salde Μάρτιος 3, 2020 #8281 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 1 hour ago, Nick74 said: τα memes με τον τροχο τα ξερεις? Για σενα θα πρεπει να του βαλουμε μοτερακι δεν χρειάζεται. Εσύ είσαι δημοκράτης άθρωπας, θα πάμε σε δημοκρατική λύση: Σάιμον, ελεύθερο παιδί είσαι, εσύ διαλέγεις. Ή θα κόψεις τις ιεροσυλίες, θα παλουκωθείς κάτω και θα δεις τον Πόλεμο των Άστρων κανονικά ή αν φύγεις από την οθόνη πριν τελειώσει θα σου πουλήσουμε σπέσιαλ ώντιοφάιλ καλώδιο. Για ν' ακούς καλύτερα. Η ταινία ο Τζώνυ, σε κινηματογράφο την είχα δει. Ένα τμήμα της δεν πρέπει να είναι έγχρωμο. Αν έκανε κάποιος μετατροπή σε έγχρωμο για όλες τις σκηνές σε αρχείο για υπολογιστή, έχει κάνει παπαριά και αλλοιώνει το έργο. Δεν είναι γυρισμένη με σκοπό να υπάρχει χρώμα σε όλες τις σκηνές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 3, 2020 #8282 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Η ταινία ο Τζώνυ, σε κινηματογράφο την είχα δει. Ένα τμήμα της δεν πρέπει να είναι έγχρωμο. Αν έκανε κάποιος μετατροπή σε έγχρωμο για όλες τις σκηνές σε αρχείο για υπολογιστή, έχει κάνει παπαριά και αλλοιώνει το έργο. Δεν είναι γυρισμένη με σκοπό να υπάρχει χρώμα σε όλες τις σκηνές. ναι κυκλοφορει σε διαφορες επεξεργασιες, και μια απ αυτες ειναι FHD εξ ολοκληρου εγχρωμη με πολυ ζωντανα χρωματα. Αυτο κι εγω πιστευω ειναι λαθος αφου οι σκηνες του "σημερα" στο νοσοκομειο δειχνουν δραματικοτερες αν ειναι σεπια η ασπρομαυρες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 3, 2020 #8283 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2020 Dark Waters Βρείτε χρόνο να τη δείτε, επιτέλους ταινία που αξίζει το χρόνο της Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Μάρτιος 4, 2020 #8284 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 8 hours ago, Nick74 said: ναι κυκλοφορει σε διαφορες επεξεργασιες, και μια απ αυτες ειναι FHD εξ ολοκληρου εγχρωμη με πολυ ζωντανα χρωματα. Αυτο κι εγω πιστευω ειναι λαθος αφου οι σκηνες του "σημερα" στο νοσοκομειο δειχνουν δραματικοτερες αν ειναι σεπια η ασπρομαυρες. Όταν την είχα δει ζήτημα να υπήρχε μία έγχρωμη τηλεόραση σε όλο τον δήμo,δεν κάνω πλάκα,αλλά παρόλλο που ήμουν μπόμπιρας μου έκανε απίστευτη εντύπωση η ιστορία 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 4, 2020 #8285 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος raziel έγραψε: Όταν την είχα δει ζήτημα να υπήρχε μία έγχρωμη τηλεόραση σε όλο τον δήμo,δεν κάνω πλάκα,αλλά παρόλλο που ήμουν μπόμπιρας μου έκανε απίστευτη εντύπωση η ιστορία εγω μαλλον ειμαι πιο νεος, αφου οταν την ειδα οι τηλεορασεις ηταν εγχρωμες, αλλα την ειδα σε πολυ μικρη ηλικεια. Οσο κι αν ακουστει ιεροσυλια τη θεωρω ανωτερη αντιπολεμικη ταινια απ το Platoon (τουλαχιστο εμενα μου προκαλεσε πολυ πιο εντονα συναισθηματα) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 8, 2020 #8286 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 8, 2020 #8287 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2020 (edited) ^^ Ας το μεταφέρει κάποιος παρακαλώ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2020 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 8, 2020 #8288 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2020 Εντάξει, είδα κι εγώ το Τζόκερ, ευτυχώς που με το fast forward έχασα λίγο λιγότερο χρόνο. Ναι παραδέχομαι τη φανταστική ερμηνεία του ηθοποιού, αλλά δε θα την συνέστηνα σε κανένα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 8, 2020 #8289 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2020 Να πω κι εγω για το Jocker πως ναι, η ερμηνια ηταν τελεια, ΑΛΛΑ αυτος ΔΕΝ ειναι ο Jocker. Προσπαθησαν να δωσουν "βαθος" και "ρεαλισμο" στο χαρακτηρα σε τετοιο σημειο που "καταφεραν" οχι μονο να τον απομυθοποιησουν, αλλα να σκεφτει καποιος πως τελικα αν αυτος ο τυπος ειναι η Nemesis του Βatman τοτε ο ηρωας του Gotham ειναι γιωτάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 9, 2020 #8290 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος Nick74 έγραψε: Να πω κι εγω για το Jocker πως ναι, η ερμηνια ηταν τελεια, ΑΛΛΑ αυτος ΔΕΝ ειναι ο Jocker. Προσπαθησαν να δωσουν "βαθος" και "ρεαλισμο" στο χαρακτηρα σε τετοιο σημειο που "καταφεραν" οχι μονο να τον απομυθοποιησουν, αλλα να σκεφτει καποιος πως τελικα αν αυτος ο τυπος ειναι η Nemesis του Βatman τοτε ο ηρωας του Gotham ειναι γιωτάς... Όταν ο τζοκερ ήταν αυτός που ήταν, τότε ο Μπατμαν ήταν 10 χρονών ξέρωγω. Ο Μπάτμαν στις ταινίες που έχουμε δεί είναι σίγουρα 40+. 30 χρόνια μπορούν να κάνουν πολλά στη ζωή ενός ανθρώπου 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάρτιος 9, 2020 #8291 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2020 Ο τζόκερ δε γεννήθηκε δολοφόνος. Δε σκότωσε τη μάνα του στα 5 κ τον πατέρα του στα 7. Έγινε σταδιακά. Αν θεωρήσουμε πως η ταινία εξελίσσεται σε περίοδο λίγων εβδομάδων, βλέπουμε πως ο τύπος καταλήγει να σκοτώνει αδίστακτα χωρίς ίχνος ευαισθησίας. Μόνο η φαντασία μας και του μπορεί να δείξει για το τι θα ήταν ικανός να κάνει 20-30 χρόνια μετά. Spoiler (Heath Ledger) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 16, 2020 #8292 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2020 Jumanji: The Next Level (2019) - IMDb Έλεος δηλαδή. 4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 17, 2020 #8293 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2020 https://www.imdb.com/title/tt8579674/?ref_=fn_al_tt_1 Μια ολοκληρωμένη ταινία από κάθε άποψη. Ερμηνείες, φωτογραφία, εφέ και με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ soundtrack. Δεμένη σεναριακά, με υπόθεση που με κράτησε από την αρχή ως το τέλος. Aπό τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Άνετα 9/10. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάρτιος 20, 2020 #8294 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2020 ^^ Συμφώνω και επαυξάνω. Την είδα και εγώ χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 23, 2020 #8295 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 Contagion και 12 monkeys χθες. 12 monkeys το χα ξαναδεί αλλά δεν θυμόμουνα σχεδόν καμία σκηνή. contagion ταινιάρα, πολύ ρεαλιστική, και πολύ ακριβής σε σχέση με το τι γίνεται σήμερα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 23, 2020 #8296 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 πριν 7 λεπτά, το μέλος sotiris έγραψε: 12 monkeys το χα ξαναδεί αλλά δεν θυμόμουνα σχεδόν καμία σκηνή. Ευτυχώς δεν ειμαι η μόνη που το παθαίνω 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 23, 2020 #8297 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ευτυχώς δεν ειμαι η μόνη που το παθαίνω Τουλάχιστον αναγνωρίζεις ακόμα τί είναι αυτό δίπλα στο μολύβι . 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 23, 2020 #8298 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 11 hours ago, sotiris said: contagion ταινιάρα, πολύ ρεαλιστική, και πολύ ακριβής σε σχέση με το τι γίνεται σήμερα. Contagion το είχα βάλει να το δούμε παραγγελιά αρχές της κρίσης, για να το έχουμε φρέσκο. Έχει και αγαπημένο character arc για λατρεμένη ξανθιά ηθοποιό (no spoilers). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 23, 2020 #8299 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος acct έγραψε: για λατρεμένη ξανθιά ηθοποιό H λατρεμενη ξανθια ηθοποιος ειναι η Gwyineth Paltrow (η Pepper Potts του Iron Man) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 23, 2020 από Nick74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 23, 2020 #8300 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2020 3 minutes ago, Nick74 said: H λατρεμενη ξανθια ηθοποιος ειναι η Gwyineth Paltrow (η Pepper Potts του Iron Man) Τη γνωρίζω τη νεαρά και την απεχθάνομαι, ειδικά μετά τον φρέσκο ντόρο για τις αιδοιόπετρες και τα ψυχεδελικά που (ξανα)πλάσαρε στο Netflix. Το έλεγα ειρωνικά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts