Wizard! Αύγουστος 5, 2016 #6561 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 2 minutes ago, Captn said: ειδα το Barfly (1987) 8/10 ωραία ταινία και με πολλά μηνύματα Εξαιρετικό, όταν ήταν στις δόξες του ο Mickey Rourke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captn Αύγουστος 5, 2016 #6562 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος Wizard! έγραψε: Εξαιρετικό, όταν ήταν στις δόξες του ο Mickey Rourke. ναι ήταν καλός ηθοποιός Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 5, 2016 #6563 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Warcraft (2016) - IMDb 7.5/10 Ωραίο για το είδος του. Τελείωσε και ήθελα να δω και άλλο. Στην αρχή μου φάνηκε σαν να ξεκινάει κάπως απότομα και ξεκάρφωτα, ίσως λογικό μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα απόκτησε ενδιαφέρον. Υπάρχουν κενά πάντως τα οποία δεν ξέρω αν εξηγούνται κάπως. Για παράδειγμα δεν κατάλαβα πως η Garona - που αν κατάλαβα καλά είναι μισή Orc, μισή άνθρωπος - θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο των Orc, εκτός και αν ο κόσμος των Orc είχε κάποια στιγμή και ανθρώπους. Anyway, περιμένω να δω αν θα αποφασίσουν για συνέχεια και πότε. Τα χαμηλά έσοδα στην Αμερικάνικη αγορά με κάνουν να φοβάμαι ότι δεν θα δούμε άλλο Warcraft (2016) - Box Office Mojo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_alex22 Αύγουστος 5, 2016 #6564 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Έχει δει κάποιος την "ομάδα αυτοκτονίας"; Αξίζει για αίθουσα ή να περιμένω blue ray; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 5, 2016 #6565 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Warcraft (2016) - IMDb 7.5/10 Ωραίο για το είδος του. Τελείωσε και ήθελα να δω και άλλο. Στην αρχή μου φάνηκε σαν να ξεκινάει κάπως απότομα και ξεκάρφωτα, ίσως λογικό μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα απόκτησε ενδιαφέρον. Υπάρχουν κενά πάντως τα οποία δεν ξέρω αν εξηγούνται κάπως. Για παράδειγμα δεν κατάλαβα πως η Garona - που αν κατάλαβα καλά είναι μισή Orc, μισή άνθρωπος - θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο των Orc, εκτός και αν ο κόσμος των Orc είχε κάποια στιγμή και ανθρώπους. Anyway, περιμένω να δω αν θα αποφασίσουν για συνέχεια και πότε. Τα χαμηλά έσοδα στην Αμερικάνικη αγορά με κάνουν να φοβάμαι ότι δεν θα δούμε άλλο Warcraft (2016) - Box Office Mojo Μισή Draenei είναι νομίζω. http://wow.gamepedia.com/Garona_Halforcen Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2016 από ΓιαγκΤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 5, 2016 #6566 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 (edited) 2 hours ago, ΓιαγκΤ said: Μισή Draenei είναι νομίζω. Garona Halforcen - Wowpedia - Your wiki guide to the World of Warcraft Βασικά έχει ξεχωριστό κομμάτι για την Garona της ταινίας ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER>>>Garona Halforcen (film universe) - Wowpedia - Your wiki guide to the World of Warcraft το οποίο δίνει και άλλες πληροφορίες, που απλά μου ξέφυγαν στην ταινία. Όποιος έχει δει την ταινία αξίζει να διαβάσει αυτά που γράφονται στο link για την ιστορία της Garona και όχι μόνο αυτής. Όποιος δεν την έχει δει, ας το διαβάσει αυτό εδώ μετά, διότι αποτελεί spoiler, να δει αν τους ξέφυγαν οι λεπτομέρειες αυτές. Thanks για το link. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2016 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Αύγουστος 5, 2016 #6567 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2016 Traded -> 5/10 Μέτρια ταινία. Σε κάποια φάση έλεγα "Άντε να τελειώνουμε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 6, 2016 #6568 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 πριν 12 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Βασικά έχει ξεχωριστό κομμάτι για την Garona της ταινίας ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER>>>Garona Halforcen (film universe) - Wowpedia - Your wiki guide to the World of Warcraft το οποίο δίνει και άλλες πληροφορίες, που απλά μου ξέφυγαν στην ταινία. Όποιος έχει δει την ταινία αξίζει να διαβάσει αυτά που γράφονται στο link για την ιστορία της Garona και όχι μόνο αυτής. Όποιος δεν την έχει δει, ας το διαβάσει αυτό εδώ μετά, διότι αποτελεί spoiler, να δει αν τους ξέφυγαν οι λεπτομέρειες αυτές. Thanks για το link. Τραβηγμένο να είναι πατέρας της με δεδομένο ότι κάνει παιδί μαζί του, τον Med'an το μάγο. Spoiler Στην ταινία προφανώς για το πιασάρικο ειδύλλιο με τον Lothar δεν διχνει σχέση με τον Medivh. Όμως το δώρο που της έδωσε πρέπει να είναι ο Med'an που ακόμα και έτσι μοιάζει ψιλοανώμαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 6, 2016 #6569 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2016 Εντάξει οι ταινίες πολλές φορές δεν ακολουθάνε το story του παιχνιδιού ή σε άλλες περιπτώσεις αυτό ενός βιβλίου. Όταν διάβαζα τον Άρχοντα των δακτυλιδιών δεν θυμάμαι κανέναν στρατό πράσινων απέθαντων φαντασμάτων να κατατροπώνει τα Όρκς έξω από την Μίνας Τίριθ. Εδώ είχα βρει εχτές μια λίστα με διαφορές ανάμεσα στην ταινία και το παιχνίδι Warcraft film universe - Wowpedia - Your wiki guide to the World of Warcraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 14, 2016 #6570 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2016 (edited) Camp X-Ray (2014) - IMDb καλούλι θα έλεγα. Βλέπεται σχετικά άνετα. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2016 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 14, 2016 #6571 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2016 1)Me before you http://www.imdb.com/title/tt2674426/ 2) Solace http://www.imdb.com/title/tt1291570/?ref_=nv_sr_1 3) Last Knights http://www.imdb.com/title/tt2493486/?ref_=nv_sr_1 Βαθμος 8/10 για ολες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Αύγουστος 15, 2016 #6572 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2016 Ειδαμε το Concussion τελικα... http://www.imdb.com/title/tt3322364/ Βαρεθηκα να πω την αληθεια.. Οκ ωραιο θεμα αλλα εντελως αγνωστο για τους Ελληνες το συγκεκριμενο σπορ και οπως συμβαινει με αρκετες ταινιες που βασιζονται σε αληθινα γεγονοτα εγινε λιγο βαρετο. Στα συν βεβαια η ερμηνεια του will smith! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 16, 2016 #6573 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2016 Μομέντουμ (2015) - IMDb Ή αλλιώς πως να καταστρέψεις σκηνοθετικά μια ταινία. Η hi tech ληστεία στην αρχή είναι κακός προάγγελος και επιεικώς για γέλια. Η συνέχεια είναι ένας αχταρμάς, όπου το μόνο που έχει να επιδείξει είναι μια σκηνή με την Όλγα με εσώρουχα και τον James Purefoy να προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί και αυτός να σώσει κάπως την κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 29, 2016 #6574 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 Μόνο εγώ έκανα το λάθος και είδα το suicide squad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Αύγουστος 29, 2016 #6575 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2016 Quo Vado. (2016) 8/10. Παρα πολυ ευχαριστη ταινια. Την ξανα εβλεπα ανετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 30, 2016 #6576 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 9 hours ago, antonis said: Μόνο εγώ έκανα το λάθος και είδα το suicide squad ? φόλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Wizard! Αύγουστος 30, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #6577 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Μια που εχθές ο Gene Wilder αποφάσισε να πάει κοντά στον παλιό του φίλο, τον Richard Pryor, είπαμε να δούμε ξανά μια κορυφαία κωμωδία που έπαιξαν μαζί, όπου συμετείχε και η εκπληκτική Joan Severance. See No Evil, Hear No Evil 9/10 Ξεκαρδιστικό, αυθεντικό χιούμορ, χωρίς αηδίες τύπου Μπόρατ, χωρίς υπερβολές, χωρίς γελοιότητες. Αξίζει να τη δείτε. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 30, 2016 #6578 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 49 minutes ago, jax7480 said: φόλα; Αμα έλειπε ο deadshot και η queen θα ήταν ακόμα χειρότερο γενικά δεν την προτείνω για cinema ... στο σπίτι καλύτερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 30, 2016 #6579 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 http://m.imdb.com/title/tt4438848/ Μακραν χειρότερο από το πρώτο. 4,0/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Αύγουστος 30, 2016 #6580 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2016 Μιας και ειδα το suicide squad, θα προσπαθησω να σας παροτρεινω να μην πατε σινεμα να το δειτε. Κακη ταινια που την εσωζε λιγο ο deadshot(btw δεν θεωρω οτι πηγαινε στον will ο ρολος) και η queen. Δεν ειχα ξαναδει την queen σε ταινια,αλλα ηταν αρκετα καλη στο ρολο της θεωρω. Τα αστεια ήταν πολυ κρυα και δυστυχως ειχε παρα πολυ κοσμο. Πηγα για την προβολη τον 9.10 και ηταν πληρης,οπως και αυτη των 9.30 και αυτη των 10.30,κατι τελευταιες τραγικες θεσεις ειχαν μεινει μπροστα μπροστα. Πρωτη φολα με το batman vs superman και μετα αυτο. DC δυσκολα θα παω να ξαναδω σινεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts