Jump to content

Recommended Posts

honda22 έγραψε:
22 jump street

Χειρότερο από το πρώτο. Μετρημένες στα 5 δάχτυλα οι σκηνές γέλιου. 6.0 με το ζόρι.

Στα 25 λεπτά το έκλεισα. Μεγαλύτερη φόλα δεν έχω δει...

The Book Thief (2013) - IMDb 7/10

Ωραία ταινιούλα. Καλοί στους ρόλους τους όλοι, αλλά θα έλεγα ότι τώρα τελευταία μου αρέσει όλο και πιο πολύ ο Geoffrey Rush.

Πάντως θα προτιμούσα να μην είχαν βάλει την αφήγηση. Νομίζω είναι και το μόνο μειονέκτημα της ταινίας. Δεν προσθέτει απολύτως τίποτα, ποιο πολύ σου αποσπάει την προσοχή και ο τόνος της αφήγησης αφαιρεί από τον ρεαλισμό που έχει η ταινία, παραπέμποντας σε παραμύθι της Disney. Γενικά όποτε ξεκινάει η αφήγηση, νομίζεις ότι έχεις πατήσει το τηλεκοντρόλ και έχεις αλλάξει κανάλι.

[MENTION=188]yanni[/MENTION] Προφανώς περί ορέξεως, αλλά εμένα με είχε κερδίσει η αφήγηση. Δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα, αλλά πέρα από το ό,τι ταιριάζει σεναριακά, νομίζω ότι ο Allam είναι εξαιρετικός στο ρόλο. Και βέβαια, σκοπίμως είναι αποστασιοποιημένος από την ιστορία και απόμακρος, σα να "έχεις αλλάξει κανάλι", αφού...

Reveal hidden contents

είναι ο Χάρος! :nada:

yanni έγραψε:
The Book Thief (2013) - IMDb 7/10

Ωραία ταινιούλα. Καλοί στους ρόλους τους όλοι, αλλά θα έλεγα ότι τώρα τελευταία μου αρέσει όλο και πιο πολύ ο Geoffrey Rush.

Τωρα τελευταια...?

Shine...

jesus έγραψε:
Τωρα τελευταια...?

Shine...

Τώρα τελευταία, διότι μέχρι πριν λίγα χρόνια είχα εκτός ραντάρ τον εν λόγω ηθοποιό. I am not imdb to keep track on everyone.

(edited)
  yanni έγραψε:
Τώρα τελευταία, διότι μέχρι πριν λίγα χρόνια είχα εκτός ραντάρ τον εν λόγω ηθοποιό. I am not imdb to keep track on everyone.

Ελα ρε!

Δες το Shine asap αν δεν το εχεις δει!

Ειναι ταινιαρα!

Kαι το Quills απο οτι θυμαμαι ωραιο ειναι.

Ο Geoffrey Rush ειναι τ ε ρ α σ τ ι ο ς ηθοποιος.

Προσωπικα την ερμηνεια του στο shine την θεωρω μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων.ευκολα.

Έγινε επεξεργασία από jesus
  jesus έγραψε:
Ελα ρε!

Ειναι ταινιαρα!

Θα το δω.

Hydra έγραψε:
Και το Deception (2013) - IMDb ήταν καλή ταινία με τον Rush

Αυτό το έχω δει. Επίσης καλό.

Nαι δεν το χω δει ακομα αυτο.Καποια στιγμη πρεπει.

Δες shine δες shine θελω να δω αντιδρασεις.:p

Νταξ φυσικα ολη η ταινια ο Rush ειναι ε.

jesus έγραψε:
Nope.Καλο?

Δυνατό σενάριο ελαφριάς επιστημονικής φαντασίας, με προσοχή στη λεπτομέρια. Καλό mindfock.

50k budget συνολικά, γυριστηκε σε 5 μερες, με διάλογο σε μεγάλο βαθμό improvised.

jesus έγραψε:
Ελα ρε!

Ειναι ταινιαρα!

Kαι το Quills απο οτι θυμαμαι ωραιο ειναι.

Ο Geoffrey Rush ειναι τ ε ρ α σ τ ι ο ς ηθοποιος.

Προσωπικα την ερμηνεια του στο shine την θεωρω μια απο τις καλυτερες ολων των εποχων.ευκολα.

+5000

το είδα μικρός στο σινεμά. με στιγμάτισε σαν ταινία. ΤΙ ΗΘΟΠΟΙΆΡΑ ΡΕ ? δεν παίζεται