Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

http://www.imdb.com/title/tt2872718/?ref_=nv_sr_1

Πολυ μετρια ταινια. Ο πρωταγωνιστης σαν χαρακτηρας με νευριασε  :D

Παντως αυτα που δειχνει δε πιστευω οτι απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα.

Exodus... εντάξει, ένα 5/10, περνά οκ η ώρα με παρέα, εφέ τίποτα το συνταρακτικό, σενάριο... χα χα, παραποίηση της ιστορίας κάμποσο κλασικά, αλλά τουλάχιστον δεν το κάνανε σαν το Νωε.

Η Εξοδος των Εβραίων είναι «μύθος»

Big Hero 6

ένα 7.5 άνετο.. πολύ ωραίο παιδικό με τα νοήματά του.. ωραίο σαν σύλληψη.. κρίμα που δεν είμαι σε ηλικία που θα το εκτιμούσα περισσότερο :)

κάποιες στιγμές βαρέθηκα λίγο, αλλά μάλλον γερνάω.. είχα κ καιρό να δω "παιδικό"

(έχω τα how to train your dragon 1&2 κι ακόμα να τα βάλω να τα δω)

• Like 3

Big Hero 6

ένα 7.5 άνετο.. πολύ ωραίο παιδικό με τα νοήματά του.. ωραίο σαν σύλληψη.. κρίμα που δεν είμαι σε ηλικία που θα το εκτιμούσα περισσότερο :)

κάποιες στιγμές βαρέθηκα λίγο, αλλά μάλλον γερνάω.. είχα κ καιρό να δω "παιδικό"

(έχω τα how to train your dragon 1&2 κι ακόμα να τα βάλω να τα δω)

αν τα βρεις μεταγλωτισμενα , πασσαρε τα :p

http://www.imdb.com/title/tt0095953/?ref_=nv_sr_1

Πολυ καλη ταινια, τρομερες ερμηνειες, λιγο τραβηγμενο σε διαρκεια στορυ.

Το μονο που με αγανακτησε ειναι οτι ο 50αρης αυτιστικος εριξε 2 καλες γκομενες σε ενα βραδυ και εγω παιδευομαι 7 μηνες και δε καθεται τιποτα  :D

• Like 2

Interstellar (2014) - IMDb   8+/10

Έχω σταματήσει την συνήθεια να ποστάρω εδώ, αλλά το Interstellar αξίζει. Ταινία που ΔΕΝ θα ξαναδείτε πιθανόν, οπότε ΜΗΝ την δείτε αν δεν είστε κομπλέ σε εξοπλισμό και κέφι. Αν δεν έχετε καλά ηχεία, αν δεν είστε μπροστά σε μεγάλη οθόνη, αν δεν έχετε χρόνο και σκέφτεστε να την δείτε σε δύο ή περισσότερα κομμάτια, αν δεν έχετε κέφι, αλλά θέλετε κάτι να περάσει η ώρα ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. Αφού εξασφαλίσετε το καλύτερο hardware, αρκετή όρεξη και μπόλικο χρόνο, απολαύστε την. Ναι είναι μεγάλη, ναι κάνει κάποιες κοιλιές, ναι δεν είναι τέλεια, αλλά όταν θα τελειώσει η ταινία θα νιώθετε λες και φύγατε από πιτσαρία που είχε προσφορά "στην μία και πέντε δώρο". Όταν τελειώσει η ταινία θα έχετε χορτάσει.

• Like 8

Interstellar (2014) - IMDb   8+/10

Έχω σταματήσει την συνήθεια να ποστάρω εδώ, αλλά το Interstellar αξίζει. Ταινία που ΔΕΝ θα ξαναδείτε πιθανόν, οπότε ΜΗΝ την δείτε αν δεν είστε κομπλέ σε εξοπλισμό και κέφι. Αν δεν έχετε καλά ηχεία, αν δεν είστε μπροστά σε μεγάλη οθόνη, αν δεν έχετε χρόνο και σκέφτεστε να την δείτε σε δύο ή περισσότερα κομμάτια, αν δεν έχετε κέφι, αλλά θέλετε κάτι να περάσει η ώρα ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. Αφού εξασφαλίσετε το καλύτερο hardware, αρκετή όρεξη και μπόλικο χρόνο, απολαύστε την. Ναι είναι μεγάλη, ναι κάνει κάποιες κοιλιές, ναι δεν είναι τέλεια, αλλά όταν θα τελειώσει η ταινία θα νιώθετε λες και φύγατε από πιτσαρία που είχε προσφορά "στην μία και πέντε δώρο". Όταν τελειώσει η ταινία θα έχετε χορτάσει.

Πράγματι. Όταν την είδα, άνετα την έβλεπα άλλη μία φορά στο καπάκι!!!

Και δειτε την μονοι σας , γιατι κανεις δεν εχει ορεξη να εξηγει γιατι το διαστημοπλοιο το εκαναν να περιστρεφεται γυρο απο τον εαυτο του  κτλ κτλ κτλ XD

• Like 2

Hobbit 3 - 9/10,

Το είδα χτες βράδυ σε 3D, το οποίο δεν με τρέλανε. Η ταινία όμως η καλύτερη της σειράς με πολλή δράση. Βέβαια με χάλασε το χαζοκωμικο στοιχείο που είχε σε κάποιες σκηνές.