jesus Ιανουάριος 13, 2013 #2441 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 (edited) Μερικες που ειδα τωρα τελευταια. The Possession Μακρια. 4/10 Hotel Transylvania Συμπαθητικο.Εχει μερικες αρκετα πετυχημενες σκηνες. Πολυ καλος ο Sandler. 7/10 The Impossible Πολυ ωραια ταινια.Ομορφα σκηνοθετημενη.Φοβερη η σκηνη της καταστροφης. Εξαιρετικες ερμηνειες.Αυτα τα πιτσιρικια σε μερικες ταινιες δεν μπορω να καταλαβω πως να κανουν και παιζουν τοσο καλα. 8/10 Django Unchained Πολυ στυλ η ταινια. Απο kill bill ειχα να δω ταινια του Tarantino που να απολαυσω.(οχι πως εχει γυρισει και πολλες βεβαια,2 για την ακριβεια) Οπως αναφερει ευστοχα και ο l2phile καλυτερα να μην επαιζε στο τελος.Ψιλοαθλιος και δεν του πηγαινε και ο ρολος. 7,5-8/10 La dιlicatesse Καλουτσικη. Τι σαμιαμίδι ειναι αυτη η Audrey Tautou?Φοβασαι οτι θα κανει ενα κρακ και θα σπασει. 6/10 Αλλες 2 που δεν καταφερα να περασω το μισαωρο. Lincoln.Eφιαλτης.Αφορητα βαρετη και κουραστικη ταινια. Cloud Atlas.Και αυτη κουραστικη μου φανηκε οσο καταφερα να δω.Εκανα το λαθος βεβαια και την ξεκινησα αργα. Θα δωσω και στις 2 μια ακομα ευκαιρια με μπολικο καφεδακι και λογικη ωρα Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2013 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 14, 2013 #2442 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Είδα και εγώ το Cloud Atlas Απλά έχασα ~3 ώρες απο τη ζωή μου Όταν είδα την Halle Berry να βγαίνει μέσα απο το αμάξι και να κολυμπάει, ενώ και καλά σπούσανε τζάμια απο την πίεση του νερού........................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 15, 2013 #2443 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Argo 8/10Πολυ ωραια αν και ηθελε λιγακι παραπανω δρασηκαι επρεπε να αναλυσουν λιγο παραπανω και τη στημενη ταινια γιατι φανηκε λες και την εκαναν προχειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 15, 2013 #2444 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 (edited) ArgoΚαλη η ταινιουλα αλλα οχι για χρυση σφαιρα.7-7,5/10Little ChildrenΩραια.Απιστευτος ο Jackie Earle Haley.7/10Silver Linings PlaybookΜαρεσε αρκετα η ταινιουλα.Πραγματικο τρελοκομειο σε κατι φασεις.Ωραια μελαχρινη η Jennifer Lawrence.Τα σπασε ολοκληρο το cast.Φοβερες ερμηνειες.8/10 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2013 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 15, 2013 #2445 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Έχει νόημα να δει κάποιος το Argo στο σινεμά; Προσφέρει κάτι στην εμπειρία δηλαδή;[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] [MENTION=10521]jesus[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 15, 2013 #2446 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Μα εγώ νόμιζα πως όλοι εδώ μέσα στο σινεμά τις βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 15, 2013 #2447 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Να σου πω την αληθεια οχι.Σπιτακι και ποκ πορν και θα το ευχαριστηθεις εξισου.Δεν εχει δραση και ταχυτητα ωστε να πεις οτι η μεγαλη οθονη και ο εντονος ηχος θα σου κανει τη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 15, 2013 #2448 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Μα εγώ νόμιζα πως όλοι εδώ μέσα στο σινεμά τις βλέπουμε.Απο που προκύπτει αυτό;Και εγω ψηνομουν για το Argo αλλα μαλλον θα κατσω σπιτι μου απο αυτα που διαβασα μολις.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 15, 2013 #2449 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 To Άργκο εγώ σινεμά το είδα και είναι μια χαρά ταινία, 8άρακι απο εμένα προσωπικά. Τώρα αν πάμε σινεμά ΜΟΝΟ τα μπαμ-μπουμ δεν ξέρω, τότε ίσως να μην αξίζει. Αλλά από και πέρα εγώ θα το έβλεπα γιατι ο Αφλεκ θα γίνει μια χαρά σκηνοθέτης να μου το θυμηθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 15, 2013 #2450 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 To Άργκο εγώ σινεμά το είδα και είναι μια χαρά ταινία, 8άρακι απο εμένα προσωπικά. Τώρα αν πάμε σινεμά ΜΟΝΟ τα μπαμ-μπουμ δεν ξέρω, τότε ίσως να μην αξίζει.Αυτό!Η ταινία είναι πολύ καλή και το εισιτήριο δεν θα πάει απαραίτητα χαμμένο. Εκτός αν τα οικονομικά είναι στενά οπότε ζητάτε να δείτε μια 10/10 movie στη μεγάλη οθόνη.Για να μην ξεχνιόμαστεArgo, go fak yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 17, 2013 #2451 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 (edited) HappythankyoumorepleaseΠαρα μα παρα πολλα μπραβο στον Josh Radnor(Ted Mosby).Παρα πολυ καλη πρωτη προσπαθεια.Συμπαθητικο σεναριο,ωραιοι χαρακτηρες,καλη σκηνοθεσια overall μια ωραια ταινιουλα.Δεν ηξερα οτι το ειχε μεσα του ο φλωροτεντ.ΕΠισης ουτε μια στιγμη στην ταινια δεν τον ειδα σαν Ted.7/10 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2013 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 18, 2013 #2452 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Holy Motorsαναθεμα αν αυτο ειναι τεχνη ή εγω ασχετος...το προτεινω μονο και μονο για να μου πειτε πως σας φανηκε..εγω δεν το ξαναβλεπω:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 20, 2013 #2453 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 Django Unchained (2012) - IMDb Την εκοψα στη μεση! Δεν μου αρεσε! Προσωπικη αποψη παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 21, 2013 #2454 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Killing Them SoftlyΗ Αμερική δεν είναι χώρα.Μια γαμημένη επιχείρηση είναι.Jackie Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2013 #2455 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 το Dark Knight το βλέπω χωρίς να έχω δει τα προηγούμενα Batman; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 21, 2013 #2456 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 (edited) το Dark Knight το βλέπω χωρίς να έχω δει τα προηγούμενα Batman;Δεν θα το πρότεινα. "Πρέπει" να δεις τουλάχιστον το 1ο.Αλλά και πάλι από το 1ο δε λέει να πηδήσεις στο 3ο. "Πρέπει" να δεις και το 2ο. (το καλύτερο) Δεν είναι μεγάλη η σχέσητου 3ου με το 1ο, αλλά έχει κάποια key σημεία που είναισυνετό να ξέρεις τι έχει προηγηθεί για να τα εκτιμήσεις.EDIT: Όλα τα παραπάνω πιστεύοντας πως εννοείς τo 3o.Άμα εννοείς το 2ο τότε μπορείς να δεις άνετα: 2ο-1ο-3ο Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2013 από zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2013 #2457 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Δεν θα το πρότεινα. "Πρέπει" να δεις τουλάχιστον το 1ο.Αλλά και πάλι από το 1ο δε λέει να πηδήσεις στο 3ο. "Πρέπει" να δεις και το 2ο. (το καλύτερο) Δεν είναι μεγάλη η σχέσητου 3ου με το 1ο, αλλά έχει κάποια key σημεία που είναισυνετό να ξέρεις τι έχει προηγηθεί για να τα εκτιμήσεις.και πρώτο ποιο είναι; Το Batman begins, και το The Dark Knight του 2008 είναι το δεύτερο; Όλο αυτό το μπέρδεμα με τις 10 ταινίες με τον Μπάτμαν ήταν που με είχε αποθαρρύνει να ασχοληθώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 21, 2013 #2458 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 (edited) και πρώτο ποιο είναι; Το Batman begins, και το The Dark Knight του 2008 είναι το δεύτερο; Όλο αυτό το μπέρδεμα με τις 10 ταινίες με τον Μπάτμαν ήταν που με είχε αποθαρρύνει να ασχοληθώ.Check και το EDIT που έκανα.Η τριλογία του Nolan με σειρά:1. Batman Begins (2005)2. The Dark Knight (2008)3. The Dark Knight Rises (2012)Από τα παλιά Batman το καλύτερο είναι αυτό: Batman Returns (1992)και μετά αυτό: Batman (1989) Και τα 2 του Burton, καμία σχέση με αυτάτου Nolan. (όπως το πάρει κανείς αυτό...) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2013 από zomg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 21, 2013 #2459 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Ολα οι ιδιες βλακειες ειναι,δες τα με οτι σειρα θες,δε χανεις τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 21, 2013 #2460 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Επανάληψη το ...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b7m_n2aM51Q]Interview With the Vampire[/ame]Έπος στο είδος του πιστεύω , απορώ γιατί σε συνέντευξη του ο brad pitt είχε δηλώσει πως σκεφτόταν να παραιτηθεί στην μέση των γυρισμάτων ( αν και παραδέχθηκε οτι σαν ταινία απέδωσε η συνταγή ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts