SpirosKGR Απρίλιος 9, 2016 #6341 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Σήμερα βραδάκι είδα το 5ο Κύμα . Βασισμένο σε βιβλίο είναι απ'οτι έψαξα μόλις την είδα. Σκεφτείτε το σε φάση Hunger Games. Κατά την άποψη μου ευχάριστη ταινία παρότι βρίσκεται μόλις στο 5.2 βαθμολογικά στο IMBD και δεν έχει και πολλές θετικές κριτικές. Θα το πρότεινα περισσότερο σε νεότερες ηλικίες. Βλέπεται ευχάριστα πάντως αν δεν έχετε υψηλές απαιτήσεις. Σε σχέση με τα τελευταία 2 hunger games καλύτερη μου φάνηκε να σας πω την αλήθεια. Δεν βαρέθηκα παρά σε 2-3 σκηνές που της θεώρησα περιττές. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Απρίλιος 9, 2016 #6342 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μολις γυρισα απο κινηματογραφο.. Ειδα το london has fallen. Αν και δεν το περιμενα, ηταν αρκετα καλη ταινια για το ειδος της. 8/10! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 10, 2016 #6343 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Σήμερα βραδάκι είδα το 5ο Κύμα . Βασισμένο σε βιβλίο είναι απ'οτι έψαξα μόλις την είδα. Σκεφτείτε το σε φάση Hunger Games. Κατά την άποψη μου ευχάριστη ταινία παρότι βρίσκεται μόλις στο 5.2 βαθμολογικά στο IMBD και δεν έχει και πολλές θετικές κριτικές. Θα το πρότεινα περισσότερο σε νεότερες ηλικίες. Βλέπεται ευχάριστα πάντως αν δεν έχετε υψηλές απαιτήσεις. Σε σχέση με τα τελευταία 2 hunger games καλύτερη μου φάνηκε να σας πω την αλήθεια. Δεν βαρέθηκα παρά σε 2-3 σκηνές που της θεώρησα περιττές. Ολη η ταινια ηταν 2-3 σκηνες ομως ..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 10, 2016 #6344 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Κάποιος μας μισεί κι είπε απόψε να φέρει να δούμε το http://www.imdb.com/title/tt2106476/ Παραλίγο να κοιμηθώ πρώτη φορά κατά τη διάρκεια ταινίας.... τα νεύρα μου.... δεν ήξερα από πού να φύγω... τρελλλλλλλλλλλλλλλάθηκα... όχι άλλο κάρβουνοοοοο... Η ίδια παρέα τις προάλλες μου έβγαλε το bridge of spies σαν "βαρετή" και το αποψινό τα καταφέραμε ως το τέρμα.. χωρίς αυτοκτονίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 10, 2016 #6345 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Ολη η ταινια ηταν 2-3 σκηνες ομως ..... Ε ντάξει ναι, η δράση προς το τέλος ξεκίνησε. Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία να ξέρω αν κι εκεί γίνεται κάτι τέτοιο. Πάντως νομίζω τα σκ@τωσαν λιγάκι. Διάβασα πολύ καλά σχόλια για το βιβλίο πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 10, 2016 #6346 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 20 hours ago, Delijohn said: Κάποιος μας μισεί κι είπε απόψε να φέρει να δούμε το Jagten (2012) - IMDb Νομίζω το είχε βάλει η ΕΡΤ πριν λίγο καιρό; Όσον αφορά το 5ο κύμα, τρώγεται, αλλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Πάντως το 5άρι στο imdb είναι σαν τρολάρισμα στον τίτλο της ταινίας. Ίσως αν ακολουθήσουν συνέχειες να τις πουν 6ο, 7ο, 8ο κύμα μπας και πάρουν υψηλότερη βαθμολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 11, 2016 #6347 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 The revenant Καλη ταινια , δεν μπορω να πω ομως οτι ηταν κατι το φοβερο . Οκευ ο ντικαπριο επαιξε καλα αλλα μεχρι εκει , το πραγματικο ατου της ταινιας ηταν οι απιστευτες εικονες . Τhe hateful 8 Αρχικα ειμουν καπως αρνητικος , "η 8η ταινια του ταραντινο" με 2 ωρες γυρισμα σε μια καλυβα και 3-4 γνωστες ακριβες φατσες για το εργο του . Στην τελικη ομως μου αρεσε , ειχε πλοκη που καταφεραν να την κρατησουν μεχρι το τελος και οι θανατοι παντα γινονται με υπερβολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 11, 2016 #6348 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 (edited) Kingsman: The Secret Service ( 2014 ) Είχε τη φάση της. Σε σχέση με το Spectre ήταν καλύτερη Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2016 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 11, 2016 #6349 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Kingsman: The Secret Service ( 2014 ) Είχε τη φάση της. Σε σχέση με το Spectre ήταν καλύτερη Τι σχεση εχει με το spectre ? On 4/10/2016 at 4:17 ΠΜ, το μέλος Delijohn έγραψε: Κάποιος μας μισεί κι είπε απόψε να φέρει να δούμε το Jagten (2012) - IMDb Προσωπικα μου ειχε αρεσει το jagten... Μαλλον ειμαι ανωμαλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 11, 2016 #6350 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τι σχεση εχει με το spectre ? Προσωπικα μου ειχε αρεσει το jagten... Μαλλον ειμαι ανωμαλος Είναι ταινία με κατασκόπους, τέτοια θεματολογία- έχει αναφορές σε james bond κλπ. Απλά το όλο σκηνικό έχει μια δόση κωμωδίας μαζί με δράση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 11, 2016 #6351 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Δεν ειναι αναγκη καθε ταινια τετοιου ειδους να συκγρινεται με το απαραδεκτο spectre Κριμα ειναι δηλαδη Btw, ειδα το The Machinist , 3η φορα!! Δε ξερω πως γινεται αλλα καθε φορα ανακαλυπτεις κατι νεο βλεποντας την ταινια. Πρωτη φορα το ειδα πριν 10 χρονια (μονος μου), πριν 2-3 χρονια το ειδα με φιλο , και εχτες με την κοπελα μου! 9/10 ανετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 11, 2016 #6352 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δεν ειναι αναγκη καθε ταινια τετοιου ειδους να συκγρινεται με το απαραδεκτο spectre Κριμα ειναι δηλαδη Btw, ειδα το The Machinist , 3η φορα!! Δε ξερω πως γινεται αλλα καθε φορα ανακαλυπτεις κατι νεο βλεποντας την ταινια. Πρωτη φορα το ειδα πριν 10 χρονια (μονος μου), πριν 2-3 χρονια το ειδα με φιλο , και εχτες με την κοπελα μου! 9/10 ανετα! Οντως το Spectre ήταν πολύ μέτριο. Σε σχέση με το Skyfall αλλά και με τα προηγούμενα JB του Κρεγκ ήταν κακό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 11, 2016 #6353 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 10 hours ago, kpetros said: Αρχικα ειμουν καπως αρνητικος , "η 8η ταινια του ταραντινο" Εντάξει και στο Kill Bill λέει η 4η ταινία του T. Δεν είναι κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 11, 2016 #6354 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Το βλέπετε άνετα και όσοι δεν είστε φαν των anime. Από τα καλύτερα που έχω δει. Standalone movie 100 λεπτών.http://www.imdb.com/title/tt1483797/?ref_=fn_al_tt_3http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6529 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Απρίλιος 11, 2016 #6355 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Το ΠΣΚ πραγματοποιήθηκε Star Wars Marathon. Δεν θα κάτσω να χαρακτηρίσω κάθε ταινία χωριστά. Δεν είμαι φαν του Star Wars αλλά σαν περιπέτειες δράσης επιστημονικής φαντασίας μου άρεσαν πάρα πολύ και άνετα θα τον ξανά έκανα. Πρώτη φορά που τις είδα πλην τις πρώτης (Episode IV) και τους βάζω 8+. Υ/Γ 1: Πολύ ωραίες οι ατάκες του C-3PO αλλά θα πρέπει να φιμώνεται ή, και να απενεργοποιείται γιατί μιλάει πολύ!! Υ/Γ 2: May the Force be with you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 11, 2016 #6356 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 (edited) 8 minutes ago, nikolas_7 said: Το ΠΣΚ πραγματοποιήθηκε Star Wars Marathon. Δεν θα κάτσω να χαρακτηρίσω κάθε ταινία χωριστά. Δεν είμαι φαν του Star Wars αλλά σαν περιπέτειες δράσης επιστημονικής φαντασίας μου άρεσαν πάρα πολύ και άνετα θα τον ξανά έκανα. Πρώτη φορά που τις είδα πλην τις πρώτης (Episode IV) και τους βάζω 8+. Υ/Γ 1: Πολύ ωραίες οι ατάκες του C-3PO αλλά θα πρέπει να φιμώνεται ή, και να απενεργοποιείται γιατί μιλάει πολύ!! Υ/Γ 2: May the Force be with you!!! https://cdn.meme.am/instances/57503632.jpg Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2016 από filthy_dwarf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 13, 2016 #6357 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 (edited) Mόλις γύρισα απο hardcore henry. Noμίζω καλύτερη δε μπορουσε να γινει.Δραση,αιμα,καφριλα και τα ρωσικά mpliat κτλπ ακουγονται συνεχως.Την καραγουσταρα. Περιμενα να με κουρασει η 1st person only camera αλλα δεν εγινε κατι. Θεωρώ και προτείνω να πάτε να τη δείτε.5 ατομα ειμασταν ολο κιολο και στο batman ακομα ξεπουλανε Α εχει και after credits. Respect στη mother russia. Παράθεση Nearly entirely shot using GoPro Hero3 Black Edition cameras. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2016 από artyom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 14, 2016 #6358 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 HRUTAR Πολύ καλή ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 14, 2016 #6359 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 The Revenant (2015) - IMDb 7.5+/10 Ορθώς δώσανε το οσκαράκι στον Ντι Κάπριο. Αντίθετα με εκνεύρισε ο Χάρντι που ήταν copy & paste, όπως και στις άλλες ταινίες που τον έχω δει πρόσφατα. Άλλαξε λίγο την ομιλία σου βρε άνθρωπέ μου. Σαν να έβλεπα το Legend ξανά. Η ταινία είναι αργή σε αρκετά σημεία, αλλά λογικό είναι μιας και δεν είναι κάποια ανεγκέφαλη περιπέτεια που βασίζεται στην ταχύτητα και τα μπαμ και μπουμ. Κουράζει ελαφρώς λόγω διάρκειας, αλλά είναι στην κατηγορία των ταινιών που κάποιος δεν πρέπει να παραλείψει να δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 14, 2016 #6360 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε: HRUTAR Πολύ καλή ταινία Πάμε πακέτο θυμίζει η κατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts