Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ το Martian το ξανά βλέπω άνετα. Πολύ πιο ενδιαφέρον από το Clopy&Paste Wars - The Reboot awakens.

Αυτό απόψε θα πάω να το δω στο σινεμά και θα σε πω! :)

Αυτό απόψε θα πάω να το δω στο σινεμά και θα σε πω! :)

Αν δεν έχεις δει τα παλιά, θα ενθουσιαστείς. Αν τα έχεις δει, προσπάθησε να ξεχάσεις όσο το βλέπεις ότι έχει πολλά κοινά.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2

Signs (2002)
Καλούτσικη ταινία, με τρόμαξε μερικές φορές και με είχε στην τσίτα. Έκανε μια μικρή κοιλιά λίγα λεπτά λίγο μετά τη μέση αλλά επανέκαμψε γρήγορα. Δεν είχε και πολύ νόημα τελικά όμως.

Heist ( 2015 )

Καλούτσικη για το είδος.

Πέρασε ευχάριστα η ώρα.

Ο ήχος της ήταν απλά ανύπαρκτος, αν δεν ήταν η ένδειξη DTS-HD MA αναμένη στον ενισχυτή θα έλεγα πως είναι stereo ο ήχος...

Heist - 7/10

Ωραία ταινία με ανατροπές!!!

7αράκι άνετο.. δεν της το'χα.. πέρασε η ώρα ευχάριστα.. 

• Like 1

Big Short.

Αν θέλετε το αντι-τραπεζικό μένος εδώ μέσα να χτυπήσει all times high τσακιστείτε και δείτε το

Αλητεία που ο Steve Carrell δεν είχε πρόταση στα Όσκαρ ή στις χρυσές σφαίρες διότι βρήκα την ερμηνεία του εξαιρετική

Ξέχασα το Hateful crap. 4/10 και με το ζόρι. Καλύτερα να έβλεπα το kill bill πάλι.

To hatefull αφιερωνει τον μισο και ισως παραπάνω (πχ τα 3/5) χρόνο για την ανάλυση των χαρακτήρων και εκεί κουράζει , kill bill δεν ειναι , ( ουτε και django η pulp fiction ) αλλα δεν το λες και crap . 

• Like 2

Ξέχασα το Hateful crap. 4/10 και με το ζόρι. Καλύτερα να έβλεπα το kill bill πάλι.

Το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν επιτέλους τελείωσε η ταινία...

Τις επόμενες μέρες βέβαια και κατά τη διάρκεια συζήτησης με φίλο περί Ταραντίνο, έκανα την σκέψη που κάνω πολύ συχνά όταν θέλω να "κρίνω" μια ταινία.Αφαιρώ μερικά από τα ατού της ταινίας (Ταραντίνο στη συγκεκριμένη φάση) και βάζω στη θέση του κάποιο άγνωστο Χ και προσπαθώ να το δω λίγο πιο αντικειμενικά το θέμα...(Με την έννοια ότι λόγω Ταραντίνο περιμένεις κάποια πράματα, ενώ από ένα άγνωστο δε ξέρεις τι θα δεις κοκ...)

Το αποτέλεσμα το ίδιο...Μια κουραστική καθυστερημένη πατάτα...

Είδα χτες το http://www.imdb.com/title/tt3567288/

Και να το αποφύγετε (που το συστήνω) δεν χάνετε και τίποτα..

Ps. (το λινκ από το imdb λόγω IP μου φαίνεται στα πολωνικά, σε εσάς; )

Έγινε επεξεργασία από Spirosssss

Είδα χτες το http://www.imdb.com/title/tt3567288/

Και να το αποφύγετε (που το συστήνω) δεν χάνετε και τίποτα..

Ps. (το λινκ από το imdb λόγω IP μου φαίνεται στα πολωνικά, σε εσάς; )

Κανονικά στα Αγγλικά το βλέπω το link !

• Like 2

Bridge of spies (μου άρεσε πολύ, όχι τόσο για το τι έγινε στην ταινία, όσο για το ότι με έβαλε στο κλίμα κ πίστεψα πως όντως συμβαίνουν αυτά μπροστά στα μάτια μου + τις πανέμορφες ερμηνείες, κυρίως του ΤΡΟΜΕΡΟΥ τομ χανκς)

Heist 2015 (πέρασε καλά η ώρα, γεμάτη λαθάκια ή κενά, αλλά σημασία δεν έχουν αυτά)

• Like 2

Battleship (2012)

Είχα καιρό να δω τόσες μπούρδες μαζεμένες σε μια ταινία. Είχε πλάκα όμως και σε συνδιασμό με ένα καλό ηχοσύστημα και μεγάλη οθόνη περνάτε 2 ώρες αναψυχής και θεάματος. Αν έχετε και 2-3 κολλητούς να κάνετε χαβαλέ, ακόμα καλύτερα.

Αλλιώς αν τη δείτε στο pc με την οθονίτσα και τα ηχειάκια του, ΟΧΙ.

• Like 1