tommybertsen Οκτώβριος 6, 2019 #8141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2019 Δεν την είδα, απορώ όμως με τις κριτικές των users στο imdb, πραγματικά. Μάλλον την είδαν σε 4Κ και αυτοί όπως κι εσύ και ενθουσιάστηκαν, αφήνοντας τα βασικά πράγματα στην απ'έξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 6, 2019 #8142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2019 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δεν την είδα, απορώ όμως με τις κριτικές των users στο imdb, πραγματικά. Μάλλον την είδαν σε 4Κ και αυτοί όπως κι εσύ και ενθουσιάστηκαν, αφήνοντας τα βασικά πράγματα στην απ'έξω Και σε 360p να την έβλεπα, πάλι το ίδιο θα μου άρεσε. Από τις πολύ λίγες φορές που δεν άκουγες κιχ στην αίθουσα. PS. Μάλλον δεν απάνταγες σε εμένα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2019 από daospi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 6, 2019 #8143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος daospi έγραψε: Και σε 360p να την έβλεπα, πάλι το ίδιο θα μου άρεσε. Από τις πολύ λίγες φορές που δεν άκουγες κιχ στην αίθουσα. PS. Μάλλον δεν απάνταγες σε εμένα Για το Superman έλεγα Το Joker θα το δω οπωσδήποτε κάποια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 6, 2019 #8144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2019 Το Spider-Man: Far from Home είναι το EuroTrip χωρίς την κωμωδία ή τη Lucy Lawless. Δηλαδή, ακόμη και το "αίσχος" του @trib μπορεί να την κολακεύει την ταινία. Αλλά και πάλι, τσίμπησε πάνω από 1 δις στο box office. Κι αφού τα βρήκαν πάλι Sony-Disney, θα υποστούμε και το επόμενο. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Οκτώβριος 9, 2019 #8145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 Πιστεύω οτι σε πολλά σημεία πήγε κόντρα σε πράγματα που ξέρουμε ή θα θέλαμε για το στόρυ του villain , μόνο και μόνο για να ταιριάξει στις σημερινές ανησυχίες ή φοβίες. Ξεχώρισα την θεσπέσια φωτογραφία της ταινίας με υπέροχες χρωματικά παλέτες , smooth μοντάζ και την εκπληκτική μουσική , που σε μερικά σημεία ήταν στημένη όπως και στο Dark Knight ώστε να μεγενθύνει το effect της ερμηνείας του ηθοποιού , του "κακού" της ταινίας, να φωτίσει το διεστραμμένο και το οριακά ανθρώπινο που σβήνει σταδιακά. Σύγκριση μπορώ να κάνω θεωρώ, αν και είμαι της άποψης οτι κάθε εποχή παίζει ρόλο στην απόδοση ενός θέματος π.χ η σημερινή φαίνεται οτι αποδίδει τους ήρωες και αντι-ήρωες σε τέτοιες σοβαρές ταινίες με πολύ έντονη βία , καφκική ατμόσφαιρα και στη σημασία των εξωτερικών παραγόντων που πυροδοτούν αλλαγές. Ο Λέτζερ πιστεύω οτι ήτανε ο Τζόκερ on camera , ο Χοακίν έμπαινε και έβγαινε. Ο Χιθ , βάσει των ταινιών που έπαιζε είχε εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενώ ο Φοίνιξ ακόμη και απο το σκισμένο του χείλος είναι σαν να δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά εξ αρχής. Συνοπτικά γιατί πλατείασα , εκτιμω ότι θα συνεχίσει να παίρνει βραβεία η ταινία για την εντύπωση που ασκεί , την ταύτιση που προκαλεί ελέω εποχής και το seriousness που αποπνέει μέσω του Φοίνιξ. Εμένα δεν μου άρεσε γιατί φαίνεται φτηνός εντυπωσιασμός , αχρείαστες αλλαγές μαζί με βία ενώ πιστεύω οτι φλυαρεί για τέτοιο origin story, κάπου θα έπρεπε να προσωποιείται καλύτερα ο villain του ...villain. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 9, 2019 #8146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 Thank you for your booking online and we hope you enjoy "Joker (imax)". Your online booking has been successful and your tickets have been booked at: Cinema: BFI IMAX To see: Joker (imax) On: 12/10/2019 15:10 PM Auditorium: Screen 1 Section: Standard Seats: Row K Seat 23 Row K Seat 24 Tickets: Adult - £23.75 Adult - £23.75 The amount of £47.50 has been charged to your credit/debit card. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 9, 2019 #8147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2019 23+ λίρες για μία ταινία;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 10, 2019 #8148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε: 23+ λίρες για μία ταινία;;; IMAX.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 10, 2019 #8149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2019 10 hours ago, schumifer said: 23+ λίρες για μία ταινία;;; Στο BFI είναι 23.75. Στο Odeon Greenwich, που μένω σχετικά κοντά, έχει 28. Κ ΠΣΚ δεν έχει συμβατικές προβολές. Μόνο ΙΜΑΧ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 11, 2019 #8150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Οκτώβριος 12, 2019 #8151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2019 Ενα 9/10 το παιρνει ανετα. Ωραια εικονα, σκηνοθεσια, μουσικη, ερμηνειες. Το μονο μου θεμα ειναι.... (το βαζω σε σποιλερ γιατι δειχνει προδιαθεση αν κ δε γραφω κατι για το στορυ) Spoiler ...πως αυτος ο Τζοκερ θα αντιμετωπισει εναν Batman. Ο Ledger, εκτος απο αδιστακτος ήταν κ ιδιοφυια. Ακομα κ οταν τις ετρωγε απο τον Μπρους, ο τελευταιος κρεμοταν απο τα τετοια του πρωτου συνεχως. Ο Φοινιξ δειχνει αδιστακτος αλλα οχι ικανος για να εχει παντα εναν ασο στο μανικι του. Το στοιχειο της διεστραμενης ευφυιας ειναι αυτο που λειπει απο τον Φοινιξ κατα τη γνωμη μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 13, 2019 #8152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2019 On 9/10/2019 at 1:08 ΜΜ, το μέλος Thresh86 έγραψε: Ο Λέτζερ πιστεύω οτι ήτανε ο Τζόκερ on camera , ο Χοακίν έμπαινε και έβγαινε. Ο Χιθ , βάσει των ταινιών που έπαιζε είχε εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενώ ο Φοίνιξ ακόμη και απο το σκισμένο του χείλος είναι σαν να δείχνει οτι κάτι δεν πάει καλά εξ αρχής. Το λαγώχειλο είναι γενετική ανωμαλία και το ότι έχει επιλέξει να μην το διορθώσει αλλά να το χρησιμοποιεί δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Δεν μπορεί να παίζεις «ανυποψίαστα» ρόλο σχιζοφρενή απλά πριν έπαιρνε τα χάπια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 20, 2019 #8153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2019 Joker (2019) - IMDb Δεν ξετρελάθηκα, αλλά σίγουρα είναι διαφορετική από τις ταινίες που βασίζονται σε comic. Αν ο πρωταγωνιστής πάντως, δεν ήταν ο Joker, ο Φοίνιξ μπορεί να ήταν και πάλι υποψήφιος για κάποια βραβεία, αλλά αμφιβάλλω να είχε γίνει ο σχετικός ντόρος και να είχε τόσο υψηλή βαθμολογία η ταινία. Διότι έχεις ένα πρωταγωνιστή που έχει πιάσει το... τζόκερ κακοτυχίας στην ζωή του, από όλες τις μεριές και προσωπικά μου φαίνεται να παρά είναι στημένο το όλο σκηνικό. Και αυτό το καράστημένο σκηνικό σώζεται από το ότι μιλάμε για τον Joker και περιμένουμε καρτερικά να δούμε που το πάει η ταινία. 7.5+ Spoiler Πάντως αμφιβάλλω να δούμε τον Φοίνιξ απέναντι σε κάποιον Μπάτμαν. Όταν μεγαλώσει ο Μπρους, ο Τζόκερ θα είναι στα 70 φεύγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 20, 2019 #8154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2019 Ad astra. Φάση Once upon a time in Hollywood. Περιμένεις πότε θα γίνει κάτι και δεν γίνεται ποτέ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 20, 2019 #8155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2019 The mule https://m.imdb.com/title/tt7959026/ Φλατ και ρηχο... 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 21, 2019 #8156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 Dark Phoenix (2019) - IMDb Ωραία εφέ αλλά δεν βλέπω λόγο ύπαρξης της ταινίας. Απλά ήθελαν να βγάλουν μία ταινία με τον τίτλο x-men. 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 21, 2019 #8157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 1 hour ago, honda22 said: Dark Phoenix (2019) - IMDb Ωραία εφέ αλλά δεν βλέπω λόγο ύπαρξης της ταινίας. Απλά ήθελαν να βγάλουν μία ταινία με τον τίτλο x-men. 6,5 Με πήρε ο ύπνος όταν το έβλεπα. Το συνέχισα στο fast forward και με τον ήχο στο 1. Τώρα που το ξανασκέφτομαι... κακό στα ηχεία έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Οκτώβριος 21, 2019 #8158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 Αυτός ο Rock έχει πάρει αμπάριζα τα franchises και τα ξεκωλιάζει.. Περιττό να πω ότι κοιμήθηκα στο μισάωρο. Ηλίθιο χιούμορ με GoT ατάκες ή πόσο μυώδης και μεγάλος είναι (αυτό σε κάθε ταινία του), ένας Raynolds σε ρόλο καραγκιόζη και υπόθεση που μου φαίνεται θα καταλήξει σε οικογενειακό δράμα με το sibling του καθενός τους. Εμετούλης με λίγα λόγια. A, και τα εφέ εκεί με την καταδίωξη του Idris που οδηγάει τη μηχανή για γέλια. Sent from my MI 8 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Οκτώβριος 21, 2019 #8159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2019 Overlord (2018) ) 8/10 Germans, our favorite thing to kill since 1914, Παρα πολύ καλή ταινία, θυμίζει wolfenstein και είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια θα αποχτήσει το cult κοινό της, τα εφέ δεν είναι CGI οπότε φαίνονται πάρα πολύ καλά, έχει κάποια 2-3 κλισέ αλλά αλλά οκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 22, 2019 #8160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος Spirosssss έγραψε: Αυτός ο Rock έχει πάρει αμπάριζα τα franchises και τα ξεκωλιάζει.. Περιττό να πω ότι κοιμήθηκα στο μισάωρο. Ηλίθιο χιούμορ με GoT ατάκες ή πόσο μυώδης και μεγάλος είναι (αυτό σε κάθε ταινία του), ένας Raynolds σε ρόλο καραγκιόζη και υπόθεση που μου φαίνεται θα καταλήξει σε οικογενειακό δράμα με το sibling του καθενός τους. Εμετούλης με λίγα λόγια. A, και τα εφέ εκεί με την καταδίωξη του Idris που οδηγάει τη μηχανή για γέλια. Sent from my MI 8 using Tapatalk Την ταινία δεν μας είπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts