yanni Αύγουστος 30, 2014 #4601 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2014 Belle (2013) - IMDb 7+Αρκετά καλή για να περάσει η ώρα. Και το Draft Day (2014) - IMDb επίσης καλό. 6.5+Ένα κλικ ποιο πάνω η Belle πάντως για διάφορους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2014 #4602 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 How to Train Your Dragon 2 (2014) - IMDb 8-/10Καλύτερο sequel από όσο περίμενα. Σε έναν βαθμό θα έλεγα ότι "They did it again :D" Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 1, 2014 #4603 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Είδα το Saturday night fever, και το Grease. Ωραία ταινιάκια, κι ας μην είμαι των μουσικοχορευτικών σόου (εξαιρείται το μπαλέτο. όχι τα μπολσόι, μπάλα πως το λένε; Ζιντάν, Φαν Νιστελρόι ). Καλύτερα που τα είδα τώρα κι όχι πριν 5-6 χρόνια, όπου θα τα είχα κόψει στο μισάωρο το πρώτο, και στο 10λεπτο το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 1, 2014 #4604 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Le dîner de cons 7.5 Αρκετά καλό, μου άρεσε."Ένας κυνικός και σνομπ εκδότης προσκαλεί έναν κακομοίρη σε ένα «δείπνο ηλιθίων» που διοργανώνει με τους φίλους του. Όταν ο τελευταίος εγκατασταθεί για λίγες ώρες στο σπίτι του πρώτου, θα αποδειχτεί μια αληθινή μηχανή καταστροφής." [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D9r2sgrZv_0]Le Diner De Cons / Δείπνο Ηλιθίων - YouTube[/ame] Tropa de Elite 2 9.0 Εξαιρετικό!!"Μετά την αιματοβαμμένη εισβολή στην φαβέλα Μπανγκού του Ρίο, ο αστυνόμος Ρομπέρτο Νασιμέντο κι ο υπαρχηγός Αντρές Ματίας κατηγορούνται από μέλος του οργανισμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Ματίας μεταφέρεται στη διεφθαρμένη στρατιωτική αστυνομία, ενώ ο Νασιμέντο απαλλάσσεται από τις υπηρεσίες του. Όμως, ο Νασιμέντο έχει γίνει λαοφιλής και τον καλούν στην μυστική υπηρεσία του υπουργείου ασφαλείας."[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_gnJB10WTpE]Elite Squad: The Enemy Within - Official Trailer [HD] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 1, 2014 #4605 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 μην την δειτε , το γεγονος οτι παιζει η elizabeth gillies ειναι απλα εντιπερισπασμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2014 #4606 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 μην την δειτε , το γεγονος οτι παιζει η elizabeth gillies ειναι απλα εντιπερισπασμος τα λέει όλα Couldn't resist. Ποια είναι η τύπισσα ώστε να εγγυάται την ποιότητα μιας ταινίας; Μου είναι παντελώς άγνωστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 1, 2014 #4607 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Couldn't resist. Ποια είναι η τύπισσα ώστε να εγγυάται την ποιότητα μιας ταινίας; Μου είναι παντελώς άγνωστη. nickelodeon ? ειναι ενα ωραιο γκομενακι που παιζει στο Victorious , μαζι με την ariana grande και την victoria justice (αυτη την γλυτωσε δυστυχος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 2, 2014 #4608 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannΤο χάνει κάπως μετά τα μισά, παρόλα αυτά παραμένει σχεδόν αριστούργημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 2, 2014 #4609 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 nickelodeon ? ειναι ενα ωραιο γκομενακι που παιζει στο Victorious , μαζι με την ariana grande και την victoria justice (αυτη την γλυτωσε δυστυχος ) Παντελώς άγνωστη και το Victorious στο imdb είναι στο 6.9 με μόλις 10000 ψήφους. Πολύ μέτριο σκορ θα έλεγα για σειρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2014 #4610 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λετε.Εγω το λατρευω το 3.Οπως τα λατρευω και ολα.ΟΛΑ.Ακομα και το phantom menace,ναι. Οταν το βλεπα σινεμα πριν απο 10 χρονια εκει στο τελος ειχα παθει σοκ. Κοντευα να λιποθυμήσω.Λαθος υλοποιηση και φιφες.Τελεια ηταν η ταινια. Μη τολμήσεις να ξανασχολιάσεις το Game of Thrones άθλιο κατασκεύασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 2, 2014 #4611 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 NeighborsΚαλή ήταν αλλά δεν νομίζω να άξιζε για κινηματογράφο. 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 2, 2014 #4612 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μη τολμήσεις να ξανασχολιάσεις το Game of Thrones άθλιο κατασκεύασμα Winter is comming μπιατς και ακονιζω τα μπουτονς στο πληκτρολογιο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Σεπτέμβριος 2, 2014 #4613 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Kingdom of heaven άνετα ένα 9αράκι. Ταινιάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 3, 2014 #4614 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 (edited) How to Train Your Dragon 2Τελειο οπως και το πρωτο.Δεν ξερω παιζει να μου αρεσε και λιγο περισσοτερο.Το πρωτο ειναι η αρχη οκ αλλα αυτο παιζει να ειχε λιγο πιο "γεματο" σεναριο.9/10 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2014 #4615 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Όντως, σου έδινε την αίσθηση ότι έβλεπες ταινία και όχι animation. Όχι οπτικά προφανώς, αλλά λόγω σεναρίου γενικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 3, 2014 #4616 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 χθες ειδα το καινουργιο RoboCop δυστυχος δεν θυμαμε το παλιο για να κανω συγκριση , αλλα μου φανηκε να εστιαζει πολυ πανω στο τι γινεται με το μυαλο του robocop παρα στην μαχη του εγκληματος . δεν ηταν ασχημη , αλλα μεχρι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 3, 2014 #4617 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Primal Fearτην είδα χθες, απίστευτη ταινία... μπορεί ο edwart norton να μην ειναι κύριως πρωταγωνιστής (πιτσιρικάς τότε) αλλα μιλάμε για τέλεια ερμηνεία 10/10 . Ταινία 8.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 3, 2014 #4618 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 χθες ειδα το καινουργιο RoboCop δυστυχος δεν θυμαμε το παλιο για να κανω συγκριση , αλλα μου φανηκε να εστιαζει πολυ πανω στο τι γινεται με το μυαλο του robocop παρα στην μαχη του εγκληματος . δεν ηταν ασχημη , αλλα μεχρι εκειImpossibruuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 3, 2014 #4619 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Primal Fearτην είδα χθες, απίστευτη ταινία... μπορεί ο edwart norton να μην ειναι κύριως πρωταγωνιστής (πιτσιρικάς τότε) αλλα μιλάμε για τέλεια ερμηνεία 10/10 . Ταινία 8.5/10 ήταν η πρώτη του ταινία και το πρώτο του nomination για oscar, not bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 3, 2014 #4620 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 The Inevitable Defeat of Mister & Pete (2013) - IMDbΑξιομαχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts