HotPeanut Μάρτιος 22, 2021 #8561 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2021 Zack Snyder: Justice League (2021) - IMDb WWW.IMDB.COM Directed by Zack Snyder. With Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams. Zack Snyder's definitive director's cut of Justice League. Determined to ensure Superman's ultimate sacrifice was... Πολύ καλή. 8.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 22, 2021 #8562 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2021 Τι 9 ρε μην ερθω απο εκεί; 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 22, 2021 #8563 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2021 Κάτσε, γιατί ετοιμάζομαι να σου ρίξω τον μ.ο. περισσότερο. Απλά είμαι στη μέση ακόμα και κρατιέμαι! Έλα εσύ και κερνάω μπύρες τουλάχιστον. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 22, 2021 #8564 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Τι 9 ρε μην ερθω απο εκεί; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 22, 2021 #8565 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2021 Για μενα ηταν καλη αλλα ως εκει. Ειχε καλη ροη, μπορουσε να ηταν πιο συντομη βεβαια, ο ηχος θα μπορουσε να ηταν καλυτερος. Δεν μπορω να πω οτι κουρασε, αλλα οχι ομως να πω wow. Υπερβολικο το hype που εχει γινει. Μαχες δεν ειχε, πιο πολυ ηταν story telling φαση. Αγωνια δεν ειχα καθολου οπως και το comeback του superman ηταν πολυ αδυναμο σε σχεση με το ποσο σημαντικο το παρουσιαζαν. Θα την ξανα δω το πιο πιθανον, αλλα οχι δεν ειναι η φοβερη ταινια. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 27, 2021 #8566 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2021 (edited) Νομίζω η cinematic έκδοση του J.Wheldon βασίστηκε σε κάποιες χειρόγραφες σημειώσεις του Snyder τις οποίες λέει εν τέλει δεν είχε σκοπό να τις χρησιμοποιήσει όλες ούτε ήταν ολοκληρωμένες κάποιες ούτε σίγουρο ότι ας πούμε αυτή η σκηνή θα βγει έτσι ή αν καταλήξει στο τελικό κατ. Οπότε του έδωσαν ότι προσχέδιο υπήρχε " παρε αυτά " , " κάνε και ότι νομίζεις να βγει γιατί έχουνε ρίξει χρήματα οι επενδυτές και το release date είναι τότε" . Εν ολίγοις και που βγήκε όπως βγήκε, θαύμα ήταν τότε Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 27, 2021 από SpirosKGR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 27, 2021 #8567 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2021 Λοιπόν, τελικά κατάφερα και τελείωσα κι εγώ το Snyder cut και δεν άλλαξε η αρχική μου εντύπωση. Είναι απλώς μια καλή ταινία. Μπορεί (δίκαια) να φαίνεται αριστούργημα σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες απόπειρες στο DCEU, αλλά εξακολουθώ να μη συμμερίζομαι τους διθυράμβους. Καταρχάς, ακούω βερεσέ τις δικαιολογίες για το aspect (ΙΜΑΧ και τρίχες κατσαρές). Αφού έσκασαν άλλα >70 εκατομμύρια για μια ταινία που είναι προορισμένη να κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε streaming και Blu-ray, όφειλαν να τη βγάλουν σε ένα κάδρο που να την κολακεύει λίγο περισσότερο. Ο αντίλογος θα είχε νόημα αν υπήρχε περίπτωση να δούμε και κινηματογραφική εκδοχή. Πέρα από τα τεχνικά, η ταινία είναι φλύαρη. Φοβούμενοι μη βγει ασύνδετη και χαοτική (όπως η πρώτη), έχουν συμπεριλάβει αρκετές σκηνές που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο σενάριο ή τη ροή (ακόμη ζαλίζομαι από την κάμερα να περιστρέφεται άσκοπα 2' μέσα σε ένα δωμάτιο). Και, ενώ γενικά συμπαθώ πολύ τον Snyder, τελικά ούτε η αφήγηση ούτε η δράση της ταινίας αξίζουν 4 μαζεμένες ώρες μπροστά από μια οθόνη. Πάμε λίγο και στη σύγκριση με την πρώτη ταινία της Warner Bros (κι όχι τόσο του Whedon, όπως λέγεται). Μπορεί ο Whedon να είναι απεχθής ως άνθρωπος, αλλά δεν είναι ερασιτέχνης. Αν είχε την επιλογή να κυκλοφορήσει μια τετράωρη ταινία και είχε τη σκηνοθετική ελευθερία να κινηματογραφήσει εξαρχής ό,τι ήθελε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εφάμιλλο με αυτό του Snyder, αν και με διαφορετικό ύφος. Στην πραγματικότητα η WB επέλεξε κάποιον στοιχειωδώς ικανό στο post-production, από τον οποίο μπορούσε να απαιτήσει χωρίς να του δώσει καν καν director credit η ταινία να: • είναι 2 ώρες, ακόμη κι αν το αρχικό υλικό αρκούσε για 2 ταινίες • κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα του '17, για να εξαφαλίσουν κάποιοι τα μπόνους τους πριν την συγχώνευση με την AT&T • είναι λιγότερο σκοτεινή από τις προηγούμενες, μπας και τραβήξει λίγη από την αίγλη των Marvel Κι αν τελικά το πρόβλημα της πρώτης ήταν ο "σκηνοθέτης" (σε εισαγωγικά γιατί και στην κινηματογραφική εκδοχή ο Snyder πιστώνεται τη σκηνοθεσία), τι δικαιολογία έχουν τα σπίρτα του στούντιο που 3 χρόνια μετά κατόρθωσαν να κυκλοφορήσουν την αχνιστή kuˈɾa.ða που βάφτισαν "Wonder Woman 1984", με σκηνοθέτη, συγγραφέα και παραγωγό την κατά τ' άλλα επιτυχημένη Patty Jenkins; 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Μάρτιος 27, 2021 #8568 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2021 Εγω που ειμαι παντως ασχετος με το θεμα την ειδα σε 3 απογευματα (που χρονος για ολοκληρη σε ενα) και ενω μου αφησε αρκετα ερωτηματικα, συνολικα μου αρεσε σαν ταινια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 27, 2021 #8569 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2021 @GoMaR @acct Μπλοκντ και θα αιτηθώ και μπαν απο το thread... Ήρθαν τωρα τα μαρβελόπαιδα να μας πουν αν ειναι καλό το Snyder Cut... άντε από δω φιλοWhedonικοί, τσολιάδες της Marvel... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση acct Μάρτιος 28, 2021 Δημοφιλής Δημοσίευση #8570 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Είσαι Gal-όδουλος και η γνώμη σου έχει μηδενική βαρύτητα σε ταινίες που παίζει η Gadot. Ακόμη κι αν ο Affleck κράταγε εικόνα της και την περιέφερε σαν τη Λουκά στον Επιτάφιο, πάλι 11/10 θα έβαζες. Σάτυρε. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 28, 2021 #8571 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 εξελίσσεται καλύτερα από σούπερΛιγκ και ΒοΤ η εδώ ταινία. Αππρουβντ. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 28, 2021 #8572 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 29 minutes ago, acct said: Είσαι Gal-όδουλος και η γνώμη σου έχει μηδενική βαρύτητα σε ταινίες που παίζει η Gadot 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 28, 2021 #8573 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Θα τρίζουν τα κόκκαλα (την πέθανα τη γυναίκα ) της Scarlett... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 28, 2021 #8574 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 «Zack Snyder’s Justice League»: Οι φαν μιλούν για αριστούργημα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; | LiFO WWW.LIFO.GR Μετά από έντονη απαίτηση του κοινού ο Ζακ Σνάιντερ επεξεργάστηκε εκ νέου την ταινία, προσθέτοντας σκηνές και κυκλοφορώντας ένα εντελώς νέο cut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 28, 2021 #8575 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Διορθώνω τη βαθμολογία μου σε 8.0 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάρτιος 28, 2021 #8576 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Διορθώνω τη βαθμολογία μου σε 8.0 Αν το δούμε ψυχρά, χωρίς φανμποϊσμο, 8.0 είναι μια δίκαιη βαθμολογία. Πολύ καλύτερη από την ορίτζιναλ αλλά και πάλι δεν είναι αριστούργημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 28, 2021 #8577 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 1 hour ago, honda22 said: Διορθώνω τη βαθμολογία μου σε 8.0 Έγινες report φιλαράκι... κανόνισε την πορεια σου... 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 28, 2021 #8578 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 Βασικά, η ταινία θα έπαιρνε μικρότερο βαθμό, αν δεν ήμασταν πεινασμένοι για τέτοιες ταινίες αυτή την περίοδο. Για φανταστείτε να έβγαινε παράλληλα με το infinity war π.χ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 28, 2021 #8579 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 2 minutes ago, yanni said: Βασικά, η ταινία θα έπαιρνε μικρότερο βαθμό, αν δεν ήμασταν πεινασμένοι για τέτοιες ταινίες αυτή την περίοδο. Για φανταστείτε να έβγαινε παράλληλα με το infinity war π.χ. Περιεργο που δεν ανέφερες το Endgame. Μήπως γιατι ηταν φολα και απλά εκανε τις εισπραξεις και μαζεψε κοσμο για να δει ο κοσμος πως τελειώνει η φαση και έφαγε την απογοητευση; λεω εγω τωρα... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 28, 2021 #8580 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Περιεργο που δεν ανέφερες το Endgame. Μήπως γιατι ηταν φολα και απλά εκανε τις εισπραξεις και μαζεψε κοσμο για να δει ο κοσμος πως τελειώνει η φαση και έφαγε την απογοητευση; λεω εγω τωρα... Καθόλου περίεργο. Προφανώς αυτό. Το είχα γράψει νομίζω και τότε ότι οποιαδήποτε λύση "time travel" θα ήταν fail. Και ήταν fail γενικότερα η όλη ιδέα της επαναφοράς και καλά αυτών που χάθηκαν. Γενικά το End Game ήταν βλακεία. Είχε καλά στοιχεία σε πολλά σημεία και καλές σκηνές, αλλά ήταν όλο στημένο πάνω σε λάθος βάση. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts