filthy_dwarf Μάρτιος 12, 2013 #2601 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2013 Πάω video club.κανόνισε dont do it fedon Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 13, 2013 #2602 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Jack Reacher (2012) - IMDbεπιεικώς βλακεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάρτιος 13, 2013 #2603 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 karmen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 17, 2013 #2604 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 Akalyptos (2013) - IMDb 0/10 Τι φοοολααααα τι φολααααα θεεε μου ! Τιγκα στη διαφημηση της samsung και αλλων Δεν γελασαμε ουτε μια φορα, οχι μονο εμεις δηλδαη, ολοκληρη αιθουσα ! Τσαμπα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2013 #2605 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 περίμενες κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 17, 2013 #2606 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 περίμενες κάτι άλλο;Περιμενα να γελασω 10-15 φορες μωρε κι να περασει ευχαριστα η ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 17, 2013 #2607 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 ε μπορείς να γελάσεις με τις προσδοκίες σου τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 19, 2013 #2608 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Μα είναι δυνατόν ο Φιλιππίδης; Ένας είναι ο Ακάλυπτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2013 #2609 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Akalyptos (2013) - IMDb 0/10 Τι φοοολααααα τι φολααααα θεεε μου ! Τιγκα στη διαφημηση της samsung και αλλων Δεν γελασαμε ουτε μια φορα, οχι μονο εμεις δηλδαη, ολοκληρη αιθουσα ! Τσαμπα τα λεφτα Σόρυ ρε φιλαράκι, αλλά είδες αυτό και αποφάσισες να πας να το δεις; Ας πρόσεχες [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LF3TLRzSoeE]Ακάλυπτος - Επίσημο Trailer 2013 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάρτιος 19, 2013 #2610 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 ειδα το hobbit χτες μου αρεσε 8,5/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 19, 2013 #2611 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Senna100/10 (όχι δεν κάνω τυπογραφικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 19, 2013 #2612 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Zero Dark Bullshit Kapringen. Μέτριο Flying Swords of Dragon Gate. Χάλι μαύρο The Cider House Rules Καλό Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 19, 2013 #2613 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Flying Swords of Dragon Gate. Χάλι μαύροT_TΆμα αυτό σου φάνηκε χάλι μαύρο, άστο μη ξαναδείς action/fantasy/historic.Και δεν το λέω ειρωνικά. Οι ταινίες του είδους που είναι καλύτερες από αυτόείναι μετρημένες στα δάχτυλα. (όσες κυκλοφόρησαν τα τελευταία 20 χρόνια)Προσωπικά μόνο και μόνο το ό,τι αυτό το αγγελούδι που το αγαπώ το μετα-τρέψαν σε μογγολοδιαβολάκι (ακόμη και σε μικρό ρόλο) έφτανε για να τηνκατηγοριοποιήσω ως TOP. Κατά τ' άλλα, ένα 7αράκι από μένα. Διασκέδασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 20, 2013 #2614 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 Κάτι ψέμματα στυλ Hero/Flying daggers κλπ ήταν όμορφα. Αυτό ήταν γτπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 20, 2013 #2615 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2013 (edited) Βλέπω συχνά σχόλια για ταινίες, που μου γεννάνε τη σκέψη ότι πολλές φορές πάμε να δούμε μια ταινία ουσιαστικά προκατειλημμένοι αρνητικά απέναντί της!Και όταν λέω "αρνητικά απέναντί της", εννοώ κάτι γενικότερο από την προδιάθεσή μας απέναντι σε μια συγκεκριμένη ταινία.Είμαστε αρνητικά προδιατεθειμένοι στο να κάνουμε το βήμα που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε μια ταινία, να την αφήσουμε να «λειτουργήσει»!Δεν ξέρω –και φυσικά ούτε αποπειρώμαι- να αναλύσω το σύστημα αξιών που έχει ο καθένας μας, αλλά αυτό που νομίζω ότι αποτελεί εμπόδιο είναι μια «δυσκαμψία» που έχουμε στο να «αφεθούμε» στην ταινία να μας «πάρει μαζί της» , να μας «ταξιδέψει» στον δικό της κόσμο!Αναγνωρίζω ότι ίσως θέλει λίγο προσπάθεια για να «απαγκιστρωθούμε» από τα πρότυπα και τους «κώδικες» που αναλύουμε και αποδεχόμαστε τον Κόσμο, αλλά αν δεν κάνουμε τo βήμα αυτό, αν δεν «σπάσουμε τις αγκυλώσεις», δυστυχώς, είναι σαν να πάμε εκδρομή στη φύση σέρνοντας μαζί μας όλο το νοικοκυριό μας σε ένα τροχόσπιτο!Μοιραία αυτό θα μας εμποδίσει να Δούμε και να Γνωρίσουμε τις ομορφιές που αυτή μας επιφυλάσσει, γιατί απλά, τα «μπαγκάζια» που κουβαλάμε μαζί μας θα αποτελέσουν Το εμπόδιο να «κινηθούμε», να «ζήσουμε» να «ενσωματωθούμε» τελικά σε αυτό τον Άλλο κόσμο!