Spirosssss Νοέμβριος 4, 2019 #8181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Έλα γιατί; έμενα με κράτησε ξύπνιο πάντως ενώ κάτι marvel στο μισάωρο ροχαλίζω του καλού καιρού. Πάντα ήμουν του B movie όμως, οφείλω να το παραδεχτώ. Sent from my MI 8 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 4, 2019 #8182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 H μισή και παραπάνω ταινία πήγε fast forward. Και οι ταινίες που το έχω κάνει αυτό, τις μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 4, 2019 #8183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2019 Αν δεν έχει ιπτάμενους καρχαρίες δεν λέει. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 6, 2019 #8184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2019 Το Netflix μου φαίνεται είναι μόνο για σειρές. Καμιά ταινία έχετε να προτείνετε εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 8, 2019 #8185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 Απογοήτευση το Joker Πολύ φλατ ταινία. Ωραία η ηθοποιία αλλά κινήθηκε μέχρι τέλους σε υποτονικό επίπεδο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 8, 2019 #8186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 (edited) πριν 6 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε: Απογοήτευση το Joker Πολύ φλατ ταινία. Ωραία η ηθοποιία αλλά κινήθηκε μέχρι τέλους σε υποτονικό επίπεδο Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2019 από honda22 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2019 #8187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2019 On 6/11/2019 at 10:20 ΠΜ, το μέλος tragikos έγραψε: Καμιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Νοέμβριος 10, 2019 #8188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2019 Netflix :Tower Heist,Get Hard,The Nice Guys απο κωμωδίες, Van Helsing,Mercury Rising και το Fractured.Όλα σε ένα ΣΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Νοέμβριος 11, 2019 #8189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2019 το 1942 , στο Wannsee στη Γερμανία, 15 υψηλόβαθμα στελέχη της Ναζιστικής τότε Γερμανίας απο όλους τους κλάδους, συγκεντρώθηκαν και μίλησαν για τη Τελική Λύση στο "πρόβλημα" των εβραίων. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση ότι δείχνει με το πιο σοκαριστικό τρόπο την μετάβαση απο τον "τοις τύποις" πολιτισμό σε κάτι τόσο μακάβριο, στο οποίο , ακόμα και οι ομοιδεάτες αηδίασαν και τρόμαξαν γι'αυτό που έρχεται. Οι ερμηνείες απο όλους είναι καταπληκτικές, ιδιαίτερα απο Μπράνα και Τούτσι που οδηγούν την όλη διάσκεψη εκεί που έπρεπε να πάει... Μου είπαν οτι έχει αργό ρυθμό, δεν κατάλαβα πότε πέρασε 1.5 ώρα. Όλη η ταινία είναι η συνδιάσκεψη αυτών των ωρών για κάτι τόσο μακάβριο σε μια αίθουσα, σε ένα γραφικό κατα τα άλλα σκηνικό. Μου άρεσε πολύ. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 11, 2019 #8190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2019 https://www.imdb.com/title/tt7959026/ 6.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 11, 2019 #8191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος Thresh86 έγραψε: το 1942 , στο Wannsee στη Γερμανία, 15 υψηλόβαθμα στελέχη της Ναζιστικής τότε Γερμανίας απο όλους τους κλάδους, συγκεντρώθηκαν και μίλησαν για τη Τελική Λύση στο "πρόβλημα" των εβραίων. Η ταινία μου έδωσε την εντύπωση ότι δείχνει με το πιο σοκαριστικό τρόπο την μετάβαση απο τον "τοις τύποις" πολιτισμό σε κάτι τόσο μακάβριο, στο οποίο , ακόμα και οι ομοιδεάτες αηδίασαν και τρόμαξαν γι'αυτό που έρχεται. Οι ερμηνείες απο όλους είναι καταπληκτικές, ιδιαίτερα απο Μπράνα και Τούτσι που οδηγούν την όλη διάσκεψη εκεί που έπρεπε να πάει... Μου είπαν οτι έχει αργό ρυθμό, δεν κατάλαβα πότε πέρασε 1.5 ώρα. Όλη η ταινία είναι η συνδιάσκεψη αυτών των ωρών για κάτι τόσο μακάβριο σε μια αίθουσα, σε ένα γραφικό κατα τα άλλα σκηνικό. Μου άρεσε πολύ. Την ειδα μολις. Μου αρεσε παρα πολυ. Μπορει να ηταν σε μια αιθουσα κ το θεμα της συζητησης πραγματικα μακαβριο, αλλα η σκηνοθεσια κ οι ερμηνείες ηταν εξαιρετικες. 8/10 χαλαρα απο εμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Νοέμβριος 12, 2019 #8192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2019 κατα καιρούς , έχω δει καλές ταινίες που αν και έχουν γυριστεί σε ένα χώρο ή σε ελάχιστα σκηνικά , βασίστηκαν στην ερμηνεία/σκηνοθεσία/πλοκή. Das Experiment, PhoneBooth, Reservoir Dogs, ταινίες υποβρυχίων obviously θυμάται κανείς καμιά άλλη ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 12, 2019 #8193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2019 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Thresh86 έγραψε: θυμάται κανείς καμιά άλλη ? Dogville (2003) - IMDb Το απολυτο παραδειγμα ταινιας που βασιζεται στους ηθοποιους. Οταν ειχα κατσει να την δω για πρωτη φορα, νομιζα οτι εχει καποιο προλογο και οτι η ταινια ξεκιναει αργοτερα. Αφου καταλαβα ποσο αδαης και αθωος ημουν και οτι ολη η ταινια θα παει ετσι, ψιλο εκνευριστικα. Μεχρι να τελειωσει η ταινια ημουν κατενθουσιασμενος με αυτην. Την εχω χαλαρα μεσα στην ομαδα των τοπ ταινιων που εχω δει. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2019 από yanni 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malthael Νοέμβριος 12, 2019 #8194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2019 8 hours ago, Thresh86 said: θυμάται κανείς καμιά άλλη ? https://www.imdb.com/title/tt0756683/?ref_=nv_sr_2?ref_=nv_sr_2 Πρακτικά γυρισμένη σε ένα δωμάτιο! Πρόσφατα βγήκε και συνέχεια για όποιον ενδιαφέρεται. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και δεν είναι σε θέση να συζητήσουν για θρησκευτικά ζητήματα δίχως προκαταλήψεις. Για τους υπόλοιπους καλή προβολή! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 12, 2019 #8195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2019 Sleuth του 1972, αν θυμάμαι καλά, είναι χρόνια που την έχω δει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 24, 2019 #8196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2019 On 12/11/2019 at 8:54 ΜΜ, το μέλος salde έγραψε: Sleuth του 1972, αν θυμάμαι καλά, είναι χρόνια που την έχω δει. Προσυπογράφω. Απίθανη ερμηνεία. Βασισμένη σε θεατρικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Νοέμβριος 24, 2019 #8197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2019 6 hours ago, tommybertsen said: Βασισμένη σε θεατρικό. Έτσι. Γενικώς, στην ερώτηση που έκανε ο Thresh86 περί ταινιών σε ένα ή ελάχιστους χώρους, πολλές μεταφορές θεατρικών έργων θα ταίριαζαν ως απάντηση. Δεν μπορούν βέβαια να πιάσουν τον θεατρικό σφυγμό αλλά έχουν τη δική τους χάρη ως κινηματογραφικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2019 #8198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2019 Ειδα τον Ιρλανδο. Ο σκορτσεζε εχει κανει πολυ καλυτερες ταινιες. Ναι οκ ηταν μια καλη ταινια με cast με πολλα .... αλλα μεχρι εκει Δεν ειναι η ταινια που θα ηθελα να δω στο cinema, μιας κ τα εφε κ ο ηχος δεν ειναι το αλφα κ το ωμεγα. 7/10 απο μενα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 28, 2019 #8199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ειδα τον Ιρλανδο. Ο σκορτσεζε εχει κανει πολυ καλυτερες ταινιες. Ναι οκ ηταν μια καλη ταινια με cast με πολλα .... αλλα μεχρι εκει Δεν ειναι η ταινια που θα ηθελα να δω στο cinema, μιας κ τα εφε κ ο ηχος δεν ειναι το αλφα κ το ωμεγα. 7/10 απο μενα Είναι σαν κάποιο αγαπημένο φαγητό…δεν σε εκπλήσσει η γεύση αλλά το τρως ευχαρίστως 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 28, 2019 #8200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: Είναι σαν κάποιο αγαπημένο φαγητό…δεν σε εκπλήσσει η γεύση αλλά το τρως ευχαρίστως πιο σύντομα δεν θα μπορούσα να την περιγράψω 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts