ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 19, 2021 #8761 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2021 My Salinger Year Πολύ καλή ταινία. Εξαιρετική ερμηνεία από την Margaret Qualley 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 19, 2021 #8762 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2021 Στο πνεύμα των ημερών Priest (2011) - IMDb WWW.IMDB.COM Priest: Directed by Scott Stewart. With Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet, Maggie Q. A priest disobeys church law to track down the... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 23, 2021 #8763 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 Ρίξτε θάψιμο στο Μάτριξ, για να φανεί υποφερτό Πέφτει κράξιμο από παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 23, 2021 #8764 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 2 hours ago, l2phile said: Ρίξτε θάψιμο στο Μάτριξ, για να φανεί υποφερτό Πέφτει κράξιμο από παντού Θα το δω σήμερα και θα σας πω ... τα matrix και τα 007 δεν είναι για τους απλούς θνητούς με iq αμοιβάδας αυτά θέλουν marvel κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Δεκέμβριος 23, 2021 #8765 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 18 minutes ago, ARMAGEDDON said: Θα το δω σήμερα και θα σας πω ... τα matrix και τα 007 δεν είναι για τους απλούς θνητούς με iq αμοιβάδας αυτά θέλουν marvel κλπ Κανε και μια επανάληψη το Man of steel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Δεκέμβριος 23, 2021 #8766 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 και Μπάτμαν τριλογία Νόλαν , έγραψε κάποιος σε τοίχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 23, 2021 #8767 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 The Matrix Resurrections (2021) - IMDb WWW.IMDB.COM The Matrix Resurrections: Directed by Lana Wachowski. With Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Jonathan Groff. Return to a world of two realities: one, everyday life; the other, what lies behind... Just don't... 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 23, 2021 #8768 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 Γιατί έτσι ρε γμτ; Δεν υπήρχε έστω ΜΙΑ καλή σκηνή Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 23, 2021 #8769 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος l2phile έγραψε: Γιατί έτσι ρε γμτ; Δεν υπήρχε έστω ΜΙΑ καλή σκηνή Υπήρχε. Οι σκηνές από τις προηγούμενες ταινίες 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 23, 2021 #8770 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 απιστευτη παρωδια το ματριξ,νομιζα οτι θα πεταχτει ο τσακωνας να πει "κλασικη περιπτωση βλαβης" 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 23, 2021 #8771 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Δεκέμβριος 23, 2021 #8772 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2021 50€; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 24, 2021 #8773 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2021 Ελάχιστες ολίγων δευτερολέπτων καλές-ανεκτές στιγμές/σκηνές. Τα μοναδικά σημεία που ξεχώρισα ήταν Spoiler .... ότι οι μηχανές εν τέλει ως παιδιά των αρχικών δημιουργών ανθρώπων τους μοιράζονται στοιχεία της ίδιας φύσης - διχόνοιες - πόλεμος κλπ ανθρώπινα χαρακτηριστικά - / οι σκηνές στην κατεστραμμένη υπόγεια πόλη δίπλα από την IO Πρέπει να είμαι από τους λίγους που ζητάω PREQUEL στα πρότυπα του Animatrix και στον αρχικό πόλεμο μεταξύ αρχικών ανθρώπων & μηχανών; Κατά τα άλλα η ταινία αυτοκοροϊδευει τον εαυτό της, τη 1η ταινία και οι πρωταγωνιστές θεωρώ δεν είχαν πολλά περιθώρια να αποδώσουν όπως θα έπρεπε τους χαρακτήρες τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 25, 2021 #8774 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 Μην κοιτάτε πάνω (2021) - IMDb WWW.IMDB.COM Μην κοιτάτε πάνω: Directed by Adam McKay. With Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett. Two low-level... Μην το δειτε επρεπε να ειναι ο τιτλος.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 25, 2021 #8775 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 Τόσο χάλια; Και θέλω να το δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 25, 2021 #8776 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 Θα μπορουυσε να ειναι μια καλη ταινια δρασης, επελεξαν να την κανουν κωμωδια και μαλιστα μαυρη αλλα απετυχαν παταγωδως. Ευτυχως για μενα δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο γιατι βλεπω κριτικες 1/10 & 2/10. Κριμα με τετοια ονοματα.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Δεκέμβριος 25, 2021 #8777 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 (edited) Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) - IMDb M.IMDB.COM Resident Evil: Welcome to Raccoon City: Directed by Johannes Roberts. With Kaya... Μετριο αλλα εχει κρατησει πολλα στοιχεία απο το παιχνίδι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2021 από edward 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 25, 2021 #8778 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: Θα μπορουυσε να ειναι μια καλη ταινια δρασης, επελεξαν να την κανουν κωμωδια και μαλιστα μαυρη αλλα απετυχαν παταγωδως. Ευτυχως για μενα δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο γιατι βλεπω κριτικες 1/10 & 2/10. Κριμα με τετοια ονοματα.. Και εγώ προτιμούσα περιπέτεια και ξενέρωσα... κωμωδία δε θα μπορούσε με τπτ...αλλά η ταινία ήθελε να περασει μνμ... για εξεπατηση από κυβερνήσεις κτλπ.... Εγώ προτιμούσα περιπέτεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 25, 2021 #8779 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 Άρα τί να δούμε; Resident evil or Don't look up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Δεκέμβριος 25, 2021 #8780 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2021 1 hour ago, f117 said: Και εγώ προτιμούσα περιπέτεια και ξενέρωσα... κωμωδία δε θα μπορούσε με τπτ...αλλά η ταινία ήθελε να περασει μνμ... για εξεπατηση από κυβερνήσεις κτλπ.... Εγώ προτιμούσα περιπέτεια Ήθελε να περάσει πολλά μηνύματα και τα πέρασε νομίζω απλά τα πέρασε τόσο επιφανειακά που οι περισσότερο δεν τα πήραν χαμπάρι. Εξαπάτηση από κυβερνήσεις και τον τρόπο χειραγώγησης των μμε (παλιάς και νέας κοπής.), θεωρίες συνομωσίας κτλ κτλ... Ο συνονόματος (Di Caprio) τα πήγε αρκετά καλά και είχε και 2-3 καλές σκηνές όσον αφορά την ερμηνεία του... Οι υπόλοιποι πέρασαν και δεν ακούμπησαν... Η ταινία βλέπεται χαλαρά απλά σε 1 μήνα θα έχουμε ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη της... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts