wrong method Ιανουάριος 15, 2014 #3941 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 τρομερή ταινία το Rush,2κατι ώρες φύγανε νερό,εξαιρετικό φιλμ,στα τοπ 5 της χρονιάς για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 16, 2014 #3942 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 47 Ronin (2013) - IMDbΜακριά. Αυτό δεν είναι ταινία δράσης, συναισθηματική βλακεία είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2014 #3943 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Τι σας έλεγα για το Gravity? 10 υποψηφιότητες... 2014 Oscar Nominations: ‘American Hustle,’ ‘Gravity’ Lead with 10 Each Μεταξύ αυτών, καλύτερη ταινία, σκηνοθεσία, 1ου γυναικείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 17, 2014 #3944 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Χθες το είδα το Gravity. Εντάξει η ταινία καλούτσικη (6.5/10) αλλά ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ δεν είναι για Oscar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 17, 2014 #3945 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Μερικές υποψηφιότητες είναι απόλυτα δικαιολογημένες:Best Achievement in Cinematography (Emmanuel Lubezki)Best Achievement in Film Editing (Alfonso Cuarσn, Mark Sanger)Best Achievement in Visual Effects (Timothy Webber, Chris Lawrence, David Shirk, Neil Corbould)και ίσως και οι Sound Editing, Sound Mixing. Δεν έχω ασχοληθεί αρκετά για να μου είναι προφανές ποιο από τα δύο αξίζει περισσότερο.Πάντως, καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και 1ου γυναικείου ρόλου, με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 17, 2014 #3946 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Eίδα captain philips.Ως σήμερα η αγαπημένη μου ταινία-ταινια που ειχα απολαυση πιο πολύ ήταν deja vu.Πλεον είναι αυτη.Επίσης ειδα jackass bad grandpa.Ως φαν του jackass 3d εχοντας δει πανω απο 5 φορές με διαφορετικές παρέες πάντα, το bad grandpa ενώ το έβγαλα το πρώτο 10λεπτο και λόγω του χαρακτήρα που παίρνει ο johny knoxville, μετά το ξαναέβαλα και να πω την αλήθεια γέλασα πολύ περισσοτερο απτο 3d.Ουτε σιχαμα πολυ όπως το αλλο ούτε τπτ τρομερό, αλλά πολύ καλο αφιερωμενο σε αυτόν που είχε χάσει τη ζωή του.Eπίσης είδα Carrie με την ωραία διαφήμιση που είχαν βγάλει προ καιρού στο καφενείο.Παίζει η κοπελίτσα απτο kickass.Ενώ μέχρι την μέση ειναι ψιλοβαρετό, κολλεγιοκοριτσα,κοροιδευει η μια την αλλή, μετά το σκηνικό με το χορό είναι φοβερό.Φοβερά σκηνικά,εφέ, μη περιμένεται θρίλερ ή τρόμο αλλά η όλη φάση φοβερή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 17, 2014 #3947 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Ως φαν του jackass 3dΠωωω τί μου θύμησες τώρα!!:sick::bad:Eπίσης είδα CarrieΈχεις δει και το παλιό;Έχει καμιά σχέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 17, 2014 #3948 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Έχεις δει και το παλιό;Έχει καμιά σχέση;Copy paste του παλιου ειναι με χειροτερους ηθοποιους/σκηνοθεσια/μουσικη/ατμοσφαιρα τα παντα βασικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 17, 2014 #3949 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Copy paste του παλιου ειναι με χειροτερους ηθοποιους/σκηνοθεσια/μουσικη/ατμοσφαιρα τα παντα βασικα.η κλασσική remake συνταγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιανουάριος 17, 2014 #3950 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Blue Jasmine --> 9Ο Woody Allen μας δίνει μια απο τις καλύτερες ταινίες του εδώ και καιρό, αλλά αυτό που πραγματικά απογειώνει την ταινία είναι η συγκλονιστική ερμηνεία της Cate Blanchett. Πιστέυω πως αξίζει και θα πάρει το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 18, 2014 #3951 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Τι σας έλεγα για το Gravity?10 υποψηφιότητες... 2014 Oscar Nominations: ‘American Hustle,’ ‘Gravity’ Lead with 10 Each Μεταξύ αυτών, καλύτερη ταινία, σκηνοθεσία, 1ου γυναικείου... To Gravity το είδα μαζί με την γυναίκα όπου και χθες είχαμε την παρακάτω συζήτηση: Εγώ: Το Gravity που είδαμε χθες μαζί, είναι υποψήφιο για 10 Oscar... Γυν: Ο Θεός να μας φυλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 18, 2014 #3952 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 (edited) Πωωω τί μου θύμησες τώρα!!:sick::bad:Έχεις δει και το παλιό;Έχει καμιά σχέση;οχι οπότε μάλλον γιαυτό μάρεσε.:crazy_pilot:οσο για το jackass αυτό δες το.Mε παρέα. Κάφρους κατά προτίμηση.Δεν ειναι σαν τα προηγούμενα. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2014 από artyom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 18, 2014 #3953 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Εννοείται με παρέα! Και το προηγούμενο με παρέα το είχα δει. Στην ομελέτα (η ομελέτα ήταν ή η χημική τουαλέτα; ) δεν άντεξα, έσπασα. Τα έβγαλα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 18, 2014 #3954 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Captain PhillipsΑρκετά καλό, δεν το περίμενα. Ένα 8,0 από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιανουάριος 19, 2014 #3955 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 έχει δει κανείς το American Hustle (2013) - IMDb ??να μας πει καμιά γνώμη?To είδα απόψε.. ερμηνείες ωραίες μα σαν ταινία δε λέει κ πολλά. Δεν είναι τυχαίο πως δίπλα μου καθόταν ένας κύριος με πατημένα τα 50 κ εκεί που η ταινία έτεινε προς το -∞, σηκώθηκε κι έφυγε. Γελάς σε κάποια σημεία με την παράνοια του όλου στόρυ αλλά ως εκεί.. αν έπαιζαν άσχετοι ηθοποιοί και δεν είχε διαφημιστεί, η ταινία θα πέρναγε απαρατήρητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 19, 2014 #3956 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Κι όμως είναι υποψήφια για 10 oscars και μεταξύ αυτών, καλύτερης ταινίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2014 #3957 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Escape Plan. 8/10.Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Δεν περίμενα να δω ταινία για Oscar βέβαια, αλλά μόνο που βάζεις Arnie και Stalone σε μία ταινία φτάνει για να το ευχαριστηθείς. Τουλάχιστον εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 19, 2014 #3958 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Escape Plan. 8/10.Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Δεν περίμενα να δω ταινία για Oscar βέβαια, αλλά μόνο που βάζεις Arnie και Stalone σε μία ταινία φτάνει για να το ευχαριστηθείς. Τουλάχιστον εγώ. Spoilers: ************ Εκεί που σήκωσε το πολυβόλο με το ένα χέρι ο Arnie σηκώθηκα από τη θέση μου και πανηγύριζα μόνος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 19, 2014 #3959 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Captain PhillipsΑρκετά καλό, δεν το περίμενα. Ένα 8,0 από εμένα.Όντως, πολύ καλό! 8/10 κι εδώ.Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που δε βρήκα τίποτα στα factual errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 19, 2014 #3960 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2014 Άνετο 8αρακι κι από μένα για το Captain Philips. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts