dimxr Δεκέμβριος 15, 2016 #6821 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 21 hours ago, l2phile said: το πρόσφατο Underworld παπάτζα μεγατόνων δεν βλέπεται/10 Πού πηγες και έμπλεξες... Μόνο η Kate αξίζει... Σταθερή αξία από τις λίγες... Είδα προχθές το Sully... Ωραία ταινία, αλλά θα την ήθελα λίγο με περισσότερο νεύρο. Αλλά ωραία γενικότερα. 7/10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2016 #6822 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 1 hour ago, dimxr said: Είδα προχθές το Sully... Ωραία ταινία, αλλά θα την ήθελα λίγο με περισσότερο νεύρο. Αλλά ωραία γενικότερα. 7/10 Νομίζω θα έχανε τον ρεαλισμό της. Σε κάτι εντελώς διαφορετικό Storks (2016) - IMDb Καλύτερο από ότι περίμενα. Παιδικό μεν, με κάποια ελάχιστα μηνύματα, αλλά τουλάχιστον θα ρίξετε λίγο ή περισσότερο γέλιο σε κάποιες σκηνές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimxr Δεκέμβριος 15, 2016 #6823 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Just now, yanni said: Νομίζω θα έχανε τον ρεαλισμό της. Σε κάτι εντελώς διαφορετικό Storks (2016) - IMDb Καλύτερο από ότι περίμενα. Παιδικό μεν, με κάποια ελάχιστα μηνύματα, αλλά τουλάχιστον θα ρίξετε λίγο ή περισσότερο γέλιο σε κάποιες σκηνές. Συμφωνώ σ'αυτό που λες, αλλά είναι η αίσθηση όταν τελειώνει η ταινία και νιώθεις πως σε κάποιο κομμάτι κάτι δεν σε ικανοποίησε... Δε με έχασε καθόλου η ταινία, δε λέω αυτό, αλλά κάπως σαν να έλειψε λίγο στο μυαλό μου το δράμα της κατάστασης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 15, 2016 #6824 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 (edited) Συμφωνω σε ολα man. Καλη ταινια με το σκηνοθετικο επιπεδο που διακρινει παντα τον eastwood.Καλες ερμηνειες. Αλλα πως να το κανουμε το στορυ ΔΕΝ ειχε ιδιαιτερο ενδιαφερον. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2016 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2016 #6825 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 Όταν ξέρεις ότι όλοι σώζονται, μπορεί να έχει λιγότερο δράμα, αλλά δεν συμφωνώ ότι έχει λιγότερο ενδιαφέρον. Θα είχε λιγότερο ενδιαφέρον αν το είχε κάνει σαπουνόπερα. Να έτρωγε για παράδειγμα τα 2/3 της ταινίας για να δείξει κάποιους από τους επιβάτες πριν την επιβίβασή τους, να επικέντρωνε σε αυτούς, τις οικογένειές τους, την προετοιμασία τους για το ταξίδι - το έκανε ελάχιστα - και η ταινία να ολοκλήρωνε με την ολοκλήρωση της επιχείρησης σωτηρίας τους. Spoiler Το ότι επεκτάθηκε και επικεντρώθηκε στην έρευνα που ακολούθησε για το αν οι πιλότοι έπραξαν σωστά, θεωρώ ότι έδωσε ένα κάποιο ενδιαφέρον στην ταινία, ενώ η όλη διαδικασία της ακρόασης θα πρέπει να έκανε κλικ σε όποιον ασχολείται με ηλεκτρονικά παιχνίδια("Can we get serious now?") και να τους έκανε κατ' ελάχιστο να χαμογελάσουν λίγο με την τάπα που ακολούθησε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 15, 2016 #6826 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2016 (edited) Ναι δεν μιλαω για το περιστατικο της προσθαλάσσωσης. Για οτι εκτυλίχθηκε κυριως στη συνεχεια μιλαω. Drama χωρις το drama ηταν η ταινια. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2016 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Δεκέμβριος 16, 2016 #6827 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2016 (edited) Mannequin Λοιπόν δε θα πω ψέματα. Την είδα μόνο και μόνο για να δω την Κιμ Κατράλ νέα. Μπόμπα! Και η ταινία μπόμπα επίσης. 10 απο μένα. Το βραδάκι λέω να δω το class 1983 (παρόμοιο στυλ.) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 16, 2016 #6828 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2016 Κλασική ταινιούλα των 80ς το Mannequin. Απορώ που την έχουν θάψει στο imdb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 17, 2016 #6829 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Star Wars something Τελευταίες σκηνές έφτιαξε λίγο. Η υπόλοιπη δεν ήταν ούτε να τη δεις αντί για Κωνσταντίνου και Ελένης το μεσημέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 17, 2016 #6830 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 (edited) Θα σου λεγα οτι υπερβαλεις αλλα τα ιδια σου πα και για την προηγουμενη και εφαγα τα μουτρα μου θα παω και γω μεσα στις επομενες μερες να την δω. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2016 από jesus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 17, 2016 #6831 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Ως μη φαν των Star Wars, το Rogue One το είδα ευχάριστα. Rogue One > VII Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 17, 2016 #6832 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Mechanic Ressurection http://www.imdb.com/title/tt3522806/ Για το ειδος της μια χαρα ηταν. Απ'την αρχη αλλωστε ξερεις ποσα να περιμενεις και ποσα οχι απο μια ταινια του Στεθαμου! Αλλα μια χαρα περασε το μιαμισαωρο οποτε θα του δωκω ενα 8/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 17, 2016 #6833 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Snowden 8/10. Sully 7.5/10 Stuck in love 8/10 Ginger & Rosa 5/10 Max 7.5/10 White God 8/10 White Dog 8.5/10 The Raven 7/10 In America 9.5/10 Ιnstructions Not Included 9/10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 17, 2016 #6834 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2016 Μιας και έβαλες μπροστά τις ταινίες με τα σκυλιά , να σου προτείνω κανα δυο που μου άρεσαν. Μπορεί να τις έχει δεί αλλά . . . Hachi: A Dog's Tale (2009) http://www.imdb.com/title/tt1028532/ White Fang (1991) http://www.imdb.com/title/tt0103247/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 18, 2016 #6835 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 Είδα κι εγώ σήμερα το Gone Girl (2014) με 2 χρόνια καθυστέρηση από τους υπολοίπους. Στην αρχή μου άρεσε. Μετά τη 1 ώρα ήρθε το mindfuck και με κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Η διάρκεια δεν με κούρασε και τα κενά που λέγανε κάποιοι ότι υπάρχουν στην ιστορία της κοπέλας δε με πείραξαν και πολύ. Ο βλακάκος (πλουσιόπαιδο), πολύ βλακάκος, η 1η δημοσιογράφος πολύ αντιπαθητική, η φοιτήτρια.... τούμπανο, η αδερφή του, γυναίκα για σπίτι. Μια χαρά ταινία, να τη δείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 18, 2016 #6836 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 3 minutes ago, PetrosD said: Είδα κι εγώ σήμερα το Gone Girl (2014) με 2 χρόνια καθυστέρηση από τους υπολοίπους. Στην αρχή μου άρεσε. Μετά τη 1 ώρα ήρθε το mindfuck και με κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Η διάρκεια δεν με κούρασε και τα κενά που λέγανε κάποιοι ότι υπάρχουν στην ιστορία της κοπέλας δε με πείραξαν και πολύ. Ο βλακάκος (πλουσιόπαιδο), πολύ βλακάκος, η 1η δημοσιογράφος πολύ αντιπαθητική, η φοιτήτρια.... τούμπανο, η αδερφή του, γυναίκα για σπίτι. Μια χαρά ταινία, να τη δείτε! Πανηλιθιο το τελος. Οσο για την φοιτητρια https://www.instagram.com/emrata/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 18, 2016 #6837 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 Ναι μωρέ, την ξέρω. Πρέπει να έγινε γνωστή αυτή τότε με την ταινία, βούιξε ο τόπος, κυκλοφόρησαν και τα προσωπικά της και τώρα είδα εγώ την ταινία. Αν και με την αδερφή του θα ήθελα να κάνω πιο πολύ παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 18, 2016 #6838 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 3 minutes ago, PetrosD said: Ναι μωρέ, την ξέρω. Πρέπει να έγινε γνωστή αυτή τότε με την ταινία, βούιξε ο τόπος, κυκλοφόρησαν και τα προσωπικά της και τώρα είδα εγώ την ταινία. Μπα. Κυρίως από το βίντεο του Blurred Lines έγινε γνωστή η Emily Ratajkowski. Μεταξύ μας, όχι άδικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 18, 2016 #6839 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 The Handmaidenhttp://m.imdb.com/title/tt4016934/?ref=m_nv_sr_1 Μόλις το είδα. ΕΠΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΙΗΜΑ!!! 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 18, 2016 #6840 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Seafalco έγραψε: Μιας και έβαλες μπροστά τις ταινίες με τα σκυλιά , να σου προτείνω κανα δυο που μου άρεσαν. Μπορεί να τις έχει δεί αλλά . . . Hachi: A Dog's Tale (2009) Hachi: A Dog's Tale (2009) - IMDb White Fang (1991)White Fang (1991) - IMDb Τις εχω δει αμφοτερες Εξαιρετικες. Το White Dog που αναφερω πιο πανω, το βρηκα καταλαθος, οταν εψαχνα για το ...White God (και ομως!!!). Ειναι πολυ ενδιαφερουσα ταινια, αξιζει παρα πολυ! Ξεχασα στις παραπανω το Sweet and Lowdown. Για μενα η καλυτερη 90's του Woody Allen μαζι με το Manhattan Murder Mystery και το Deconstructing Harry. Δεν παιζει ο ιδιος. Γενικα οι ταινιες του (ειτε πρωταγωνιστει ειτε οχι) , ειναι love em or hate em...Δε ξερω αν υπαρχει ενδιαμεσο. Παιζει ο Sean Penn... Στην - ισως μετα το I am sam - καλυτερη ερμηνεια του! Πραγματικα σε κανει να θες να τον δειρεις, τοσο τελεια παιζει τον εκκεντρικο,εγωιστη κιθαριστα. Η Samantha Morton ειναι εξαιρετικη. Παντα μου αρεσε! Η Uma Thurman οσο παιζει, ειναι επισης εξαιρετικη , αν και λιγο overacting το παρατηρησα, παρολα αυτα, πολυ καλη! Μου αρεσε πολυ η ταινια, δε το περιμενα. 9.5/10 ανετα. Τις κοβω αυτο το 0.5 , γιατι ο Sean Penn μπορουσε να κανει καλυτερη εξασκηση στο κρατημα της κιθαρας, και να ειναι λιγοτερα τα κοντινα οταν "παιζει"... Πραγματικα ειναι more than obvious οτι δε ξερει την τυφλα του Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2016 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts