leonidastra86 Φεβρουάριος 1, 2015 #5301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 The imitation game : πολυ ενδιαφερουσα υποθεση, αρκετα καλογυρισμενη ταινια. Λιγο με το καστινγκ τα εχω, προσωπικα η Keira Knightley δε με επεισε για μαθηματικη διανοια. Εχει κατι στο βλεμα της που θυμιζει χαζογκομενα και ο ρολος της ηταν πολυ βασικος για να το παραβλεψω.Οπως και να εχει η ταινια μου αρεσε αρκετα, 8/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Φεβρουάριος 1, 2015 #5302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 The Hunger GamesThe Hunger Games - Catching Fire Και για τις δύο 7/10. Αρκετά ένδιαφέρον στορυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 1, 2015 #5303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Whiplash.. 8αράκι!Αν και με χάλασε το τέλος.. νιώθω πως είδα τη μισή ταινία!! Το φιλμ τους τέλειωνε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 1, 2015 #5304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Μαρεσε πολυ το τελος.Μοιρασε πονο ο τυπος τον παραδεχτηκε και το τρελος και τελος.:-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 2, 2015 #5305 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 iron man 3 .. άντε ένα 7 καλό είναι πολύ ωραία περιπέτεια με έντονα τα αμερικάνικα στοιχεία τις. θα μπορούσε να λεγόταν tony stark αντί για Ironman βεβαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 2, 2015 #5306 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 (edited) ή να λεγόταν Ironmans με βάση την τελευταία μάχη! Winter Soldier & Agents of Shield spoilers : και ξαναφέρνω το κλασσικό ερώτημα... όταν έπεσε η Shield και είχαμε τα γεγονότα με την Hydra που είδαμε στο Agents of Shield και στο Winter Soldier, που ηταν ο Tony Stark και οι 40 στολές του; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2015 από GriGaS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2015 #5307 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Φορτιζόντουσαν 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 2, 2015 #5308 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 (edited) Taken 3Μετριο οπως και το δευτερο.6/10 FoxcatcherKαλο ηταν,λιγο περιεργο σε κατι φασεις.7/10 Wild cardΤοσο μαματος ο Statham καθετε και παιζει σε παπατζες τα τελευταια χρονια.ΜΕτρια η ταινια αξιζει για 2-3 σκηνες που μοιραζει πονο.5/10 Dumb and Dumber11/10 και σηκωνω κουβεντα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2015 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 2, 2015 #5309 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 ή να λεγόταν Ironmans με βάση την τελευταία μάχη! Winter Soldier & Agents of Shield spoilers : και ξαναφέρνω το κλασσικό ερώτημα... όταν έπεσε η Shield και είχαμε τα γεγονότα με την Hydra που είδαμε στο Agents of Shield και στο Winter Soldier, που ηταν ο Tony Stark και οι 40 στολές του; τις φύλαγε για κάτι επείγον όπως να σώσει το γκομενάκι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 3, 2015 #5310 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 dumb and dumber 5.5Κρίμα γιατί το πρώτο το'χα δει σε άλλη ηλικία και μου άρεσε.. το'χαμε δει στα αγγλικά στο φροντιστήριο. Τότε είχαμε γελάσει. Τώρα, σχεδόν σε κάθε σκηνή ήμουν σίγουρος τι θα συνέβαινε... taken 3 6Κλασσικό sequel που ακόμα κι οι πρωταγωνιστές βαριούνται που ζουν.. η υπερβολή σε κάνει να θες να φωνάξεις με απόγνωση CUUUUUUUT!!Νταξ και στο 2 είχε υπερβολές τύπου πετάω χειροβομβίδες μέσα στη κωνσταντινούπολη για να καταλάβει ο άλλος που είμαι.. μετά από τριγωνοποίηση.. αλλά όχι κι έτσι... ο ίδιος ο πρωταγωνιστής έχει πει, "δε ξέρω γιατί με βάζουν να παίζω μόνο σε τέτοιες ταινίες, ακόμα κι εγώ ο ίδιος τις βαριέμαι".. αυτό το λέει όλα.interview 6Την είδα μετά από κάποια από τις από πάνω κι ομολογώ πως την περίμενα χειρότερη. Καλός ο Σεθ, αλλά όλη η ταινία μου άφησε μια γεύση, πολύ κακό για το τίποτα. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Επίσης πρέπει να γέλασα σε μια σκηνή στην αρχή.. κι αυτό επειδή μου άρεσε το παίξιμο του Σεθ. kill the messenger 7Να και μια ταινία που άξιζε ο χρόνος που την είδα.. οκ δεν πάει κ για όσκαρ, αλλά είχε κάτι το καλό. Από την άλλη, σαν παραγωγή μου φάνηκε φθηνή και δε με έπειθε τόσο ότι όντως συνέβαιναν αυτά που μου πουλούσε ο πρωταγωνιστής.. ίσως αν έπαιζε κάποιος πιο "γνωστός", πουλούσαν πιο καλά όλο το παραμύθι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Φεβρουάριος 3, 2015 #5311 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 The normal heart ένα μισάωρο άντεξα και παραλίγο να ξερασω. Σιχαμενη ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 3, 2015 #5312 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) Είδαμε χτες κι εμείς το Wild card. Εγώ προσωπικά αναγνώρισα την κοιλιά στο σενάριο, οι άλλοι 2 γουστάρανε για το πόσο γ@μάτος είναι ο Statham. Εντάξει ξέρεις τί θέλεις να δεις σε αυτές τις ταινίες. Σήμερα, εν αναμονή του Taken 3, είδαμε ξανά το Taken το πρώτο, επειδή ο αδελφός μου δεν το είχε δει. Αύριο το 2 και την Παρασκευή το 3. Αυτό, Dumb and Dumber To δεν το έχω δει ακόμα, οι άλλοι 2 το είδαν σινεμά. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 4, 2015 #5313 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Για το wild card θα συμφωνήσω με @jesus... ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 4, 2015 #5314 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 The normal heart ένα μισάωρο άντεξα και παραλίγο να ξερασω. Σιχαμενη ταινίαΣιχαμένη ως προς τι; Την έχω έτοιμη προς θέαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Φεβρουάριος 4, 2015 #5315 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Σιχαμένη ως προς τι; Την έχω έτοιμη προς θέαση. διάβασε λίγο το story πριν την δεις, για το τι πρόκειτε να δεις, γιατί εγώ δεν το έκανα και κάπως μου ήρθε.ενώ ήταν ενδιαφέρον σαν υπόθεση, με χάλασε η εικόνα, το πως το παρουσίασαν. όταν είδα 2 άντρες να πηδιούνται, σιχάθηκα και την έκλεισα.πρώτη φορά αηδίασα σε σημείο να ξεράσω με ταινία Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 4, 2015 #5316 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 σιγά καλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Φεβρουάριος 4, 2015 #5317 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 ε απόψεις είναι αυτές, εμένα με αηδίασε, άλλους όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 4, 2015 #5318 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 καμιά ταινία δράσης, με πιστολίδι και χωρίς ιδιαίτερα σοβαρή πλοκή, δίκην 2 guns, έχετε να προτείνετε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 4, 2015 #5319 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 καμιά ταινία δράσης, με πιστολίδι και χωρίς ιδιαίτερα σοβαρή πλοκή, δίκην 2 guns, έχετε να προτείνετε; Ακριβώς αυτό ψάχνω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 4, 2015 #5320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 john wick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts