Athens2004 Απρίλιος 8, 2016 #6321 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Τα kill bill ειναι φοβερα δεν το συζηταμε . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 8, 2016 #6322 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Inglourious Basterds (2009) Άλλη μια πάρα πολύ καλή ταινία που δεν ήθελα να δω όταν βγήκε. Ο λόγος; Ο ανορθόγραφος Ελληνικός τίτλος. Μου άρεσε, αν και λόγω της κούρασης της ημέρας μου φάνηκε μεγάλη. Ο "κακός" Christoph Waltz απίθανος στο ρόλο του! Η τελευταία σκηνή πολύ καλή, δεν την περίμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 8, 2016 #6323 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 20 minutes ago, PetrosD said: Ο ανορθόγραφος Ελληνικός τίτλος. Μα διπλά ανορθόγραφος είναι κι ο αρχικός. Μια χαρά αποδίδουν το νόημα στη μετάφραση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 8, 2016 #6324 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 (edited) 101 Dalmatians (1961) The AristoCats (1970) Δεν τα είχα δει ποτέ. Πέρασε ευχάριστα η ώρα Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2016 από l2phile 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #6325 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε: 101 Dalmatians (1961) The AristoCats (1970) Δεν τα είχα δει ποτέ. Πέρασε ευχάριστα η ώρα Εγώ αμα τα δω αυτά, θα βάλω τα κλάματα. Περα απο αυτα,τα καλυτερα disney για μενα ειναι alladin,101 dalmatians,αριστογατες, η λαιδη και ο αλητης, ο ηρακλης ,lion king,fantasia & bambi.Ολα αυτα ειναι η παιδικη μου ηλικια. Eκανα μια αποπειρα να τα ξαναδω τωρα που μεγαλωσα λίγο αλλα και παλι σε μερικά σημεια πχ σποιλερ ο θανατος του μουφασα κλαιω σα μικρό παιδι.Ισως η 'δυνατότερη' σκηνή σε ταινία της disney. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 9, 2016 #6326 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 4 hours ago, artyom said: Εγώ αμα τα δω αυτά, θα βάλω τα κλάματα. Περα απο αυτα,τα καλυτερα disney για μενα ειναι alladin,101 dalmatians,αριστογατες, η λαιδη και ο αλητης, ο ηρακλης ,lion king,fantasia & bambi.Ολα αυτα ειναι η παιδικη μου ηλικια. Eκανα μια αποπειρα να τα ξαναδω τωρα που μεγαλωσα λίγο αλλα και παλι σε μερικά σημεια πχ σποιλερ ο θανατος του μουφασα κλαιω σα μικρό παιδι.Ισως η 'δυνατότερη' σκηνή σε ταινία της disney. Δεν είχα δει γενικά κανένα. Ούτε τα υπόλοιπα που λες. Και ειναι και σχετικά δύσκολο να τα βρεις μεταγλωτισμενα. Σήμερα θα παίξει Χιονάτη και 7 Νάνοι (1937) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 9, 2016 #6327 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Φρεσκαδουρες βλεπω ε! Της Pixar ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 9, 2016 #6328 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Καλό είναι να βλέπει κανείς και καμιά παλιά ταινία/κινούμενο σχέδιο. Να παίρνει μια ιδέα το πως ήταν κάποτε οι ταινίες, χωρίς ύβρεις, σεξουαλικά υπονοούμενα, αίματα και κομμάτια από κρέατα να εκτοξεύονται σε όλη την οθόνη, με αρχή μέση και τέλος, λογική πλοκή και αντίστοιχα λογικούς διαλόγους. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από yanni 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #6329 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Σε site που εκλεισε, greekz καπως ετσι τα εχει βρει ολα μα ολα μεταγλωτισμενα.Τα εχω στο δισκο τωρα. @l2phile Μην νομιζεις και εγω οπως σου ειπα τα γνωστα εχω δει.Σταθερες αξιες που δε λεω και απτα σημερινα ειναι πολλα που ειναι πολυ καλα, πχ νεμο,οι απιθανει κτλπ αλλα σα τη νοσταλγία δεν εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 9, 2016 #6330 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Και τωρα βγαινει καταπληκτικο animation χωρις ακροτητες. Αλλα ναι συμφωνω μαζι σου. Tοσο παλια animation δεν εχω δει παντως,ισως μερικα στην τβ. Απο 90'ς και μετα ολα και τα περισσοτερα σινεμα. Οσο για τον http://www.thelab.gr/profile/40272-l2phile/ ,πριν λιγα χρονια μου σνομπαρες τa Toy Story και τωρα βλεπεις νταμπο το ελεφαντακι? ΑΑΑΑΑ θες στρωσιμο μου φαινεται. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #6331 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 2 hours ago, artyom said: οι απιθανει Ποιός πέθανε; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 9, 2016 #6332 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μετα απο τα κλασσικα κινουμενα , εχουν σειρα και του Μιγιαζακι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 9, 2016 #6333 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 1 hour ago, jesus said: Οσο για τον http://www.thelab.gr/profile/40272-l2phile/ ,πριν λιγα χρονια μου σνομπαρες τa Toy Story και τωρα βλεπεις νταμπο το ελεφαντακι? ΑΑΑΑΑ θες στρωσιμο μου φαινεται. Τα Τoy story ήταν μάπα. Η Χιονάτη κόβει κώλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 9, 2016 #6334 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Δες και ποκαχοντας,μαμαει! (ψιλοσοβαρα μιλαω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #6335 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Εχει αποδειχθεί οτι η ποκαχόντας έμαθε στα περισσότερα παιδιά του κόσμου, ποιοι ευφηυραν την αμερικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #6336 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 1 hour ago, artyom said: Εχει αποδειχθεί οτι η ποκαχόντας έμαθε στα περισσότερα παιδιά του κόσμου, ποιοι ευφηυραν την αμερικη. Ρε @DJD φταίω εγώ μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #6337 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ρε είναι λέξεις που τις γράφω μια φορά στα 5 χρόνια.Που να θυμάμαι.Εφευρέτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #6338 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Ανακάλυψη ρε! Η Αμερική ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ, δεν ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ!!!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 9, 2016 Author #6339 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Ρε @DJD φταίω εγώ μετά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 9, 2016 #6340 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος PetrosD έγραψε: Ανακάλυψη ρε! Η Αμερική ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ, δεν ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ!!!! χαχαχα.Σωστα εντελώς λάθος λέξη.Misleading. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts