ΓιαγκΤ Απρίλιος 14, 2016 #6361 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος artyom έγραψε: Πάμε πακέτο θυμίζει η κατάσταση? Προς μαύρη κωμωδία πάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Απρίλιος 14, 2016 #6362 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Yakuza apokalypse -> 2 ώρες απελπισίας και βαρώντας ενέσεις υπομονής. 1/10 Οι επόμενες δύο με αποζημίωσαν και με το παραπάνω!!! In the Heart of the Sea -> 8/10 The finest hours -> 8/10 Φοβερές και οι δύο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 14, 2016 #6363 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Προσωπικά το ρέβεναντ με χάλασε, τα όσκαρ θα έπρεπε να τα δίνουν σε ταινίες που αξίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 14, 2016 #6364 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 1 minute ago, schumifer said: Προσωπικά το ρέβεναντ με χάλασε, τα όσκαρ θα έπρεπε να τα δίνουν σε ταινίες που αξίζουν Δεν την έχω δει ακόμα για να έχω προσωπική άποψη, αλλά βρίσκω μάλλον υπερβολικό να λες ότι δεν αξίζει μια ταινία που έχει 8.1/10 στο IMDb από >320.000 ψήφους κι έχει καταταχθεί ως η 179η καλύτερη ταινία όλων των εποχών. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 14, 2016 #6365 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Δεν το έχω δει ακόμη, αλλά δε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι κριτικές και τα νούμερα είναι λίγο φουσκωμένα α. για να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να δώσουν επιτέλους το Όσκαρ στον Ντι Κάπριο β. επειδή είναι η ταινία για την οποία ο Ντι Κάπριο πήρε το Όσκαρ Υποψιάζομαι ότι είναι απλά μια καλή ταινία, όπως τόσες άλλες. Ελπίζω ότι θα προλάβω να τη δω μέσα στον μήνα, οπότε τα ξαναλέμε τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 14, 2016 #6366 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Όταν το Spectre έχει 7, τότε ναι, για εμένα άξιζε να πάρει όσκαρ ο Ντι Κάπριο. Έπαιξε άριστα το ρόλο του και σαν ταινία είναι απ τις καλύτερες που έχω δει φέτος. Βέβαια αυτά είναι προσωπική άποψη - γούστα, δε γίνεται να αρέσει σε όλους το ίδιο για παράδειγμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2016 #6367 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 8 hours ago, acct said: Δεν το έχω δει ακόμη, αλλά δε δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι οι κριτικές και τα νούμερα είναι λίγο φουσκωμένα α. για να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να δώσουν επιτέλους το Όσκαρ στον Ντι Κάπριο β. επειδή είναι η ταινία για την οποία ο Ντι Κάπριο πήρε το Όσκαρ Αν εννοείς από τους χρήστες, πάντα οι fans βάζουν μεγαλύτερες βαθμολογίες, για αυτό και υπάρχει ειδικός αλγόρθιμος που βγάζει το μέσο όρο και δεν είναι μια απλή πράξη (σύνολο/πλήθος). Χοντρικά τα μεζεμένα 10ρια πχ, δε μετράνε, ούτε και οι άσσοι, επίσης δε μετράνε περιστασιακούς χρήστες. Έχουμε δει κατά καιρούς "επιθέσεις" στις βαθμολογίες, πχ όταν μπήκε στην τριάδα το The Dark Knight, αλλά η διαφοροποίηση στα σύνολα ήταν ~0.2 μονάδες. Δε μπορεί μια ταινία του 7 να πάει στο 8. Αν τώρα εννοείς ότι "πειράζουν" τη βάση, ή τον αλγόριθμο που παράγει τη βαθμολογία, ως προγραμματιστής, θεωρώ άκρως απίθανο να μπει κάποιος σε μια τέτοια διαδικασία για να προωθήσει μια ταινία. Μιλάμε για ασύμφορο debugging, data tampering και άλλες διαδικασίες που προκαλούν δεκάδες προβλήματα. Άλλωστε και στο παρελθόν υπήρξαν ηθοποιοί που άξιζαν Oscar και δεν τους το έδιναν, χωρίς να γίνει κάποια ανάλογη προώθηση για να το πάρουν. Για εμένα πχ και ο J.Depp αξίζει, και ο Tom Cruise (σε παλαιότερους ρόλους) και ο Joaquin Phoenix, ο Garry Oldman και φυσικά ο απίστευτος Edward Norton που ήταν υποψήφιος για β' ανδρικού στον πρώτο ρόλο της ζωής του. Δεν υπήρξε τίποτα τέτοιο και ταινίες που μετείχαν, έχουν εξαιρετικές βαθμολογίες χωρίς αυτό να επηρεάσει την ακαδημία. Από την άλλη κατά την ταπεινή μου γνώμη, έχουν πάρει Oscar ηθοποιοί που δεν το άξιζαν σε καμία περίπτωση και χωρίς οι ταινίες να είναι κάτι σπουδαίο, με πρώτη και καλύτερη την Jennifer Lawrence, για εμένα, την πιό υπερτιμημένη ηθοποιό αυτή τη στιγμή, που το πήρε σε μια ταινία, όπου ήταν και ο Bradley Cooper υποψήφιος, έπαιξε σαφώς καλύτερα, αλλά δεν το πήρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 15, 2016 #6368 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 Τhe Hateful Eight 2 ώρες και 45 λεπτά χαμένα. Η χειρότερη ταινία του Tarantino imo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 15, 2016 #6369 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 Paprika Απιστευτη , λες και εχεις παρει LSD ειναι η ταινια . Προσεγμενο animation και πλοκη που σε κραταει . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 15, 2016 #6370 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 17 minutes ago, kpetros said: Paprika Απιστευτη , λες και εχεις παρει LSD ειναι η ταινια . Προσεγμενο animation και πλοκη που σε κραταει . Πολύ ιδιαίτερο όσο και καλό. Επίσης καλό soundtrack 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 15, 2016 #6371 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 London has fallen θεωρώ πως είναι λίιιιιγο καλύτερο από το πρώτο.. πήγαμε για πλάκα κ πέρασε ευχάριστα το 2ωράκι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 16, 2016 #6372 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Solace 6/10 http://www.imdb.com/title/tt1291570/combined Μου άρεσε στο σύνολο, αλλά κάτι μου έλλειπε... Και νόμισα ότι το είδα με περίεργη διάθεση, αλλά επιβεβαιώθηκα όταν η γυναίκα μου είπε ακριβώς το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 16, 2016 #6373 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 6 minutes ago, Wizard! said: επιβεβαιώθηκα όταν η γυναίκα μου είπε ακριβώς το ίδιο. Αυτό να το κοιτάξετε. Άλλον ένα ξέρω που συμφωνούσε με τη γυναίκα του για ταινίες και τελικά ήταν σοβαρό. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 17, 2016 #6374 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3014866/ καλό.. με χάλασαν 2-3 πραγματάκια, αλλά ένα 7άρι το'χει άνετα.. ίσως κ λιγάααακι παραπάνω, επειδή εγώ έχω αδυναμία στον costner Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 17, 2016 #6375 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Deathgasm Αν την δεις με διαθεση σαπιλας ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Απρίλιος 17, 2016 #6376 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Pandemic -> 6/10 Δεν είναι τίποτα το ουάου αλλά βλέπεται άνετα. (Η είναι γυρισμένη με action κάμερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 17, 2016 #6377 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Boulevard 4/10 Βαρετή όσο δεν πήγαινε... Δεν είχα διαβάσει καν την υπόθεση και την επιλέξαμε απλά γιατί ήταν από τις τελευταίες του, κατά τα άλλα, εξαιρετικού Robin Willliams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 17, 2016 #6378 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Jane Got a Gun (2016) - IMDb Το μόνο νόημα σε αυτή την ταινία είναι να χαζεύεις την φατσούλα της Νάταλι Πόρτμαν. Από εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ το τέλος κυριολεκτικά... καίγεται, απλά για να δοθεί μια λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 17, 2016 #6379 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3312830/ 2.0 Δύο ώρες χαμένες απ΄τη ζωή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 19, 2016 #6380 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Κατι τετοια εξωφυλλα έχει ο nicolas cage στις νεες ταινιες και καταλαβαίνεις ποσο γελοια θα ειναι. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts