filthy_dwarf Ιούνιος 6, 2013 #2941 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Ναι, το ίδιο λέμε. Το έχουν παραξεφτιλίσει στην ταινία. Έχω να δω ακόμα την τελευταία 1μιση ώρα. Αύριο.Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει η υπόθεση.Από το review, μου φαίνεται γυναικεία ταινία.η πρώτη του 1984 είναι must sci-fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 6, 2013 #2942 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Αυτή βρήκα κι εγώ. Γιατί, έχουν κάνει και επανέκδοση;;Άμα είναι must, να τη δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 6, 2013 #2943 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 mni-tv series Dune (TV mini-series 2000Children of Dune (TV mini-series 2003δεν είναι καθόλου άσχημα και μάλιστα πολλές ώρες. απλά η ταινία ειναι David Lynch Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 6, 2013 #2944 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Η ταινία είναι ολίγον φευγάτη. Είναι fantasy+scifi+epic+wtf σε ένα. Μόνο μην βάλεις φαγητό να φας. Τουλάχιστον όχι στις σκηνές του βαρώνου Χαρκόννεν.Προσωπικά την έχω δει 3-4 φορές, την πρώτη νομίζω από την... ΕΡΤ, επί αρχαιοτάτων χρόνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 6, 2013 #2945 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 Καλά που μου το είπες. Συνήθως βάζω να φάω βλέποντας ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 6, 2013 #2946 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 sorry, εγώ δεν μασάω απο τέτοια και ξεχάστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 6, 2013 #2947 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2013 The Lord of the Rings (special extended Blu-ray edition) 10/10Ότι και να πω είναι λίγο. Πρέπει να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Peter Jackson από mithril! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 7, 2013 #2948 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 The Lord of the Rings (special extended Blu-ray edition) 10/10Ότι και να πω είναι λίγο. Πρέπει να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Peter Jackson από mithril!Είσαι σε καλό δρόμο, αν τα έκανες και marathon τότε θα δώσω 2 κόκκινες σε όποιον θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 7, 2013 #2949 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 The Lord of the Rings (special extended Blu-ray edition) 10/10Ότι και να πω είναι λίγο. Πρέπει να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Peter Jackson από mithril!offtopicβλεπω στο αμαζον και το βαζουν σε προσφορες 20-25 λιρες, αλλα δεν πρεπει να εχει ελληνικους υποτιτλους. Αν το εχεις αγορασει απο καπου σε καλη τιμη, πες μου σε παρακαλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 7, 2013 #2950 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Είσαι σε καλό δρόμο, αν τα έκανες και marathon τότε θα δώσω 2 κόκκινες σε όποιον θες!Όχι. 1 δισκάκι κάθε μέρα. 6 μέρες.offtopicβλεπω στο αμαζον και το βαζουν σε προσφορες 20-25 λιρες, αλλα δεν πρεπει να εχει ελληνικους υποτιτλους. Αν το εχεις αγορασει απο καπου σε καλη τιμη, πες μου σε παρακαλω!Το πήρα από τα Public 60€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούνιος 7, 2013 #2951 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 Τι διαφορά έχει η special exteden από την extended? Μήπως γράφει τη διάρκεια των ταινιών κάπου, για να δω με τα δικά μου extended του internet αν έχουν διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 7, 2013 #2952 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 28 weeks later 6/10 Κακό για να περάσει η ώρα. Όχι ότι θα χάσεις και και άμα δεν το δεις...Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούνιος 7, 2013 #2953 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2013 The Place Beyond the Pines (2012) - IMDbΟτι νανε...στην αρχη μου αρεσε αρκετα,απο ενα σημειο και μετα ομως αλλαξε εντελως η ταινια και ειδικα το τελος φανηκε λες και κοπηκε η ταινια στην μεση,δεν περιμενα οτι θα τελιωσει ετσι,ελπιζω να εχει συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 8, 2013 #2954 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 The Place Beyond the Pines (2012) - IMDbΟτι νανε...στην αρχη μου αρεσε αρκετα,απο ενα σημειο και μετα ομως αλλαξε εντελως η ταινια και ειδικα το τελος φανηκε λες και κοπηκε η ταινια στην μεση,δεν περιμενα οτι θα τελιωσει ετσι,ελπιζω να εχει συνεχεια.Την είδα σινεμά κ έκλαιγα τα λεφτά μου. Στην αρχή καλή κι όλο κ χάλαγε. Στο τέλος λέω τι έγινε ρε παιδιά; Τους τέλειωνε το φιλμ κ βιάστηκαν να το τελειώσουν;;; :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 8, 2013 #2955 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Τι διαφορά έχει η special exteden από την extended? Μήπως γράφει τη διάρκεια των ταινιών κάπου, για να δω με τα δικά μου extended του internet αν έχουν διαφορά?αμα τα εχεις σε bluray εισαι κομπλε, αν οχι διαρκεια των σπεσιαλ χαιπερ εξτεντεντ ειναι 726 λεπτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούνιος 8, 2013 #2956 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Την κάθε ταινία έχω σε extended από ιnternet. Πχ η 1η RUNTiME.........: 03h:48m:17s 2η RUNTiME.........: 03h:55m:30s 3η RUNTiME.........: 04h:23m:16s Έχει κάτι παραπάνω? Αν κάνω καλά την πρόσθεση, όχι ε? οπότε μένω ως έχω μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2013 #2957 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Μάλλον έχεις την special extended εσύ, γιατί εμένα είναι όλες -10 με 12 λεπτά από τις δικές σου. Αλήθεια, κυκλοφόρησε αργότερα από την πρώτη extended special extended με παραπάνω cut scenes; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούνιος 8, 2013 #2958 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Μάλλον έχεις την special extended εσύ, γιατί εμένα είναι όλες -10 με 12 λεπτά από τις δικές σου. Αλήθεια, κυκλοφόρησε αργότερα από την πρώτη extended special extended με παραπάνω cut scenes;βγήκαν στο internet τότε :πριν από23 months8 days Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 8, 2013 #2959 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Μάλλον έχεις την special extended εσύ, γιατί εμένα είναι όλες -10 με 12 λεπτά από τις δικές σου. Αλήθεια, κυκλοφόρησε αργότερα από την πρώτη extended special extended με παραπάνω cut scenes;Από όσο ξέρω, 2 εκδόσεις υπάρχουν, η theatrical και η extended. Απλά κάποιες extended έχουν και extended...credits.. Κατά τα άλλα είναι ίδιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 8, 2013 #2960 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 H φωτογραφια (1986 ,σε σκηνοθεσια Παπατάκη) θεωρειται μια απο τις 10 καλυτερες ελληνικες ταινιες , αρα δεν την ειδα στην TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts