PetrosD Ιανουάριος 3, 2015 #5161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Κατά πρώτον, δε σε ρώτησα ( ) και κατά δεύτερον googlaρε τη για να πάρεις πιο σφαιρική εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 3, 2015 #5162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 @PetrosD είχα χρόνο γιατί δεν πήγαινα στην σχολή εκείνη την περίοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 3, 2015 #5163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas_7 Ιανουάριος 3, 2015 #5164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 @PetrosD, Αξίζει να τη δεις. Κι εγώ έλεγα, ότι δεν θα μου αρέσει, τελικά ήταν ωραία. Europa Report - 2/10 Combastion - 3/10 Δύο ταινίες, 3 ώρες χάσιμο χρόνου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 3, 2015 #5165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 (edited) Την έχω δει λέμε (Rush) το καλοκαίρι. Από πριν βγει στο σινεμά την περίμενα. Δεύτερη φορά θα τη δω και μάλιστα στις >100 ίντσες, με surround και sub για το πλήρες θέαμα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2015 από PetrosD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 3, 2015 #5166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 Κάνεις λάθος ότι δεν είναι τίποτα. Μου φαίνεται την είδες με τα κονσερβοκούτια που έχεις για ηχεία στον υπολογιστή ή στην τηλεόρασή σου. Γιατί αν τη δεις με καλό ηχοσύστημα και υπογούφερ, στη σκηνή που είσαι μέσα στο τζιπ και περπατάει ο T-Rex σου φεύγουν τα τσίσα. Μόνο κονσερβοκούτια δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 3, 2015 #5167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 I Origins Ψιλο-ανούσιο, αλλά δεν το μετάνοιωσα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Ιανουάριος 4, 2015 #5168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 The Hundred Foot Journey... lalalala... ok good enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 4, 2015 #5169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Μόνο κονσερβοκούτια δεν είναι. Να σε πειράξω ήθελα, επλίζω να μη σε πρόσβαλλα. Σήμερα είδα το "Les Misérables", όχι το καινούριο, το παλιό του 1998. Ταινιάρα, τί ερμηνείες!! Πόσο σκληρός ο Liam Neeson αλλά και ο Geoffrey Rush ως επιθεωρητής!! Κάποια στιγμή θα δω και το καινούριο για σύγκριση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 4, 2015 #5170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 καμμία σχέση...μιουζικαλ το τελευταίο ... ο rush ήταν οσκαρικός ως Ιαβέρης... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 4, 2015 #5171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) @sstav, αυτο ακριβως Ξεκινησα να το δω λεω οκ song..:] δευτερο τριτ... οκ φαε την λυτρωση. Σε λιγο http://www.imdb.com/title/tt0099810/ (one ping only please ) http://www.imdb.com/title/tt0270288/ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2015 #5172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 The Untouchables (1987) Άλλη μια ταινία που πρέπει κάποιος να έχει δει!! (Ναι πρώτη φορά την είδα, εντάξει; ) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2015 #5173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 για κανενα λογο δεν θα προτιμουσα να δω ενα πολεμικο εργο , παρολαυτα σημερα ειπα να δω το FURY 2 ωρες περασαν νερακι , θελω και αλλο η σκηνοθεσια μου αρεσε παρα πολυ , μαλλον επιδη εστιαζει στο tank crew ο ηχος μου αρεσε και αυτος , κατι τετοιες ταινιες χρειαζονται για να καταλαβεις πως το 5.1 κανει δουλεια δειτε την 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 5, 2015 #5174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 @kpetros, μα το FURY είναι κατεξοχήν αντιπολεμική ταινία, με τον ίδιο τρόπο που είναι και το Apocalypse Now. Προφανώς οι χαρακτήρες είναι λίγο πιο ρηχοί και οι ερμηνείες δεν είναι επιπέδου Duvall, Brando, αλλά η σκηνοθεσία είναι απρόσμενα καλή από τον σχετικά άπειρο Ayer - ίσως οσκαρική. Εξαιρετική ταινία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2015 #5175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 @kpetros, μα το FURY είναι κατεξοχήν αντιπολεμική ταινία, με τον ίδιο τρόπο που είναι και το Apocalypse Now. Προφανώς οι χαρακτήρες είναι λίγο πιο ρηχοί και οι ερμηνείες δεν είναι επιπέδου Duvall, Brando, αλλά η σκηνοθεσία είναι απρόσμενα καλή από τον σχετικά άπειρο Ayer - ίσως οσκαρική. Εξαιρετική ταινία. το ονομαζεις αντιπολεμικο για τον λογο του οτι ο "βασικος" χαρακτηρας ειναι κατα του πολεμου ...και καπως αγαθουλης? δεν εχω ακουσει ξανα τα ονοματα που ειπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2015 #5176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 το ονομαζεις αντιπολεμικο για τον λογο του οτι ο "βασικος" χαρακτηρας ειναι κατα του πολεμου ...και καπως αγαθουλης? δεν εχω ακουσει ξανα τα ονοματα που ειπες Marlon Brando 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2015 #5177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Marlon Brando who is that guy ? ΧDδεν τον εχω δει ποτε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 5, 2015 #5178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 ότι ήταν ο μπραντ πιτ για τις γυναίκες των 90's, ήταν ο μάρλον μπράντο για πιο πριν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 5, 2015 #5179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 The Untouchables (1987) Άλλη μια ταινία που πρέπει κάποιος να έχει δει!! (Ναι πρώτη φορά την είδα, εντάξει; ) Που σε είχανε κλεισμένο μέχρι το 2012 δεν ξέρω... Αυτό πες μας πρώτα και μετά θα σου πούμε και τι ταινίες να δεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2015 #5180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Μα το έχω πει εδώ:http://www.thelab.gr/topic/99987-ποια-ταινία-είδατε-πρόσφατα-20-cinelab/?p=2112622 Γιατί όμως είπες μέχρι το 2012; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts