p55 Αύγουστος 8, 2022 #8881 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2022 39 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε: Πρηντέητορ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 8, 2022 #8882 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2022 Μολις το ειδα ..... Ρε παιδια ηταν ενα αισχος , μειον 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 10, 2022 #8883 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2022 Αμα σ'αρέσει η Ποκαχόντας καλή είναι, για Κυνηγός τραγική...απο όσα θυμάμαι η χειρότερη της σειράς. Κακό έως βλακώδες σενάριο, κακές ερμηνείες, μετριότατα εφέ, κλισέ μηνύματα και πολιτικά ορθές μπούρδες.... 4/10 απο μένα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 11, 2022 #8884 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2022 Elvis (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM Elvis: Directed by Baz Luhrmann. With Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson. The life of American music icon... Αρκετά καλή. 8.0 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 11, 2022 #8885 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2022 Είναι όλοι τους καλά (2009) - IMDb WWW.IMDB.COM Είναι όλοι τους καλά: Directed by Kirk Jones. With Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell. A widower who realized his only connection to his family was through his wife sets... Μου αρεσε, λιγο βαρια στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Αύγουστος 13, 2022 #8886 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2022 Οι κρυφές ζωές της κυρίας Λι (2009) - IMDb WWW.IMDB.COM Οι κρυφές ζωές της κυρίας Λι: Directed by Rebecca Miller. With Robin Wright, Mike Binder, Alan Arkin, Winona Ryder. After her much older husband forces a move to a suburban retirement community... Ωραιο cast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 14, 2022 #8887 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2022 Day Shift (2022) - IMDb M.IMDB.COM Day Shift: Directed by J.J. Perry. With Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan... Μέτρια. 6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 14, 2022 #8888 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Day Shift (2022) - IMDb M.IMDB.COM Day Shift: Directed by J.J. Perry. With Jamie Foxx, Dave Franco, Natasha Liu Bordizzo, Meagan... Μέτρια. 6.0 Η ταινία αξίζει για τρία (3.0) σαν βαθμολογία και πολλά της είναι και αυτό γιατί (όπως είναι γνωστό) είμαι μεγαλόψυχος, ψυχοπονιάρης και επιεικής. Αν όμως θέλετε να χάσετε δυο ώρες από τη ζωή σας, δυο ώρες που καμία δύναμη στο σύμπαν δεν θα μπορέσει να σας τις δώσει πίσω, δείτε τη αλλιώς κάντε κάτι άλλο. Ευτυχώς έχασα μόνο ένα δεκάλεπτο αλλά και αυτό ήταν χαμένος χρόνος. Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια στα κινηματογραφικά στούντιο γυρίζουν μπούρδες επειδή νομίζουν ότι το κοινό είναι χαχόλοι, να τις δούνε μόνοι τους. Διαβάστε πιο πάνω περίληψη ταινίας και βγάλτε συμπέρασμα. Το παρακάτω αξίζει στο σεναριογράφο και το σκηνοθέτη για το ταλέντο τους. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2022 #8889 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε: (3.0) Της βάζεις πολύ. Το μηδέν επίσης είναι πολύ, οπότε πάμε για μείον 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 15, 2022 #8890 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2022 11 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε: Διαβάστε πιο πάνω περίληψη ταινίας και βγάλτε συμπέρασμα. Που να σου έλεγαν ότι τα λεφτά τα χρωστάει στον Πρηντέητορ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 16, 2022 #8891 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2022 The Gray Man (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM The Gray Man: Directed by Anthony Russo, Joe Russo. With Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Billy Bob Thornton. When the... Μέτρια. 6.0 Αυτός πρέπει να γίνει ο επόμενος 007 btw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 18, 2022 #8892 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2022 είδα και εγώ το Πρηντέητορ Tι αίσχος ήταν αυτό ! Ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί τα έχουν κάνει σαλάτα ( ήταν της μόδας παλιά να γυρνάνε σε διαφορετική σειρά από τα βιβλία βλ. starwars) Αν έχω καταλάβει χρονολογικά μετά prometheus --> covenant --> όλα τα παλιά (Δεν θα κάτσω να τα αριθμήσω σωστά) --> και σκάει το Πρηντέητορ 2022 που είναι prepreprequel εκπαίδευσης των Πρηντέητορς Έχω χάσει κάτι κάνουν ταξίδι στο χρόνο ο Πρηντέητορς για να εκπαιδευτούν ; Επίσης περιμένουμε την συνέχεια από το covenant Ridley Scott και μας βγάζουν Πρηντέητορ 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 18, 2022 #8893 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2022 Μονο εγω μαλλον δε βρισκω κανενα λογο υπαρξης σε οποιαδηποτε τετοια ταινια ε; Οτι ταινια σουπερ ηρωα ειδα, στο τελος ειπα, γιατι εκατσα και ειδα τετοια μπυρδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 18, 2022 #8894 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2022 6 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: είδα και εγώ το Πρηντέητορ Tι αίσχος ήταν αυτό ! Ας με διαφωτίσει κάποιος γιατί τα έχουν κάνει σαλάτα ( ήταν της μόδας παλιά να γυρνάνε σε διαφορετική σειρά από τα βιβλία βλ. starwars) Αν έχω καταλάβει χρονολογικά μετά prometheus --> covenant --> όλα τα παλιά (Δεν θα κάτσω να τα αριθμήσω σωστά) --> και σκάει το Πρηντέητορ 2022 που είναι prepreprequel εκπαίδευσης των Πρηντέητορς Έχω χάσει κάτι κάνουν ταξίδι στο χρόνο ο Πρηντέητορς για να εκπαιδευτούν ; Επίσης περιμένουμε την συνέχεια από το covenant Ridley Scott και μας βγάζουν Πρηντέητορ 4/10 To Prey εννοείς. Κατά τα άλλα @p55 σε ζητάνε 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 18, 2022 #8895 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2022 12 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: είδα και εγώ το Πρηντέητορ 12 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: είδα και εγώ το Πρηντέητορ Καλά να πάθεις. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Αύγουστος 18, 2022 #8896 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2022 (edited) 39 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Μονο εγω μαλλον δε βρισκω κανενα λογο υπαρξης σε οποιαδηποτε τετοια ταινια ε; Οτι ταινια σουπερ ηρωα ειδα, στο τελος ειπα, γιατι εκατσα και ειδα τετοια μπυρδα. Alien Movies In Chronological Order Prometheus (2089 – 2093) Alien: Covenant (2104) (ALIEN: Awakening ???? έρχεται κάποια στιγμή μόνο φήμες) Alien (2122) Aliens (2179) Alien 3 (2179) Alien Resurrection (2379) Alien complete timeline, from Prometheus to Alien Resurrection WWW.DIGITALSPY.COM With a Predator chucked in too. και πάμε στο Πρηντέητορ The complete Predator timeline explained WWW.DIGITALSPY.COM Yes, including those Alien crossover movies. Predator and Prey - 1719 κοινώς Πρηντέητορ (2022) Predator 1 The Val Verde Incident - 1987 Predator 2 The Los Angeles Attack - 1997 Alien Vs Predator The Weyland Expedition - 2004 2007's Alien Vs Predator The Gunnison Slaughter - 2004 The Game Planet - 2010 2018's The Predator The Fugitive Predator Incident τα έχουν κάνει σαλάτα θέλω ταινία ένωσης μεταξύ τους (αυτό που αναμένουμε) αντί αυτού θα γυρίσουν σειρά και άλλες βλακεέις βλέπετε χρονολογικά στο timeline κάπως έχουν έρθει στο παρελθόν Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ας πούμε -10.000 χρόνια πριν και +10.000 χρόνια μετά στο +10.001 κάνει reset και έχουμε (διπλό - ή διπλό + ανάλογα πόσο πίσω θέλουμε να πάμε). Είμαστε ας πούμε --10.000 --9.999 και πάει λέγοντας αλλάζει σε + όταν πάει --1 --0 ++1 ++ 2 κλπο έχουμε με - + το Π.Χ Μ.Χ τους αρχαίους πολιτισμούς έως ότου φθάσουμε στο σήμερα ! βλέπω να μας λένε ότι το Alien Prometheus έγινε το ++2089 κάπως έτσι είμαι μετά τον συλογισμό αυτό και η απλή λύση είναι εξωγίηνοι που απλά τους αρέσει να κυνηγάνε και μπήκαν και τα xenamorphs αλλά χλωμό το κόβω αυτό Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2022 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 20, 2022 #8897 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2022 Thor: Love and Thunder (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM Thor: Love and Thunder: Directed by Taika Waititi. With Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 29, 2022 #8898 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2022 Samaritan (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM Samaritan: Directed by Julius Avery. With Sylvester Stallone, Javon 'Wanna' Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco. A young boy learns that a superhero who was thought to have gone missing after an... Τρία και μισό (3½) και πολλά είναι. Δεν θα γκρινιάξω, όπως ψευδώς διατείνονται μερικοί-μερικοί, και θα σας πω ότι η ταινία είναι πάρα πολύ καλή και προτείνεται να τη δείτε ΑΝ 1. Αν είστε 12 ετών. 2. Αν είστε φαν του Σταλόνε. 3. Aν είστε μαζόχας. Οι υπόλοιποι θα νιώσουν κάπως έτσι... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Αύγουστος 29, 2022 #8899 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος p55 έγραψε: Samaritan (2022) - IMDb WWW.IMDB.COM Samaritan: Directed by Julius Avery. With Sylvester Stallone, Javon 'Wanna' Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco. A young boy learns that a superhero who was thought to have gone missing after an... Ουτε 1..... Δε διαβασα review, στορυ κατι πριν κλικαρω κ ο Συλβεστρος με τιμωρησε. Ο οίκος Gucci (2021) - IMDb WWW.IMDB.COM Ο οίκος Gucci: Directed by Ridley Scott. With Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons. When Patrizia Reggiani, an outsider... 6.5/10 Καλογυρισμενη, Gaga, Pacino, Driver, Irons παιζουν εξαιρετικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Αύγουστος 29, 2022 #8900 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2022 (edited) The Empty Man (2020) - IMDb WWW.IMDB.COM The Empty Man: Directed by David Prior. With James Badge Dale, Marin Ireland, Sasha Frolova, Samantha Logan. On the trail of a... Πολύ καλή 7,5 /10 είναι από τις καλές που είδα φέτος, σίγουρα αξίζει κάποιος να την δει, έχει διάρκεια 132 λεπτά και δεν βαρέθηκα, συνήθως μετά το 30λεπτο πλέον το 5sec time skip (δεξί arrow στο πληκτρολόγιο) πάει σύννεφο, φταίνε οι άπειρες πατάτες και ακόμα πιο πολλές σιχαμένες πλέον hero movie. Spoiler έχει 3 "Act" , to 1o ήταν άριστο, το 2ο πολύ καλό, το 3ο WTF just happened Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 29, 2022 από Havic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts