Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

John Wick

 

Mindless shooter.

Σαν να παίζεις FPS με aimbot hack είναι.

 

καμιά ταινία δράσης, με πιστολίδι και χωρίς ιδιαίτερα σοβαρή πλοκή, δίκην 2 guns, έχετε να προτείνετε;

 

 

Ακριβώς αυτό ψάχνω και εγώ  :lol:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Wild card - 5/10

 

Όταν είναι να δω ταινία με τον Jason Statham, περιμένω ανελέητη δράση και ξύλο. Από αυτή την ταινία έλειπαν αμφοτερα. 5αράκι γιατί ήτνα ο Statham και πολύ είναι!!!

Link to comment
Share on other sites

τύπου νονός; Αν εννοείς με μαφία δες το goodfellas και το Casino. Γιατί κατά τα άλλα ο Νονός είναι μια κατηγορία μόνος του.

Συμφωνω οτι ειναι μια κατηγορια μονος του. Τα αλλα 2 τα εχω δει επισης. Καλα και αυτα.

Αν αφησουμε το θεμα μαφια στην ακρη και παμε σε "επικες" ταινιες οπως ηταν και ο Πεταλουδας πχ τι αλλο μπορω να δω?

Link to comment
Share on other sites

kingsman 8

μια ωραία σύνδεση κωμωδίας/james bond/αγγλιδίλας (όχι αμερικανιάς)

 

κλασσικός εμετικός (για μένα) Colin Firth, ωραίος Mark Strong κ Michael Caine και μια ερμηνεία του Samuel L. Jackson που ΔΕ ΜΕ ικανοποίησε.. 

Με τρελό τελείωμα, που δεν το περίμενε κανείς.

Link to comment
Share on other sites

Το Express του Μεσονυχτιου σημερα. Καλη ταινια, καλο σεναριο. Λιγο περιληπτικη μου φανηκε να πω την αληθεια. Αλλα ισως αν την τραβουσαν παραπανω να γινοταν βαρετη. Φοβερο καστινγκ. Οι ηθοποιοι ειναι πολυ προσεκτικα διαλεγμενοι.

Link to comment
Share on other sites

Dying of the Light ( 2014, Nicolas outside the Cage )

 

5/10

 

Πήγε να "διαφοροποιηθεί" από τα κλασικά ταινιάκια του είδους ( Neeson, Statham, Denzel ) αλλά το έχασε στην... μετάφραση.

Ουσιαστικά ένα John Wick/Taken/Homefront/The Mechanic/taking of pelham 123/etc με παύσεις που δεν πετυχαίνουνε τον σκοπό τους ( εμβάθυνση του σεναρίου, δημιουργία σκηνών ανάπτυξης των χαρακτήρων, σύνδεση γεγονότων/σκηνών, κλπ ) και εκ του αντιθέτους, καταντάνε σχεδόν να σε αποκόπτουν από την ταινία ή και να σε κοιμίζουν :D

 

Ώρα να κρεμάσεις τα παπούτσια σου Νικολάκη, δεν χόρτασες λεφτά ? Τράβα πιες κανά ουίσκι.

Έγινε επεξεργασία από billpeppas
Link to comment
Share on other sites

Dumb and Dumber To : Τις βάζω ένα 7/10 για την κατηγορία της. Μου είναι πολύ δύσκολο μετά το Newsroom να βλέπω τον Jeff Daniles σε αυτό το ρόλο.

 

The Theory of Everything : 8/10 σαν ταινία και 5/10 σαν βιογραφία. Πολύ καλές ερμηνείες από τους 2 πρωταγωνιστές, αλλά αρκετά γεγονότα παραλείφθησαν/ωραιοποιήθηκαν. Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι ο Hawking τελικά παντρεύτηκε με την νοσοκόμα του, καθώς και άλλα γεγονότα που αν διαβάσετε το σχετικό λήμμα της wikipedia θα καταλάβετε. Σίγουρα τα βιβλία και των δύο θα ζήσουν δεύτερη νιότη μετά την προβολή της ταινίας.

 

The Judge : 6,5/10 Την είδα μετά από τα καλά λόγια που γράφτηκαν εδώ. Θα μπορούσε να είναι αισθητά μικρότερη σε διάρκεια, κάποια στιγμή με κούρασε αρκετά.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Birdman

Θε'μου γιατί το'δα αυτό;;; ΓΙΑΤΙ;; Αν στο πρώτο 10λεπτό-20λεπτο έχετε βαρεθεί... κλείστε τοοοοο! Του βάζω ένα 6 γιατί όπως και να'χει είχε καλές ερμηνείες. Αλλά αν θέλω να δω ερμηνείες, πάω θέατρο.. όχι σινεμα.. πφφφ. Άλλα πράγματα θέλω εγώ από μια ταινία, όχι αυτή τη παράνοια άνευ λόγου. Και να χ#σω τα βαθιά νοήματα my ash.. (τη γνώμη μου λέω, κρίμα αν σας στεναχωρώ)

 

Vice 7

Το'χα για πιο βλακεία αλλά ήταν καλούτσικο τελικά. Όλες οι ταινίες που'χουν κάτι πρωτότυπο αξίζουν. Κι ας μην έχουν χιλιοδιαφημιστεί, ας μην έχουν ηθοποιούς πρώτης γραμμής, τέλεια εφέ ή το κάτι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.