Όλα αυτά που –κατανοητό- έχουμε την τάση να θεωρούμε ότι μας ορίζουν σαν προσωπικότητες, πολλές φορές περιέχουν και πολλά «βαρίδια», τα οποία τελικά θα μας εμποδίσουν να κάνουμε το Άλμα να αποδεχτούμε ένα νέο σύστημα «αξιών», «λογικής» , συμπεριφορών» και ενσωματωμένοι πλέον σε αυτό το άλλο πλαίσιο, να Δούμε, να Συμμετέχουμε να Συμπάσχουμε τελικά!Δεν μπορείς να πας να δεις ένα «παραμύθι» και να έχεις τον εαυτό σου καστρογυρισμένο, με τον άτεγκτο σύγχρονο πραγματιστικό τρόπο ανάλυσης που σε «προστατεύει» στην σύγχρονη πραγματικότητα. Πρέπει να αφεθείς, να δείξεις λίγη εμπιστοσύνη στον κόπο και στην ψυχή που έχει βάλει ο δημιουργός μιας ταινίας, και έτσι θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τελικά αν πράγματι αυτή η ταινία , αυτός ο Άλλος κόσμος και η ιστορία του ήταν πράγματι καλή ή κακή, αν ήταν συνεπής ή όχι με τις δικές της δομικές «αξίες» και ορισμούς.Δεν κρίνω την άποψη κανενός εδώ, αλλά όταν βλέπω σχόλια που υπονοούν εμμέσως πλην σαφώς ότι ταινίες σαν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή σαν το Avatar, δεν τους άγγιξαν, καταλαβαίνω ότι στην πράξη αυτό που έγινε, ήταν ότι ο θεατής δεν άφησε την ταινία να τον αγγίξει!Φυσικά δεν εκφράζω παρά κάποιες ανοργάνωτες προσωπικές σκέψεις, αλλά πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε την εμπειρία, να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να «ταξιδέψει» σε «άγνωστα νερά»! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 20, 2013 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 21, 2013 #2616 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 (edited) Εγώ πηγαίνω να δω μια ταινία και είμαι έτοιμος να την κρίνω αυστηρά, γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσουμε στο τέλος τα διαμάντια. Ο Άρχοντας ίσως δεν αρέσει σε μερικούς γιατί δεν ενδιαφέρονται για ταινίες φαντασίας. Ξέρω πολλούς τέτοιους. Εγώ δεν μπορώ να δω ιαπωνικό κινηματογράφο ή musical ταινία, λόγου χάρη. Πάντως καλύτερα να πηγαίνουμε με μικρό καλάθι και να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος για τη γέμιση, παρά με μεγάλο και να φύγουμε με σχεδόν άδειο το καλάθι, όπως ακριβώς το φέραμε. Το Argo, το Life of Pi, το Amour, με επιφύλαξη και το Django, ας πούμε είναι πολύ μέτριες ταινίες. Αν άκουγα και τον κόσμο γύρω μου (όλες ήταν "φοβερές", "αριστουργήματα"), θα έκλαιγα τα λεφτά ή το χρόνο μου 2 φορές στο τέλος. Αλλά, αν καταλαβαίνω καλά, εσύ θα το εννοείς και αλλιώς... "πώς γίνεται να μη σου αρέσει ο Άρχοντας ρε φίλε;". Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ πολλές φορές με τέτοιες παρέες που κάνω... όμως θα είναι διάφοροι παράγοντες, για να μιλήσω πιο εύστοχα με βάση τα όσα λες, που επηρεάζουν. Κάποιος θα μπορούσε να σου πει ότι το Life of Pi δε του δημιουργεί καμμία αίσθηση (ή το Avatar ή όποιο άλλο..) απλώς και μόνο επειδή προτιμάει την ανθρώπινη συμβολή στο έργο περισσότερο από την τεχνολογική. Κοίτα... έως έναν βαθμό κι εγώ έχω ένα τέτοιο "κόλλημα". Ο Ian McKellen τον έβρισε τον Peter Jackson στα γυρίσματα για το Hobbit και καλά έκανε. Του είπε πως σαν ηθοποιός έχεε μάθει να παίζει καθώς αισθάνεται τις ανάσες των ηθοποιών και την ύπαρξη του συμπρωταγωνιστή του, οπότε ένας πράσινος τοίχος και μια ερμηνεία κοιτώντας στο υπερπέραν αντί για τον άλλο ηθοποιό του φαίνεται κουλό. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2013 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 21, 2013 #2617 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2013 Barfi! (2012) - IMDb 8,0/10 Ακόμα μια ινδική ταινία με εμφανείς δυτικές επιρροές. Πολύ όμορφο σενάριο, πολλά χρώματα!Ωραίες μουσικές κι άφθονο γέλιο!Ο πρωταγωνιστής είναι κωφάλαλος οπότε υπάρχουν αρκετές σκηνές που θυμίζουν κάτι σε Τσάπλιν και Θουβου. Επίσης η πρωταγωνίστρια είναι.. Συστήνεται για ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με το αίσθημα! :flower: Αν και το είδα μόνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Μάρτιος 22, 2013 #2618 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2013 Ip man (yip man) Αν και είναι κινεζια με αρκετό κλωτσομπουμπουνι, είναι συμπαθητικοτατο 7,5/10Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 23, 2013 #2619 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Ip man (yip man) Αν και είναι κινεζια με αρκετό κλωτσομπουμπουνι, είναι συμπαθητικοτατο 7,5/10 Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Σαν να λες "Transformers. Αν και πολύ πίου πίου και εξωγήινα ρομπότ, είναι συμπαθητικότατο" Sent from my PC using keyboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 23, 2013 #2620 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 Transformers sucks..Είδα:The Others (2001) 7.5/10Καλό. Ανατρεπτικό τέλος και ατμοσφαιρικότητα.The Awakening (2011) 4/10Βαρετό... και καθόλου κοψοχολιαστικό εν τέλει. :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts