Spirosssss Αύγουστος 26 #9121 Κοινοποίηση Αύγουστος 26 Άλιεν: Ρωμύλος (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 59m | R Σε IMAX.. Ή εγώ γέρασα ή το imax εκεί που πήγα ήταν χαλασμένο Τεράστια ωραία οθονάρα αλλά ο ήχος σε μερικές στιγμές τρύπαγε τύμπανα.. Στα της ταινίας, σαν φαν θα δω ό,τι και να βγει, η συγκεκριμένη στέκεται επάξια με λίγο mix grill από όλη την υπόλοιπη ανθολογία (από Alien 1 έως το Covenant). Γενικά βλέπεται ευχάριστα παρόλες τις κάποιες υπεραπλουστεύσεις. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soclose Σεπτέμβριος 18 #9122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18 είδα το Η κλέφτρα των βιβλίων μάπα τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 18 #9123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18 REBEL RIDGE πρωτη φορα βλεπω ταινια με πεζοναυτη που ετοιμάζετε να τους γαμ.... όλους και μετα απο 1+ ωρα ταινιας να μην εχει πιασει οπλα στα χερια του και συναμα να σου κραταει το ενδιαφερον μεχρι το τελος. ανετα ενα 8,5/10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Οκτώβριος 5 #9124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5 Kill (2023) - IMDb M.IMDB.COM 1h 45m | R Πολύ καλή για το είδος της, οι Ινδοί βελτιώνονται αρκετά όσο περνάνε τα χρόνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7 #9125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7 Deadpool & Wolverine (2024) - IMDb M.IMDB.COM 2h 8m | R Καλή. 7.5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 7 #9126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7 Καλοδουλεμένη, αλλά δεν έχει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 7 #9127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7 Πράσινα σύνορα (2023) - IMDb M.IMDB.COM 2h 32m Θίγει αρκετά ζητηματάκια με μαλακό τρόπο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 19 #9128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19 Άλιεν: Ρωμύλος (2024) - IMDb M.IMDB.COM 1h 59m | R Ok, εντάξει. Γνωστή πεπατημένη. Ελάχιστες στιγμές τρόμου. Της βάζω 6.9 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 27 #9129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27 The Shadow Strays (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 2h 24m | TV-MA Στο νετφλιξ. Μεγάλη σε διάρκεια ταινία δράσης. Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι η Ινδονησία έχει σκηνή με τέτοιες παραγωγές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 14 #9130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14 Venom: Η τελευταία πράξη (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 50m | PG-13 Καλούλα. 6.5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δεκέμβριος 15 #9131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15 Heretic (2024) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 51m | R Το περίμενα φόλα αλλά δεν ήταν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 15 #9132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15 Ρε σεις ο Hugh Grant τόσο γέρασε ή για την ταινία τον έκαναν έτσι; Τρόμαξα να τον γνωρίσω.. εν τω μεταξύ τον έχω στο μυαλό μου μόνο σαν εικόνα από το Notting Hill Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 15 #9133 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15 12 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ρε σεις ο Hugh Grant τόσο γέρασε ή για την ταινία τον έκαναν έτσι; Τρόμαξα να τον γνωρίσω.. εν τω μεταξύ τον έχω στο μυαλό μου μόνο σαν εικόνα από το Notting Hill Εάν σκεφτείς ότι στο Notting Hill ήταν καμιά σαρανταριά, και έχουν περάσει άλλα 25 χρόνια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15 #9134 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15 1 ώρα πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ρε σεις ο Hugh Grant τόσο γέρασε ή για την ταινία τον έκαναν έτσι; Τρόμαξα να τον γνωρίσω.. εν τω μεταξύ τον έχω στο μυαλό μου μόνο σαν εικόνα από το Notting Hill Στη σελίδα του Imdb λέει ότι γεννήθηκε το 1960. Ε δεν τον λες και παιδαρέλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Δευτέρα at 12:32 μμ #9135 Κοινοποίηση Δευτέρα at 12:32 μμ Αφού είπατε για το πόσο χρονών είναι ο Hugh Grant, πείτε τώρα και για το πόσο πάχυνε η δείνα και πόσα μπότοξ έκανε η τάδε για να το κάνουμε πρωινάδικο. 21 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε: Notting Hill Α ρε Σούλα, τι τράβηξα μαζί σου με αυτά που μου έβαζες να δω. Και μου το είχε πει ο Μήτσος : Αυτή μέχρι και το The Notebook θα σου βάλει να δεις, να μου το θυμάσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts