SirDiman Ιανουάριος 22, 2013 #2461 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Βλακειες βλακειες δεν ειναι αλλα ναι οπως και να τα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
elthis Ιανουάριος 22, 2013 #2462 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Hamilton. Αντικατασκοπικο θρίλερ. Είναι από τα αγαπημένα μου είδη και παρότι είναι αλήθεια ότι πλέον οι ταινίες με έχουν κουράσει κι έχω στραφεί σε σειρές, το παρακολουθησα ευχάριστα. Αρκετή πλοκή σε όλη σχεδόν τη διάρκεια. Σουηδικό μεν (αν και λάτρης των αμερικανιων), σε αμερικάνικα πρότυπα δε. http://www.imdb.com/title/tt1856014/ Και μιας που ανέφερα ευρωπαϊκό κινηματογραφο, ας αναφέρω μια ταινία που είναι από τις λίγες που θυμάμαι με θετικές εντυπώσεις. Loft (Γερμανικό θρίλερ μυστηρίου). Όσοι δε την έχετε δει, προτείνεται ανεπιφύλακτα! http://www.imdb.com/title/tt0926762/ Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 22, 2013 #2463 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Και μιας που ανέφερα ευρωπαϊκό κινηματογραφο, ας αναφέρω μια ταινία που είναι από τις λίγες που θυμάμαι με θετικές εντυπώσεις. Loft (Γερμανικό θρίλερ μυστηρίου). Όσοι δε την έχετε δει, προτείνεται ανεπιφύλακτα! Loft (2008) - IMDb Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Βελγική είναι. Και 'γω την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παίζει να βγεί και αμερικανικό remake φέτος από τον ίδιο σκηνοθέτη. Α να δούμε... Επίσης, από τον ίδιο αξίζει και το: The Memory of a Killer (2003) - IMDb Όχι τόσο καλό όσο το Loft, καλό όμως. Σε όσους άρεσε το μπλέξιμο του Loft μπορούν να checkάρουν επίσης: 12 Angry Men (1957) - IMDb 12 Angry Men (TV 1997) - IMDb 12 (2007) - IMDb The Method (2005) - IMDb Exam (2009) - IMDb Devil (2010) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 23, 2013 #2464 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2013 Django - 8.5 Αν και σε καποια φαση με κουρασε μ'αρεσε. Les miserables - 9 Δεν περιμενα ποτε οτι θα κατσω να δω τετοια ταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιανουάριος 23, 2013 #2465 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2013 Deadfall (2012) - IMDbΠαντελως μετρια (εκτος απο τις ματαρες της Olivia).4/10 -> Μην την δειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 25, 2013 #2466 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Holy Motorsαναθεμα αν αυτο ειναι τεχνη ή εγω ασχετος...το προτεινω μονο και μονο για να μου πειτε πως σας φανηκε..εγω δεν το ξαναβλεπω:suicide2:το είδα πριν καιρό, είναι άλλο είδος παρουσίασης.... ουσιαστικά η κατηγορία είναι "τι θέλει να πει ο ποιητής" ή ακόμα καλύτερα "τι νομίζω ότι θέλει να πει ο ποιητής". Προσωπικά είμαι άσχετος στις επονομαζόμενες "κουλτουριάρικες" ταινίες, η γυναίκα είναι πιο σχετική. That said, γίνεται interesting αν πιαστείς σε ένα πράγμα στην αρχή της ταινίας και κολήσεις όλες τις επόμενες σκηνές της ταινίας πάνω σε αυτό.πχ θεώρησα ότι η ταινία αποτυπώνει τους (ultra?) rich αυτού του κόσμου και το τι κάνουν για να "επιβιώσουν", και όμως πολλοί στο internet θεωρούν ότι αποτυπώνει έναν ηθοποιό και την καθημερινότητα του.φαντάζομαι ότι αυτή η ευελιξία που παρέχει το είδος είναι και στα ατού του: η ταινία παραμένει αντικείμενο συζητήσης και ανάλυσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 26, 2013 #2467 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Hotel Transylvania (2012) - IMDbΔιασκεδαστική,απολαυστική,πολύ καλή δουλειά στα sound effects!!Ένα 8,5αρι εύκολα! πέρασε ωραία η ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 27, 2013 #2468 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 FlightΈχει παίξει και καλύτερα ο Denzel. Πάντως βλέπεται άνετα η ταινιούλα. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 29, 2013 #2469 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 FlightΈχει παίξει και καλύτερα ο Denzel. Πάντως βλέπεται άνετα η ταινιούλα. 7,0Εμενα δεν με απογοητευσε ο Denzel αλλα γενικα ολη η ταινια ηταν... flat. Αν ηταν αληθινη ιστορια οκ, αλλα για φανταστικο σεναριο θα περιμενα και κατι ακομα.Βλεπεται ανετοτατα παντως! Ο dealer ολα τα λεφτα. χεχεχεΣτάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 30, 2013 #2470 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 συμφωνώ με [MENTION=15582]fantomas[/MENTION]. ωραία ταινία, καλογυρισμένη, αλλά της έλειπε κάτι.η σκηνή με αεροπλάνο πολύ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 30, 2013 #2471 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 συμφωνώ με [MENTION=15582]fantomas[/MENTION]. ωραία ταινία, καλογυρισμένη, αλλά της έλειπε κάτι.η σκηνή με αεροπλάνο πολύ καλή! και η αρχικη σκηνη με το γκομενακι επισης!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 1, 2013 #2472 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Silent hill revelationΑπορώ πως βγάζουν τέτοια εκτρώματα στον κινηματογράφο. 3,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 1, 2013 #2473 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Looper 6/10Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 1, 2013 #2474 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 The human centipede 1&2... Νταξ no comments see it at your own riskΣτάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Φεβρουάριος 2, 2013 #2475 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 ArgoΠολύ καλή. Αν και γνωρίζεις την κατάληξη της ιστορίας καταφέρνει να δημιουργήσει suspence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 2, 2013 #2476 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Django9/10Αρκετα καλο.εχει οτι περιμενεις απο μια ταινια πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Φεβρουάριος 3, 2013 #2477 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Skyfall5/10Best Bond film ever? Noooooooooooooo.....χάλια ταινία...απλά...αν έλεγαν από τα χειρότερα Bond, ναι θα συμφωνούσα...The Man with the Iron Fists3/10Το οποίο είναι εξίσου αρκετό...Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...η ταινία είναι χάλια απο ηθοποιία μέχρι σκηνικά, σενάρια κτλ κτλ...αίσχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 4, 2013 #2478 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Δεν μου άρεσε και μένα το Skyfall καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 4, 2013 #2479 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 ......The Man with the Iron Fists3/10Το οποίο είναι εξίσου αρκετό...Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...η ταινία είναι χάλια απο ηθοποιία μέχρι σκηνικά, σενάρια κτλ κτλ...αίσχοςΑν ξέρεις τι περιμένεις να δεις μια χαρά ταινιάκι είναι ΙΜΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 4, 2013 #2480 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 To Iron Fists εμένα μου άρεσε πάντως... οκ, δε πάει για όσκαρ, αλλά όντως, αν ξέρεις τι θα δείς, βλέπεται εξαιρετικά ευχάριστα.Όσο για Skyfall... πραγματικά απαράδεκτο.Επίσης,Wreck-It Ralph (2012) - IMDb 7/10 απο μένα. Εξαιρετικά συμπαθητικό animation. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts