Borg Ιούνιος 28, 2013 #3081 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 man of steel, είναι η καλύτερη ταινία με superheroes που εχω δει, οκ έχει και αυτη τις παπάντζες αλλα μικρές ίσως μου άρεσε και λίγο παραπάνω απο οτι θα έπρεπε, μάλλον λόγο οτι μου θύμισε ωραία στοιχειά απο το superman 1978 που είχα ξεχάσει Dark Skies, πλάκα είχε Dark City, ήθελα να το ξανά δω και το χάρηκα όπως και τότε.. The Iron lady, περίμενα να εχει περισσότερο ενδιαφέρον, αποκοιμηθηκα κανένα τέταρτο πριν το τέλος Zero dark thirty, συμπαθητική προπαγάνδα πλάκα κάνεις ε; Από τις καλύτερες της χρονιάς ως τώρα. Την προτείνω σε όποιον δεν την έχει δει κ ακούω πάντα καλά λόγια! και εμένα μου λέγανε τα καλύτερα, σχεδόν όλοι έχοντας δει σχεδόν όλες τις ταινίες του tarantino, έχει καταντήσει πάρα πολύ προβλέψιμος γύρο από την εκδίκηση ίδιο μοτίβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 28, 2013 #3082 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 έχοντας δει σχεδόν όλες τις ταινίες του tarantino, έχει καταντήσει πάρα πολύ προβλέψιμος γύρο από την εκδίκησηίδιο μοτίβοεφοσον σατυριζει ταινιες/ειδη που εχουν ηρωα που εκδικειται, ποσο να παρεκκλινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 29, 2013 #3083 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Django Unchained, σχεδον τζαμπα 2,5 ωρες απο την ζωη μουΤην έβλεπε ο κουνιάδος μου και κάπου στη μέση προς το τέλος περνώντας κόλλησα και τελικά δεν πήγα για ύπνο. Θέλω να την δω από την αρχή. Πολύ καλή. Είδα το the host χτες. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αλλά 2/10Απλα πατάτα. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 29, 2013 #3084 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 The Punisher (1989) - IMDb Υποθέτω το έχεις δει αυτό Απο τί ηταν φτιαγμένο το μπουκαλι του Jack; Θελω ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιούνιος 29, 2013 #3085 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Για πείτε μερικές motivational ταινίες που είδατε και σας άρεσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 29, 2013 #3086 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2013 Το Django και μένα μου άρεσε πολύ. Ειδικά ο DiCaprio φοβερός.Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 30, 2013 #3087 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Για πείτε μερικές motivational ταινίες που είδατε και σας άρεσαν.Pursuit of happiness.RockyMighty ducks, η οποίο άλλο δεις μες ομάδα σε κάποιο άθλημα που παλεύουν και κερδίζουν. Posted from my mobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 30, 2013 #3088 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Για πείτε μερικές motivational ταινίες που είδατε και σας άρεσαν.Κάτι τέτοιο ίσως;Stand and Deliver (1988) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 30, 2013 #3089 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Μόλις είδα το "Olympus Has Fallen" άνετα 6+/10 ......απλά σε νόμιζα ότι θα πετάγοταν ο Bruce Willis από το Die Hard να βάλει ένα χεράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 30, 2013 #3090 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 (edited) Για πείτε μερικές motivational ταινίες που είδατε και σας άρεσαν.hoosiersany given sundayfinal shot: the hank gathers storycoach carterglory roadremember the titansabove the rim Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2013 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 30, 2013 #3091 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Για πείτε μερικές motivational ταινίες που είδατε και σας άρεσαν. 300, Braveheart, Coach Carter, Hitch, Warrior, Never Back Down (την είχε χθες βράδυ στην tv κάπου) Μόλις είδα το "Olympus Has Fallen" άνετα 6+/10 ......απλά σε νόμιζα ότι θα πετάγοταν ο Bruce Willis από το Die Hard να βάλει ένα χεράκι! Όταν η ταινία είναι τόσο τραβηγμένη από τα μαλλιά σαν υπόθεση εξ'αρχής, τα συγχωρείς κι αυτά τα "όλοι σας κ μόνος μου!":hehe: Επίσης World War Z, καλό... κατάλαβα γιατί είναι στο Box Office πιο ψηλά από το Σούπερμαν. Και με το δίκιο του ο κόσμος το προτιμά. Άσε που παίζει ο Μπραντ κ πάνε όλα τα γκομενάκια να βλεφαριάσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 30, 2013 #3092 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Μόλις είδα το "Olympus Has Fallen" άνετα 6+/10 ......απλά σε νόμιζα ότι θα πετάγοταν ο Bruce Willis από το Die Hard να βάλει ένα χεράκι!Αυτό που με χάλασε απίστευτα με το Olympus has fallen ήταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος παρέκαμψε το πρωτόκολλο 4 φορές:1. Απαίτησε να έρθουν μαζί του το σύνολο της Κορεάτικης αποστολής ಠ_ಠ2. Διέταξε τον αρχηγό στρατού να δώσει τον κωδικό Cerberus ಠ_ಠ3. Έκανε το ίδιο και με την υπουργό άμυνας ಠ_ಠ4. Έδωσε και τον δικό του ಠ_ಠΣε κάποια φάση πίστεψα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος πίσω από όλα σαν εκδίκηση προς όλους που δεν προστάτευσαν την γυναίκα του και την άφησαν να πεθάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 30, 2013 #3093 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 (edited) Μα δεν εδωσε το δικό του κωδικό .......τον σπασανε.....βρήκανε τη μυστική ερώτηση στο cerberus account του! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2013 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 30, 2013 #3094 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Ναι, αλλά αυτό δεν μειώνει το επίπεδο της βλακείας του σκηνοθέτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούνιος 30, 2013 #3095 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 (edited) Σωστά αυτά που λεει ο astro, αλλά το 2ωράκι πέρασε πολύ άνετα. Πρέπει να είσαι και λίγο προετοιμασμένος τι πρόκειται να δείς.. 6+/10 και από μένα Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2013 από apostolis159 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 30, 2013 #3096 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Όχι σαν ταινία καλή ήταν. Απλά έπρεπε να δουλέψουν λίγο περισσότερο τους καταλύτες της πλοκής Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 30, 2013 #3097 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Gone in 60 Seconds (1974)Μιλάμε για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σκηνή καταδίωξης που έχω δει.Gone in Sixty Seconds (2000)Μερικές σκηνές ήταν λίγο τραβηγμένες. Μικρός που το είχα δει για 1η φορά, μου άρεσε περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 30, 2013 #3098 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Αυτό που με χάλασε απίστευτα με το Olympus has fallen ήταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος παρέκαμψε το πρωτόκολλο 4 φορές: 1. Απαίτησε να έρθουν μαζί του το σύνολο της Κορεάτικης αποστολής ಠ_ಠ 2. Διέταξε τον αρχηγό στρατού να δώσει τον κωδικό Cerberus ಠ_ಠ 3. Έκανε το ίδιο και με την υπουργό άμυνας ಠ_ಠ 4. Έδωσε και τον δικό του ಠ_ಠ σιγα παππους -παλιας κοπης δλδ- στρατιωτικος μην ακουγε σε τετοια στιγμη κρισης τον χλεχλε προεδρο παντως τιμια ταινια για αυτο που ειναι..προπαγανδα μπουκετα και εξπλοζιονςςςςςς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 30, 2013 #3099 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 The taxi driver Τελείως άλλη πλοκή απο αυτό που περίμενα (δεν είχα διαβάσει τπτ για την ταινία) αλλά κατάφερα κ την είδα όλη. Pas mal Πάντως όλες οι ταινίες αυτής της εποχής μου φαίνεται οτι έχουν γυριστεί με τον ίδιο τροπο.. τι διάολο.. Είναι ένα σοκ όμως να βλέπεις τους ηθοποιούς τόσο νέους Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 30, 2013 #3100 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Το ίδιο με σένα έπαθα κι εγώ όταν την είδα. Άλλο περίμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts