πολύ, αυτή την θεωρώ χειρότερη. Στο Origins βάζω ένα 8 και σε αυτή βάζω ένα 6.To είδα και εγώ προχθές. Μακράν το χειρότερο από όλα τα X-MEN. Αντίθετα, το The place beyond the pines μου άρεσε αρκετά, είναι διαφορετικό. Όσο για το Oblivion συμφωνώ με τον honda22 για το σενάριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 8, 2013 #3250 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Ουπς, παρασύρθηκα. Πήγα να απαντήσω παραπάνω....:giveup:Τώρα βλέπω το The Thing (1982) Ταινιάρα. Carpenter ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Αύγουστος 8, 2013 #3251 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Μόλις ολοκλήρωσα την τετραλογία The Bourne.Δεν είχε τύχει να τα δω τόσο καιρό.Το περσυνό δεν το είδα αφού δεν είχα δει τα άλλα, οπότε έκατσα να τα δω όλα μαζί.Ωραία 4λογία..δε μπορώ να πω.Το τελευταίο ήταν κάπως μπερδευτικό που σε πήγαινε μπρος πίσω πλάγια κλπ.Θέλουμε τον jason Bourne.7/10 more or less Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 8, 2013 #3252 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2013 Χτες: Night at the Museum (2006) Σήμερα: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009)Ωραίες και οι 2, περνά ευχάριστα η ώρα. Η πρώτη, λίγο πιο ωραία, κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 9, 2013 #3253 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Μόλις ολοκλήρωσα την τετραλογία The Bourne.Δεν είχε τύχει να τα δω τόσο καιρό.Το περσυνό δεν το είδα αφού δεν είχα δει τα άλλα, οπότε έκατσα να τα δω όλα μαζί.Ωραία 4λογία..δε μπορώ να πω.Το τελευταίο ήταν κάπως μπερδευτικό που σε πήγαινε μπρος πίσω πλάγια κλπ.Θέλουμε τον jason Bourne.7/10 more or lessΤριλογία να το λές γιατί τα πρώτα 3 αξίζουν, Το τελευταίο έγινε μήπως και βγεί κάνα φράγκο απο την εμπορικότητα των παλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 9, 2013 #3254 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2013 Ξέχασα να πω για τις Νύχτες στο μουσείο, πως αν δεν είχα δει βιντεάκια του Ricky Gervais και να δω πόσο αστείος είναι, θα έλεγα ότι είναι τελείως ξενέρωτος. Τελικά όμως έτσι πρέπει να είναι ο συγκεκριμένος ρόλος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 10, 2013 #3255 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2013 Ecstasy of Order: The Tetris Masters Indie Game: The Movie Προτείνονται και τα δυο για gamers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 11, 2013 #3256 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 The Great GatsbyΌχι τίποτα το τρομερό αλλά σίγουρα καλύτερό από την ταινία Anna Karenina που είναι στην ίδια κατηγορία - θεματολογία. Ο di caprio ψιλοαδιάφορος. 7+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 11, 2013 #3257 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 War (2007)Ωραία ταινία, αρκετή βία.Αλλά:WTF το τέλος;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Αύγουστος 11, 2013 #3258 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 The Usual Suspects (1995) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 11, 2013 #3259 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 War (2007)Ωραία ταινία, αρκετή βία. Αλλά: WTF το τέλος;;;; ;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;; την πατησες και εσυ ε?:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 11, 2013 #3260 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2013 Ναι. Θα προγραμματίσω να δω και τις συνέχειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts