akilleas Δεκέμβριος 12, 2014 #5061 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 Θέλετε να πείτε ότι δεν ήτανε κωμωδία;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 12, 2014 #5062 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2014 (edited) The Equalizer Οκ σεναριο 5 γραμμων, κυριολεκτικα.Και χιλιοπαιγμενο.Αλλα καλογυρισμενο,μπολικη βια και ο denzel παντα καλος.Βλεπετε αλλα το Man on Fire ειναι πολυ καλυτερο.Κυριως γιατι ειχε και καποιο ενδιαφερον η πλοκη. 6.5-7/10 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2014 από jesus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 13, 2014 #5063 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Gone Girl. Καλό...θα ηταν καλυτερο αν δεν επαιζε ο Αφλεκ Rosamund Pike 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 13, 2014 #5064 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 The Avengers (1998) Μικρός παρακολουθούσα την αντίστοιχη αγγλική σειρά και μόλις βλέπω την Uma ως κα Peel ξενέρωσα. Γενικά όλη η ταινία αδιάφορη και βαρετή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2014 #5065 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Και όμως η Uma στα δερμάτινα, ήταν το βασικό μαρκετινίστικο χαρτί της ταινίας όταν βγήκε. Αλλά και εγώ από ότι θυμάμαι για μέτρια και αδιάφορη ταινία μιλάγανε και τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 13, 2014 #5066 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 εμένα μου άρεσε. σαν καφρίλα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 13, 2014 #5067 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Gone Girl. Καλό...θα ηταν καλυτερο αν δεν επαιζε ο Αφλεκ Rosamund Pike καραmilfαρα ! Kite γιατι το ειδα ? καλα το ειχα και καθοταν ... κουλη ιστορια , ο κακος μπορει ευκολα να εντοπιστει απο τα πρωτα 20 λεπτα βαρια ασκοπη , μην την δειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 13, 2014 #5068 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 καραmilfαρα ! Ε όχι και milfάρα, 35 χρονών κοπέλα!!! Άντε μπράβο. :P Δεν είναι 40++... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 13, 2014 #5069 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Ε όχι και milfάρα, 35 χρονών κοπέλα!!! Άντε μπράβο. :p Δεν είναι 40++... εγω την βλεπω σαν ωριμο φρουτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Δεκέμβριος 13, 2014 #5070 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 The Equalizer αντικειμενικός δεν είμαι όταν πρόκειται για τον Denzel Washington. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Δεκέμβριος 13, 2014 #5071 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Το είδα κι εγώ εχθές το εκουαλάϊζερ . Όντως πολύ καλογυρισμένο και ο Denzel για άλλη μια φορά δίνει ρέστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 14, 2014 #5072 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Ας πάρουν ένα μάθημα οι ρωσόφιλοι που ονειρεύονται δάνεια και προστασίες.Μισή Ρωσία δεν μπόρεσε να τα βάλει με τον συνταξιούχο!Φαντάσου να ήταν νεότερος και λευκός τι θα τους έκανε... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonidastra86 Δεκέμβριος 14, 2014 #5073 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Δρακουλας : μαρεσε, και απο υποθεση και απο σκηνικα/δραση κλπ. Sin City 2 : μετριο γενικα, πρωτοτυπη σκηνοθεσια 300 Νο 2 : το βαζεις για να δεις αιμα και δε σε απογοητευει. μετα το τελος και αυτου (καθως και του πρωτου) νιωθεις περηφανος που εισαι Ελληνας :-Ρ Χομπιτ, το 1ο, δε μπορεσα ακομα να το δω μεχρι τελος. Για εναν περιεργο λογο βαριεμαι καπου στα μισα αν και τον αρχοντα των δαχτυλιδιων τον εχω δει και μαρεσε. Jesse James πολυ καλο, συγχρονο γουεστερν οπως και το πολυ καλο Django. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 15, 2014 #5074 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 (edited) Gone GirlΠροσπαθησε να ειναι εξυπνη η ταινια.Απετυχε παταγωδώς.Εχει τεραστιες τρυπες.Oλα τα κενα βασικα εχουν να κανουν με τις παπατζες που τους ειπε οταν γυρισε η μπιατς.Η ιστορια της εμπαζε απο ΠΑΝΤΟΥ.Ενα λογικο τελος θα ηταν να την μπαγλαρωσουν επι τοπου και end of story.5/10 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2014 από jesus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 15, 2014 #5075 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Oλα τα κενα βασικα εχουν να κανουν με τις παπατζες που τους ειπε οταν γυρισε η μπιατς.Η ιστορια της εμπαζε απο ΠΑΝΤΟΥ.Ενα λογικο τελος θα ηταν να την μπαγλαρωσουν επι τοπου και end of story.5/10Άλλο το λογικό και άλλο το τι θα ήθελες εσύ να γίνει. Ο κόσμος είχε μια ιδέα για αυτή τη γυναίκα, ήταν "είδωλο" οπότε ότι και να τους έλεγε το πιστεύανε. End of story. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 15, 2014 #5076 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 enter the ninja 19817/10 ninja III the domination 19836/10 και το καψιμο με ταινίες Ninja συνεχίζεται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 15, 2014 #5077 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 (edited) Αλλο ο κοσμακης αλλο οι ενα σκασμο detective του FBI που ειχε γυρω της μεσα στο νοσοκομειο.Ειπε τοσες χοντραδες η τυπισσα που και ενας χαζος βρισκει κενα.Εκανε δολοφονια.Σε εναν φυσιολογικο κοσμο γινεται ερευνα επρεπε να πανε στο σπιτι του τρελου να δουνε τι εγινε να ελεγξουν το footage απο τις καμερες,κοντα 1 μηνα εμεινε σε ενα σπιτι με καμερες σε ολα τα δωματια.Σε ενα σπιτι που ειπε "Dessi assaulted me that night EVERY NIGHT,tied me up,punish me,starve me,shave me(wtf),SODOMIZE ME" στηριζει ολα αυτα σε 5 δευτερα που εριξε λιγο κρασι πανω της και πηγε κατω απο την καμερα και τσιριζε?Γιατι τις υπολοιπες 20μερες σουλατσαρε μεσα στο σπιτι ανενοχλητη και σαβουριαζε.Και εστω οτι για καποιο λογο δεν υπαρχει το footage, που ειναι τα σημαδια τετοιας κακοποιησης πανω της?Δεν την ειδαν οι γιατροι οτι δεν εχει τπτ η τυπισσα?κανενα απολυτως σημαδι κακοποίησης.Μιση ωριτσα να χαν κανει ερευνα στο σπιτι τα τσονια...Επισης τους ειπε οτι "ηρθε σπιτι μου πηρε το μπαστουνι απο τα χερια μου και με κοπανησε στην κουζινα" (οπου και εχασε μπολικο αιμα αρα μιλαμε για δυνατο τραυμα).Μπροστα τους την εχουν που ειναι το τοσο σοβαρο τραυμα?Επισης η μαχη που αναποδογυρισε ολο το σαλονι(για την οποια μαλιστα ειχαν καταληξει οτι ηταν σκηνοθετημενη) ποτε εγινε?Ξεχασε εντελως να την αναφερει στο παραμυθακι της. ΜΙλαμε για στοκοι οι τυποι του FBIΠολλα κενα ξαναλεω.Και οταν βασιζεσαι τοσο στο σεναριο οφειλεις να εισαι αψεγαδιαστος.Σε βαζει η ταινια πολυ ωραια μεχρι ενα σημειο να σκεφτεσαι και να γουσταρεις και ναι ειναι εξυπνη και στο τελος τα χαλαει ολα με τα λαθη αυτα.Απλα αφελεστατη. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2014 από jesus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 15, 2014 #5078 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 Η VMAX στο Φάληρο αξίζει;Θέλω να δω το Χομπιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 15, 2014 #5079 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 enter the ninja 1981 7/10 ninja III the domination 1983 6/10 και το καψιμο με ταινίες Ninja συνεχίζεται δεν εχεις δει τιποτα, χωρις το παρακατω https://www.youtube.com/watch?v=9XBSibCsW2Y 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 15, 2014 #5080 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 το έχω δει και το 2 βεβαίως βεβαίως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts