l2phile Νοέμβριος 16, 2011 #261 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] Τις έχω δει αυτές . Να προσθέσω την αγαπημένη μου The Fountain. [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Εννοώ ότι όσο προσηλωμένος και να είσαι στην ταινία, να μην καταλαβαίνεις και πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 16, 2011 #262 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δες ταινιες του κυριου Lynch βασικα(Mulholland Dr.) φημιζεται για τα μπουκωματα του Δεν εχω δει καμια. Δεν μαρεσουν ταινιες που δεν βγαινει νοημα. Ημιτελεις τις θεωρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 16, 2011 #263 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Melancholia σκηνοθεσια του βλαμμένου / καμένο Lars von Trier, μια ταινία που πραγματικά σε φτάνει στη μελαγχολία η ακόμα και λίγο ποιο κάτω για τους ευάλωτουςαν και αποφεύγω τελευταία να βλέπω ταινίες κολοτούμπας, αλλά αυτή μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον απο αυτά που διάβαζα, λίγο αρρωστημένη φυσικά, τι άλλο θα μπορούσε να είναι από τον κύριο trier Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 16, 2011 #264 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Due Date (2010) - IMDb 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 16, 2011 #265 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Melancholia σκηνοθεσια του βλαμμένου / καμένο Lars von Trier, μια ταινία που πραγματικά σε φτάνει στη μελαγχολία η ακόμα και λίγο ποιο κάτω για τους ευάλωτουςαν και αποφεύγω τελευταία να βλέπω ταινίες κολοτούμπας, αλλά αυτή μου είχε προκαλέσει ενδιαφέρον απο αυτά που διάβαζα, λίγο αρρωστημένη φυσικά, τι άλλο θα μπορούσε να είναι από τον κύριο trieruber φόλα, άμα δεν τα πετούσε η spider-o-γκόμενα θα σου έλεγα εγώ πόσοι θα την έβλεπανείχα δει και το "δαμάζοντας τα κύματα" αυτουνού,μη το δείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 16, 2011 #266 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δες ταινιες του κυριου Lynch βασικα(Mulholland Dr.) φημιζεται για τα μπουκωματα τουΔεν εχω δει καμια. Δεν μαρεσουν ταινιες που δεν βγαινει νοημα. Ημιτελεις τις θεωρω. Το Mulholland Dr. πολύ δυνατό. Με λίγο προσοχή (και φαντασία) και με 1-2 προβολές την καταλαβαίνεις. Blue Velvet (1986) - IMDb Τέρμα καμένο. Μόνο ένα τραγούδι που έπαιζε μου άρεσε. Twin Peaks: Fire Walk with Me (1992) - IMDb Μέτριο Γενικά ο τύπος φλέγεται αβέρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 16, 2011 #267 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) AwakeMemento 21 Grams Inception Vanilla Sky Mr. Nobody Donnie Darko Mulholland Dr. Enter The Void The Butterfly Effect Eternal Sunshine of the Spotless Mind Αυτα που ειπε ο Παναης + Gummo , Τaxidermia ,Antichrist, Inland Empire, Martyrs, Irreversible, Hapiness, Eraserhead, Audition. MINDΦUCK. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Νοέμβριος 16, 2011 #268 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Το Mulholland Dr. πολύ δυνατό. Με λίγο προσοχή (και φαντασία) και με 1-2 προβολές την καταλαβαίνεις. Εγω για αλλα λογο την ειδα 2η φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 16, 2011 #269 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Εγω για αλλα λογο την ειδα 2η φορα Nαι. Ειδες μια δυσκολη ταινια 2μιση ωρων για να δεις να χαμουρευονται? Μπες youpr0n. FAP. Done. Δεν σας κοβει ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Νοέμβριος 16, 2011 #270 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δεν την ειδα ολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 16, 2011 #271 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) Αυτα που ειπε ο Παναης +Gummo , Τaxidermia ,Antichrist CHECK, Inland Empire, Martyrs, Irreversible CHECK, Hapiness, Eraserhead, Audition. MINDΦUCK. To Irreversible πιο πολύ το λες Stomach-φuck Antichrist Ωραία ταινία. Taxidermia - Gyorgy Palfi's grotesque tale of three generations of men, including an obese speed eater, an embalmer of gigantic cats, and a man who shoots fire out of his penis. rly? Btw [MENTION=10521]jesus[/MENTION] πολλές από αυτές τις ταινίες σε ταξιδεύουν τόσο ωραία, που δεν σε ενδιαφέρει αν καταλάβεις [MENTION=10521]jesus[/MENTION] στο τέλος. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά οι επόμενες έχουν σταμπαριστεί ήδη. ( Ikiru , Stranger than Fiction , Monster's Ball ) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #272 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Eternal Sunshine of the Spotless Mind Αυτό δεν ήταν mind**** ήταν **** my fake culture. Στα τραίνα!! Με τις alternative ρομάτζες. Πιο σοβαρά τώρα,δεν με μπέρδεψε πολύ η ταινία,απλά την βαρέθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 16, 2011 #273 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Και η πλάκα είναι ότι όλες αυτές οι ταινίες που δεν τις πολύ καταλαβαίνεις έχουν μεγάλους βαθμούς στο IMDB, γιατί το παίζουν "ψαγμένοι" οι χρήστες Δεν είναι βέβαια κι ο κανόνας, αλλά ισχύει στις περισσότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #274 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Παπαμήτσομ' ξέρεις να διαβάζεις;;Πιο σοβαρά τώρα,δεν με μπέρδεψε πολύ η ταινία,απλά την βαρέθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 16, 2011 #275 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) Παπαμήτσομ' ξέρεις να διαβάζεις;;Δε πήγαινε σε εσένα το ποστ, ήταν γενικό και το έγραψα για τις ταινίες που έγραφαν τα παιδιά στα προηγούμενα ποστ. Άλλωστε αν δεις και το χρόνο του ποστ, δεν είχα δει το δικό σου.Sorry αν παρεξηγήθηκα.Btw. Κι εγώ βλέπω MindF. ταινίες , γιατί μου αρέσει. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από papajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Νοέμβριος 16, 2011 #276 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 το Mulholland Drive εαν το δεις :smoke: βγαζεις νοημα απ το πρωτο 20λεπτο, μιλαω λογο εμπειριας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 16, 2011 #277 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 το Mulholland Drive εαν το δεις βγαζεις νοημα απ το πρωτο 20λεπτοΣυμφωνώ... για αυτό το σταμάτησα περίπου εκεί, δεν είχε νόημα να δω το υπόλοιπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 16, 2011 #278 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Αυτό δεν ήταν mind**** ήταν **** my fake culture. Στα τραίνα!! Με τις alternative ρομάτζες. Πιο σοβαρά τώρα,δεν με μπέρδεψε πολύ η ταινία,απλά την βαρέθηκα. Δες στο ΣΤΑΡ κανα μαγνητοσκοπημενο Σεφερλη@ Δελφιναριο και καλος εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 16, 2011 #279 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δες στο ΣΤΑΡ κανα μαγνητοσκοπημενο Σεφερλη@ Δελφιναριο και καλος εισαι. Ήταν πριν να σε κάνω σχόλιο για το τρισάθλιο "the network" ,αλλά τα θες και δεν τα γλιτώνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 16, 2011 #280 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Kill the Irishman 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts