ronin13 Ιούλιος 26, 2018 #7861 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2018 Εμενταλ εννοούσε... Το ξέρω, αλλά ξύπνησε το σπασικλακι μέσα μου... [emoji39] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 3, 2018 #7862 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2018 Extinction (2018) Μακριά. Εγώ σας προειδοποίησα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 3, 2018 #7863 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Extinction (2018) Μακριά. Εγώ σας προειδοποίησα πάντως. Συμφωνώ, αν και υπάρχει και μια έκπληξη στο σενάριο προς το τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 3, 2018 #7864 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2018 Terrifier 7/10 αξίζει για τους λάτρεις του είδους.Δεν είναι ΙΤ απο τα lidl,έχει χαρακτήρα και καλές ερμηνείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 3, 2018 #7865 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2018 Three Days of the Condor Και στο καπάκι ξεκίνησα το τηλεοπτικό κόνδορα του 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Αύγουστος 6, 2018 #7866 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2018 Revenge (2017) 6/10 B-Movie Splatter που αν δεν την πάρεις στα σοβαρά μπορεί και να διασκεδάσεις. Η Πρωταγωνίστρια όλα τα λεφτά (η Shakira αδυνάτισε) !!! Κάποια στιγμή θα ορκιζόμουν ότι έβλεπα Ταραντίνο. Αιμοδότες μακρυά, θα σας πιάσει η ψυχή σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Αύγουστος 13, 2018 #7867 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2018 (edited) Ready Player One 8.5/10 Ξεκίνησα να τη δω χωρίς να έχω φοβερές προσδοκίες. Τελικά κάτι τα εφφέ, κάτι ο ρυθμός, κάτι η μουσική με έκαναν να τη λατρέψω και πέρασα ένα πολύ ωραίο δίωρο. Περιέχει αμέτρητα easter eggs και οι 35+ είμαι σίγουρος πως θα την λατρέψουν μόνο και μόνο για αυτά. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2018 από GriGaS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 13, 2018 #7868 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2018 (edited) Deadpool 2 Την είδα κυρίως λόγω του hype και όχι για να δω τη συνέχεια από το 1. Οκ όμορφη ταινιούλα με όμορφα εφέ, μερικές αστείες ατάκες αλλά εντελώς αδιάφορη. Κράτησαν ακριβώς το ίδιο στυλ με το 1 και ήταν λες και έβλεπα το προηγούμενο σε επανάληψη. Ή εγώ έχω αρχίσει να μεγαλώνω επικίνδυνα και όλα μου φαίνονται βαρετά ή το Deadpool 2 είναι από τις ταινίες που μπορείς να βάλεις να παίζουν στο background καθώς έχει έρθει φιλικό ζευγάρι και έχετε πιάσει την παρλα, χωρίς να κοιτάτε την τηλεόραση. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 13, 2018 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 13, 2018 #7869 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2018 Ο Ant-Man και η Σφήκα (2018) - IMDb Αρκετά καλό, ούτε ενθουσιάζει ούτε απογοητεύει. Γενικά μια καλή ταινία στο στυλ της Marvel για να περάσει άνετα το δίωρο. 7/10 Deadpool 2 (2018) - IMDb Όπως το πρώτο, με μπόλικο χιούμορ, τραβηγμένο από τα μαλλιά, αλλά σε γενικές γραμμές πετυχημένο. Νομίζω το μεγαλύτερό του μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα Marvel, είναι το ότι είναι ασύνδετο με τις άλλες ταινίες. 7.5/10 Ένα ήσυχο μέρος (2018) - IMDb 7,7 που έχει στο imdb με τίποτα. Αν και η όλη ιδέα δείχνει ενδιαφέρουσα, η υλοποίηση είναι στο πόδι. Η ταινία θέτει κάποιους κανόνες όσον αφορά το περιβάλλον στο οποίο ζουν οι πρωταγωνιστές, που όμως ισοπεδώνει αυτούς τους κανόνες από σκηνή σε σκηνή. Γενικά ταινία που θα πρέπει όχι απλά να κατεβάσετε διακόπτες, αλλά να πετάξετε τον εγκέφαλο από το παράθυρο πριν την δείτε. Δείγμα του ότι η ιδέα υλοποιήθηκε στα γρήγορα, στο πόδι και με λογική "δεν βαριέσαι μωρέ, δεν θα το προσέξουν/σκεφτούν". Για τους φαν της Emily Blunt και του sci fi. Απλά για να περάσει η ώρα και να ξεχαστεί. 6/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 14, 2018 #7870 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2018 Beirut Είναι το είδος των ταινιών που πάντα μου άρεσαν. Μπλέκουν λίγο την ιστορία, με την πολιτική και την κοινωνική αναταραχή μίας συγκεκριμένης εποχής, όπως ένα εμφύλιος. Στην περίπτωση του Beirut βρισκόμαστε στη Βηρυτό, με το εμπόλεμο περιβάλλον που υπήρχε τη δεκαετία του 1980 λόγω του εμφυλίου και την Ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο. Εκεί, θα πρέπει να βρεθούν διπλωματικοί ή όχι τρόποι, να γίνει ανταλλαγή ομήρων μεταξύ αμερικανών και παλαιστινίων. Πρόκειται για ένα πολιτικό στην ουσία θρίλερ, που σκιαγραφεί αρκετά πειστικά την κατάσταση που επικρατούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 14, 2018 #7871 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2018 Tag (2018) - IMDb Παραδόξως ίσως, καλή κωμωδιούλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 15, 2018 #7872 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2018 On 3/8/2018 at 3:26 ΜΜ, το μέλος p55 έγραψε: Three Days of the Condor Και στο καπάκι ξεκίνησα το τηλεοπτικό κόνδορα του 2018. Πολύ καλή ταινία το 3 days of the condor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Αύγουστος 15, 2018 #7873 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2018 3 hours ago, tommybertsen said: Πολύ καλή ταινία το 3 days of the condor. Καλο ηταν αλλα δεν εκοψα και φλεβα να πω την αληθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 15, 2018 #7874 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2018 Το είχα δει παλιότερα στην τιβί και δεν το πολυθυμόμουνα, απλά ήθελα να το ξαναθυμηθώ πριν αρχίσω το τηλεοπτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Αύγουστος 18, 2018 #7875 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 (edited) La sconosciuta (2006) Πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! 8/10 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2018 από akilleas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 18, 2018 #7876 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος akilleas έγραψε: La sconosciuta (2006) Πως μου είχε ξεφύγει τόσα χρόνια!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! 8/10 Συμφωνώ απόλυτα! Εξαιρετική, όπως το λες! Την είδα πριν μερικά χρόνια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Αύγουστος 18, 2018 #7877 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 On 8/13/2018 at 1:15 PM, yanni said: Deadpool 2 (2018) - IMDb Όπως το πρώτο, με μπόλικο χιούμορ, τραβηγμένο από τα μαλλιά, αλλά σε γενικές γραμμές πετυχημένο. Νομίζω το μεγαλύτερό του μειονέκτημα σε σχέση με τα άλλα Marvel, είναι το ότι είναι ασύνδετο με τις άλλες ταινίες. 7.5/10 Το ειδα κι εγω χτες. Δεν το απηλαυσα οπως το πρωτο, ισως γιατι ηξερα πανω-κατω τι χιουμορ να περιμενω. Γενικα ευχαριστη ταινια. Υπαρχει μια χαλαρη προσπαθεια να μπει στο καινουριο X-Men Universe, αλλα μαλλον στο πλαισιο του όλου καφριλικίου. Παντως, για μενα, το καλυτερο κομματι της ταινιας ηταν οι post credit scenes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2018 #7878 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Η καλύτερη ατάκα για μένα της ταινίας ήταν στη δεύτερη σκηνή που γυρίζει σπίτι και λέει πως μάλωνα με ένα τύπο με κάπα και τελικά ανακάλυψα πως κι εκεινού τη μάνα τη λέγανε Μάρθα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 22, 2018 #7879 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) Train to Busan (Busanhaeng) Spoiler Για όσκαρ η μικρούλα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από edward 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Αύγουστος 23, 2018 #7880 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 (edited) Hereditary [link] Από τις καλύτερες ταινίες Horror που έχω δει. Σχετικά αργή ταινία η οποία σιγά - σιγά φτιάχνει την creepy ατμόσφαιρα. Σε αρκετές σκηνές ένιωθα αυτό που λέμε "άβολα" και ήθελα να πάρω τα μάτια μου για λίγα δευτερόλεπτα από την τηλεόραση. Η Toni Collete έπαιξε το ρόλο μίας ψυχαναγκαστικής μάνας που ήθελε να έχει πάντα την ψευδαίσθηση του ελέγχου σε ένα περιβάλλον όμως που μόνο οικογένεια δεν θύμιζε. Και μπορώ να πω ότι από μόνης της, ακόμη και σε σημεία που μιλούσε στα παιδιά, η φάτσα της ήταν πολύ creepy. Από την άλλη ένας πατέρας που ακολουθεί αναγκαστικά και υπομένει διάφορες καταστάσεις λόγω του βεβαρημένου ιστορικού της γυναίκας του. Ταυτόχρονα δύο αδέρφια που δείχνουν εντελώς ασύνδετα μεταξύ τους. Σε γενικές γραμμές μία άτονη ζωή με ξεσπάσματα θυμού. Το περιβάλλον αρκετά πειστικό. Οι σκηνές τρόμου, ειδικά αν δεν είσαι τύπος που σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο για κόκα κόλα ή πατατάκια αλλά αντιθέτως παρακολουθείς συνεχόμενα, σε αγγίζουν πραγματικά. Η ταινία έχει μία πολύ δυνατή ροή από το μέσο και μετά και αξίζει κανείς να οργανώσει movie night με ταινιόφιλους. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 23, 2018 από trib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts