HellhammeR Αύγουστος 5, 2014 #4541 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 American PsychoXμμ το λες οτι εχασα 2 ωρες που μπορουσα να κανω κατι πιο ευχαριστο.Μεγαλη πατατια η ταινια.7.6?But but why?5/10 και ειμαι και κουβαρντας.δεν σε αρέσουν τα παρανοικά ή σε χάλασε το μπερδεμένο ending. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 5, 2014 #4542 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 (edited) Αλλο παρανοικο αλλο χαζο αδιαφορο.Μια χαρα μου αρεσουν τα παρανοϊκά.Το twist στο τελος καπως πηγε να το φτιαξει ας πουμε αλλα τελικα τριχες.Και γενικα τετοια endings που κανουν σαλατα οτι εχεις δει μεχρι εκεινη την στιγμη και τελικα δεν καταληγουν καπου να τα βαλουν εκει που ξερουν οι σεναριογραφοι.Το μονο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ο αλλος δεν εχει το ταλεντο να γραψει ενα σωστο σεναριο και πεταει μια μπουρδιτσα στο τελος για να ψαρωσει ο κοσμος.Μπουρδα η ταινιουλα.Αν δεν επαιζε και ο Bale 2 βαθμους κατω θα ηταν.Θα δω το machinist σημερα.Το χω ξαναδει βεβαια αλλα παει καιρος και δεν θυμαμαι καλα.Μου ειχε αρεσει αρκετα την πρωτη φορα που το ειχα δει. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 5, 2014 #4543 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Αλλο παρανοικο αλλο χαζο αδιαφορο.Μια χαρα μου αρεσουν τα παρανοϊκά.Το twist στο τελος καπως πηγε να το φτιαξει ας πουμε αλλα τελικα τριχες. Και γενικα τετοια endings που κανουν σαλατα οτι εχεις δει μεχρι εκεινη την στιγμη και τελικα δεν καταληγουν καπου να τα βαλουν εκει που ξερουν οι σεναριογραφοι. Το μονο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ο αλλος δεν εχει το ταλεντο να γραψει ενα σωστο σεναριο και πεταει μια μπουρδιτσα στο τελος για να ψαρωσει ο κοσμος. Μπουρδα η ταινιουλα.Αν δεν επαιζε και ο Bale 2 βαθμους κατω θα ηταν. Θα δω το machinist σημερα.Το χω ξαναδει βεβαια αλλα παει καιρος και δεν θυμαμαι καλα. Μου ειχε αρεσει αρκετα την πρωτη φορα που το ειχα δει. αυτά που λες ποιο πολύ ισχύουν για το American Psycho II: All American Girl (Video 2002) - IMDb δες και αυτό εχω περιέργεια τι θα πεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 6, 2014 #4544 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2014 Η γεωπολιτική του Avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 6, 2014 #4545 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2014 Θελω...να σακατεψω την μουρη του Michael Cera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 8, 2014 #4546 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Αυτές τις μέρες έπιασα τα Resident Evil με την σειρά. Είμαι στο τέταρτο σήμερα και σκέφτηκα τι ωραία που θα ήτανε να τα έπαιρνε κανένας Nolan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 8, 2014 #4547 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Who?Seriously?Θα εστελνε τα ζομπι στον γιατρο γιατι ειναι αρρωστα και πρεπει να γινουν καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 8, 2014 #4548 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ. Κανένας Clive Barker ναι,αλλά όχι ο Nolan. :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 8, 2014 #4549 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 (edited) Άμα εσάς σας χάλασαν τα "καινούρια" Batman, πείτε μου το να κάνω delete το account για να μην διαβάζω malakies Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2014 από Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 8, 2014 #4550 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 (edited) Mε χαλασαν. Αντε κανε τον delete. Προτiμω να δω daredevil απο τα nolanbatman. H ακομα χειροτερα,προτιμω να δω το batman με τον σβατζο ρε φιλε απο τα σιχαμενα batman του νολαν. :sick: Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 8, 2014 #4551 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Μόνο τα δύο του Barton είναι Batman. Τα άλλα είναι κωμωδίες/περιπετειούλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 8, 2014 #4552 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Captain america: the winter soldierΚαλό ήταν. 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 9, 2014 #4553 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Mε χαλασαν.Αντε κανε τον delete. ΠροτIμω να δω daredevil απο τα nolanbatman. H ακομα χειροτερα,προτIμω να δω το batman με τον σβατζο ρε φιλε απο τα σιχαμενα batman του νολαν. :sick: Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις: Εγώ νομίζω ότι όπως σε όλες τις περιπτώσεις που κάτι έχει πέραση υπάρχουν οι αντιδραστικοί που γουστάρουν να πηγαίνουν κόντρα και να δείχνουν διαφορετικοί, έτσι και στο GoT.Απλά δεν έχω καταλάβει αν τους αρέσει: - Να ασχολούνται μαζί τους - Να νιώθουν διαφορετικοί από το ρεύμα - Να είναι σπασα@@ - Όλα μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 9, 2014 #4554 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 E βεβαια γιατι οταν μια χουφτα ανρθωποι εχουν διαφοτερικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν μπορει παρα να ειναι τρελοι.Ωραια λογικη καθολου κλειστομυαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 9, 2014 #4555 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 E βεβαια γιατι οταν μια χουφτα ανρθωποι εχουν διαφοτερικη αποψη απο την πλειοψηφια δεν μπορει παρα να ειναι τρελοι.Ωραια λογικη καθολου κλειστομυαλη. Σεβαστή η κάθε άποψη, αρκεί να την εκφράζεις και με τον σωστό τρόπο. Για παράδειγμα: - Προτιμώ τις εκδόσεις του Burton γιατί ήταν πιο σκοτεινές και πιστές στο comic - "προτιμω να δω το batman με τον σβατζο ρε φιλε απο τα σιχαμενα batman του νολαν" Με ποιον τρόπο νομίζεις θα σεβαστεί κάποιος την άποψη σου περισσότερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 9, 2014 #4556 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 (edited) Σεβαστή η κάθε άποψη, αρκεί να την εκφράζεις και με τον σωστό τρόπο.Ε δεν εκφράστηκε ρε συ και λάθος. Για ταινίες μιλάμε όχι για καμιά θρησκεία. Σκηνοθέτη σχολίασε όχι κανένα μέγα Προφήτη. Και δεν πρόσεξα να αφήνει πουθενά υπονοούμενα για αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη.ΑντίθεταΆμα εσάς σας χάλασαν τα "καινούρια" Batman, πείτε μου το να κάνω delete το account για να μην διαβάζω malakiesΑκόμα εδώ?Πάντως για να ξεκαθαρίσω την δική μου άποψη, το δεύτερο Batman του Nolan ήταν καλό λόγω Ledger, αν και προσωπικά προτιμώ την σχιζοφρένεια του Nicholson από αυτή του Ledger. Δεν παύουν όμως να φέρνουν περισσότερο σε περιπέτειες, παρά σε comic. Από τα πρώτα Batman μόνο τα δύο του Burton. Τα άλλα δυστυχώς στερούνταν σοβαρότητας σε μεγάλο βαθμό αν και διατηρούσαν το στοιχείο του comic. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2014 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Αύγουστος 9, 2014 #4557 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 (edited) Με καλυψε ο απο πανω. Ο ledger καλος ηταν αν και κατι διαφορετικο απο τον τυπικο joker απλα δεν γινεται ενας ηθοποιος να σηκωσει μονος στην πλατες μια ταινια. Ο Nicholson ειναι αξεπεραστος. Ο νολαν ξηλωσε απο το franchise το κωμιξαδικο στοιχειο. Εκανε την gotham city-σικαγο με μαφια, το batmobile-τανκ,το batplane-ενα...τυπικο sci-fi spaceship,την catwoman αν την εβλεπες out of concept να μην καταλαβαινεις οτι ειναι η catwoman κοκ. Ο Bale αν και ταλαντουχος ηθοποιος και τον παω με 1000 στα μπατμαν ηταν για γελια ετσι οπως ψυθιριζε ψευδιζε. Φυσικα δεν φταιει αυτος εντολες νολαν ηταν. Αλλους δεν τους χαλασαν ολα αυτα(το ακριβως αντιθετο βασικα) εμενα προσωπικα πολυ. Btw το πρωτο το ειδα cinemadaki ευχαριστα. Στο δευτερο ηθελα να φυγω απο ενα σημειο και μετα. Δεν εχει και ιδεα τι εστι comic relief ο νολαν ειχα κατακουραστει. Θελω batman reboot απο Joss Whedon:p Yanni και το batman forever μου αρεσε... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 9, 2014 #4558 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Προσωπικά όποτε βλέπω κάποιο από τα παλιά βλέπω πάντα το πρώτο, λιγότερες φορές το δεύτερο, καθόλου τα άλλα. Ίσως να ξανά ρίξω μια ματιά στο forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 9, 2014 #4559 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Το κυρίως point μου ήταν να πάρει τον τίτλο "Resident Evil" κάποιος πολύ ανώτερος Director και να βγάλει ταινιάρα.Αλλά μερικοί παραβλέψατε την διαφορά από imdb 5-6 σε imdb 8-9 (δεν συμπεριλαμβάνω του metascore που είναι χαώδης) και το κάνατε "Clive Barker vs Christopher Nolan".Εκτός αν μου λέτε ότι αυτό και αυτό δεν απαξιώνουν την δουλειά που έχει κάνει ο Nolan οπότε ζητάω συγγνώμη* για το politically incorrect statement μου.* ψέμματα είπα. δεν ζητάω συγγνώμη. πέρα από του jesus που είναι μια αντιδραστική φυσιογνωμία από μόνος του, τα υπόλοιπα όντως τα θεωρώ malakiesΌσον αφορά το θέμα της πιστής αντιγραφής σεναρίου (από comics/video game στη μεγάλη οθόνη) προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο. Όταν βλέπω μια ταινία, με ενδιαφέρει να είναι άρτιο το αποτέλεσμα της σύνθεσης, πάντα βασιζόμενο στο είδος που εκπροσωπεί. Ναι, σε μια ταινία Resident Evil, περιμένω να δω στοιχεία από Umbrella Corporation, T-Virus/zombies/mutated zombies, γνωστά ονόματα όπως Redfields, κτλ αλλά αν το σενάριο της ταινίας έχει κάποιες παραλλαγές ή αν είναι εξ'ολοκλήρου πρωτότυπο τότε αυτός δεν είναι αρκετός λόγος για να βγάλω το συμπέρασμα ότι μια ταινία είναι "μούφα".Το "I am Legend" και το "World War Z" ήταν καλύτερες ταινίες zombie/survival/action από το R.E. οπότε θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη παραγωγή όπως ξαναείπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 9, 2014 #4560 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Τσακωθείτε λίγο ακόμα, να σας δω όταν θα βγει ο Sad Batman Ben Affleck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts