PetrosD Μάρτιος 18, 2014 #4161 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Τρεις που μου ηρθαν μπαμ μπαμ.Le dîner de consΜιλαμε για ΕΠΟΣ.Ήθελα να τη δω εδώ και καιρό. Βρήκα ευκαιρία σήμερα.Πολύ καλή, μου έφτιαξε το κέφι! Μερικές σκηνές ήταν απίστευτες!Είχε και τη σκηνή με το BMW E30...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 19, 2014 #4162 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 (edited) Ήθελα να τη δω εδώ και καιρό. Βρήκα ευκαιρία σήμερα.Πολύ καλή, μου έφτιαξε το κέφι! Μερικές σκηνές ήταν απίστευτες! Είχε και τη σκηνή με το BMW E30...:bye: Ναι ρε ειναι πολυ ωραια κωμωδια. Θα την ξαναδω τωρα που το θυμηθηκα. Dead Man Down Στην αρχη με κουρασε αρκετα αλλα μετα εστρωσε. Ωραια ταινιουλα.Λιγο μαφια λιγο περιπετεια λιγο ροματζο για τα κοριτσακια(ε και για μας λιγο). Ευχαριστη ταινια περασε νερακι η ωρα. 7/10 Frozen Πραγματικα ωραιο παιδικο. Πανεμορφες σκηνες που με αφηναν με ανοιχτο το στομα,μαγεια κανονικα. Την σκηνη που ανεβαινει στο βουνο για πρωτη φορα η πρωταγωνιστρια και τραγουδαει παιζει να την εχω δει καμια 20αρια φορες.Δεν το χορταινω το τραγουδι. 8+/10 Anchorman 2: The Legend Continues Οκ η ταινια ηταν τερμα ηλιθια αλλα για να πω την αμαρτια μου γελασα 5/10 47 Ronin Περιμενα κατι πολυ χειροτερο βγηκε τελικα κατι συμπαθητικο. Μην περιμενετε κατι εξαιρετικο αλλα το 2ωρακι θα περασει νερο. Η πρωτη ταινια με τον Neo μετα απο χρονια που βλεπετε. 6,5-7/10 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 20, 2014 #4163 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 The Wolf of Wall Street 9/10 Must see τρομερη ταινια, τρελα , γκομενες, πλακα παραλιγο και κλαμα 3ωρη κοντα αλλα περασε γρήγορα η ωρα ισως λογο Scorsese /respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Μάρτιος 21, 2014 #4164 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 (edited) Οι Τεμπέληδες της έφορης κοιλάδας Διαχρονική - Συμβολική ταινία με πολλά κρυφά μυνήματα και προβληματισμούς . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=On9Mx_6xbkQ]"Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας", του Ν. Παναγιωτόπουλου (1978) - YouTube[/ame] Υστερόγραφο : 6 και σήμερα για --- > [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2014 από gt1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάρτιος 22, 2014 #4165 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 The Wolf of Wall Street (2013) - IMDb . Overhyped πατάτα. Δεν μου άρεσε καθόλου. Παρακαλούσα να τελειώσει. Ειδικά στην μέση δεν το πίστευα από την βαρεμάρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 22, 2014 #4166 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2014 Είπα τελευταία να το ρίξω στις κλασσικές καλές ταινίες, αντιπροσωπευτικές οι βαθμολογίες του IMDb.Rear Window , Dial M for Murder Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 23, 2014 #4167 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Ειδα jackass: bad grandpa επικο! ειναι κατι σαν ταινια με δημόσιες φάρσες , ειναι καλύτερο απο οσο φαίνεται στη περιγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 23, 2014 #4168 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Need for Speed :slap: Αντί να το ξαναδώ, προτιμώ να ξαναπαίξω ένα από τα παλιά need for speed και να το τερματίσω στο Hard. Να θυμηθώ κ τα νιάτα μου κιόλας. Η ταινία για μένα ήταν τραγική. Απορώ πώς έπαιξε ο "jesse". :...: Επιεικώς ένα 5 και δεν θα πω άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Μάρτιος 23, 2014 #4169 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Συγγνώμη εάν είμαι off topic και πρέπει να ποστάρω καινούργιες ταινίες, αλλά είδα αυτήν εχθές στο ote cinema και πιστεύω ότι αξίζει να την δείτε. 127 Hours (2010) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 23, 2014 #4170 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Kick-Ass 2 (2013) - IMDb Το πρώτο μου άρεσε πολύ, λόγω ιδέας κυρίως. Το δεύτερο είναι γελοίο σε πολλά σημεία, σε 3-4 θυμίζει την έννοια του Kick-Ass αλλά μέχρι εκεί.. Συγγνώμη εάν είμαι off topic και πρέπει να ποστάρω καινούργιες ταινίες, αλλά είδα αυτήν εχθές στο ote cinema και πιστεύω ότι αξίζει να την δείτε. 127 Hours (2010) - IMDb Δεν είσαι off topic, δεν μιλάμε μόνο για νέες ταινίες, ταινιάρα το 127 Hours Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 23, 2014 #4171 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 The wolf of wall streetΣίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενα. Μεγάλο και κουραστικό από ένα σημείο και μετά μπορώ να πω. 6,5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Μάρτιος 23, 2014 #4172 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 Ειδα jackass: bad grandpa επικο! ειναι κατι σαν ταινια με δημόσιες φάρσες , ειναι καλύτερο απο οσο φαίνεται στη περιγραφή Ειδικά στο τέλος Need for Speed:slap: Αντί να το ξαναδώ, προτιμώ να ξαναπαίξω ένα από τα παλιά need for speed και να το τερματίσω στο Hard. Να θυμηθώ κ τα νιάτα μου κιόλας. Η ταινία για μένα ήταν τραγική. Απορώ πώς έπαιξε ο "jesse". :...: Επιεικώς ένα 5 και δεν θα πω άλλα. Γιαυτό μάλλον έπαιξε ο jesse...είδαν οτι ήταν πατάτα η ταινία, λένε ας βάλουμε κάνα ηθοποιό με όνομα να πιάσει τόπο. Συγγνώμη εάν είμαι off topic και πρέπει να ποστάρω καινούργιες ταινίες, αλλά είδα αυτήν εχθές στο ote cinema και πιστεύω ότι αξίζει να την δείτε. 127 Hours (2010) - IMDb Πραγματικά ταινιάρα & αληθινή ιστορία.Πάντως σε όσους λέω να το δουν και τους λέω ειναι 1,5 ωρα στο ίδιο σημείο ξενερώνουν.Το ιδιο και με το buried. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 23, 2014 #4173 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2014 The Prestige +8.5 Πάρα πολύ καλή ταινία, απρόσμενο το φινάλε.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9gVAUQYOs-8]The Prestige (2006) - Official Trailer [HD] - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 24, 2014 #4174 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Intouchables +8.0Ένας πλούσιος τετραπληγικός προσλαμβάνει έναν περιθωριακό Αφρικανό ως προσωπικό του φροντιστή, ο οποίος αποφασίζει να τον βγάλει από την μίζερη πραγματικότητα του.Η ταινία αφήνει μια γλυκιά αίσθηση στον θεατή, ακροβατώντας ανάμεσα στο χιούμορ και το συναίσθημα. Συστήνεται. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=34WIbmXkewU]The Intouchables Official Trailer #1 (2012) HD Movie - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 25, 2014 #4175 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Red 2Ποιοτική αμερικάνικη ταινία δράσης.9 στα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 25, 2014 #4176 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 47 roninΜια χαρά αν δεν έχεις τίποτα άλλο να δεις. 6,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 25, 2014 #4177 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Conspiracy 6.5 Ναζί αξιωματούχοι συγκεντρώνονται σε μια μυστική τοποθεσία, όπου αποφασίζουν τον τρόπο εξόντωσης των Εβραίων στην Ευρώπη, αλλά κανείς δεν διατίθεται να παραδώσει τις εξουσίες του στο κοινό όραμα και αρχίζουν οι κινήσεις τακτικής. Καλογυρισμένο, η υπόθεση προχωρά γρήγορα, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένεις. Δεν το συνιστώ. [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 26, 2014 #4178 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Shame 4.0 Απ' τις χειρότερες ταινίες που έχω δει... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=62nelnMXW3M]Shame (2011): trailer - YouTube[/ame] Butch Cassidy and the Sundance Kid 7.5Κλασσική άγρια δύση αλλά και με αρκετές δόσεις χιούμορ. Αρκετά καλό. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=501Afs54cso]Trailer - Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) - YouTube[/ame] Να πω ότι μην σας φοβίζουν οι παλιές ταινίες από θέμα ποιότητας και ήχου, κυκλοφορούν σχεδόν όλες σε 1080p. σε γνωστά τορεντάδικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 26, 2014 #4179 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Το like παει για το shame,το δευτερο δεν το εχω δει ετσι και αλλιως.Πραγματικα απο τις πιο καθυστερημενες ταινιες που εχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Μάρτιος 26, 2014 #4180 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Η συνέχεια του Butch Cassidy and the Sundance Kid είναι το Blackthorn (2011), προσωπικά το βρήκα μέτριο το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts