winters Ιανουάριος 5, 2014 #3881 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 το χόμπιτ είναι ένα ΠΑΙΔΙΚΟ βιβλίο των 300 σελίδων. ΔΕΝ είναι επικό πόνημα τύπου Lotr, a song of ice and fire κλπ. Για να βγάλεις τριλογία 10 ωρών απλά του γ@μ@ς τη μάνα.Αφου μπηκαν στην μεση και η WB+MGM με τα δικαιωματα, τι περιμενες...Έχεις διαβάσει τα βιβλία του Τόλκιν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 5, 2014 #3882 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 About timeΒλεπόταν. 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 5, 2014 #3883 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 (edited) Τι να πω ρε παίδες, μάλλον μεγάλωσα αρκετά στο διάστημα LOTR --> HobbitΑλλά πραγματικά σκυλομετάνιωσα που δεν είδα wall street με Ντι Κάπριο. Συμφωνώ με artyom. Καλύτερα σπίτι τα Hobbit όπως έγινε με το πρώτο και θα γίνει και με το τρίτο.ειδικά το ρομάντζο ελφ με νάνο είχα πεθάνει στα γέλια και στη σκηνή που πρωτογνωρίζονται στο κελί κ μου φάνηκε οτι κρατάει μια ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ χασμουριόμουν εγώ και η κοπέλα μου Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2014 από fantomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 5, 2014 #3884 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Frozen (σε 2D) μαζί με τις κόρες μου. 3/5 αλλά πέρασα πολύ ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 6, 2014 #3885 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (edited) Hobbit 7.8/10Καλο σε γενικες γραμμες αλλα δεν τρελλαθηκα κιολας.Τραβηγμενο σεναριο οσο δεν παει σε ορισμενες σκηνες για να γεμισει η ταινια.Το 3d σε 48fps ηταν απιστευτο, απο τα καλυτερα που εχω δει.Τελειωνει αποτομα, σε ψηνει να δεις τι γινεται μετα ασχημα, μονο που θα πρεπει να περιμενεις ενα χρονο, ειδικα αν δεν εχεις διαβασει το βιβλιο.Η αληθεια ειναι παντως πως περιμενα το κατι παραπανω αν και σαν ιστορια δεν βοηθαει τοσο μιας και ειναι αρκετα "παιδικη". Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2014 από knight_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 6, 2014 #3886 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 El espνritu de la colmenaVozvrashchenie Δυο ταινίες για την παιδική αθωότητα. Οι μικροί ηθοποιοί σ' αυτές θα έκαναν πολλούς "σπουδαγμένους" να ζηλέψουν. Η πρώτη είναι σταθμός του νεότερου ισπανικού σινεμά, κι απ' τις ενάριθμες δουλειές του Vνctor Erice - κάτι σαν το "The Night of the Hunter", του Charles Laughton (η μοναδική του ταινία).Το Hobbit πατάτα, και το La grande bellezza , καλό concept (αν και χιλιοειπωμένο), αποτυχημένη όμως απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2014 #3887 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 RiddickΚανένα καλύτερο σενάριο δεν μπορούσαν να γράψουν; 6,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 6, 2014 #3888 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Το Pitch Black (2000) - IMDb το έχεις δει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 6, 2014 #3889 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Το Pitch Black δεν θα χουμε δει ρε...? Το καλυτερο απο την τριλογια με διαφορα. Απιστευτη ατμοσφαιρα στο πλανητη. ΤΟ δευτερο ηταν καλο αλλα λιγο χαζοχαρουμενο. Το τριτο σαν remake του πρωτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 6, 2014 #3890 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 ότι είπε ο jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2014 #3891 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Το Pitch Black (2000) - IMDb το έχεις δει;Ναι αλλά δεν θυμάμαι τίποτα.Το είχα δει σε VHS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 6, 2014 #3892 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 (edited) CarrieΧαλια η Chloλ Grace Moretz μετρια η Julianne Moore.Απο την πρωτη σκηνη ηδη στις ντουζιερες ηθελα να την ξηλωσω.Δυστυχως η Sissy Spacek ειχε θεσει τον πήχη πολυ ψηλα..Αδιαφορη σκηνοθεσια.O ορισμος του remake χωρις νοημα.5/10 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 6, 2014 #3893 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Lone survivor 7,9/10Ωραια ταινια.Αμερικανια μεν αλλα ωραια.Και ωραιο το τελος που εβαλαν φωτο κτλ.Στο μονο σημειο που υπερεβαλλαν λιγο,ειναι που δεν ειχαν σπασει 70 πλευρα ο καθενας με τοσο κουτρουβαλημα στις πλαγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 7, 2014 #3894 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Lone survivor 7,9/10Την περιμένω πως και πως. Γενικά, ανάλογες αληθινές ιστορίες τις κυνηγάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 7, 2014 #3895 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 (edited) Φοβερο το Lone Survivor.H σκηνη που λεει ο Dant3 οντως πολυ τραβηγμενη.GravityΟπτικα καταπληκτικο,ομορφα σκηνοθετημένο καλη η Bullock ΑΛΛΑ χωρις να ειμαι ειδικος πανω στο θεμα μου φανηκε τραβηγμενη απο τα μαλλια η ταινια, πολυ φανταστικο στοιχειο.Ενας αστροναυτης δλδ πιστευω θα εσκαγε απο τα γελιο με αυτα που γινονται στην ταινια.Οι αλλοι στο Apollo 13 εκαναν ολοκληρες πατεντες για να διορθωσουν μια μικροβλαβη και η Bullockπατησε στην τυχη 2-3 κουμπακια στα ιαπωνικα και προσγειωθηκε στην γη... τζισας κραιστ.Με μια κουβεντα, το σεναριο ηταν χαζο.7/10 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 7, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 7, 2014 #3896 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 The Family (2013)Για κωμωδία με την οικογένεια που ο καθένας θέλει να δεί διαφορετικό είναι μια χαρά ταινιούλα. Πέρασε ευχάριστα η ώρα και δεν βαρεθήκαμε. Έχει υπερβολές αλλά απο κωμωδία με Μαφία κλπ δε περιμένεις και λιγότερα.6.5/10The Butler (2013)Στην αρχή βαρέθηκα την ζωή μου. Μετά άρχισε και είχε ενδιαφέρον, αν και δε κατάφερα να την δώ σωστά ολόκληρη και θέλω να την ξαναδώ.6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 8, 2014 #3897 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Spring Brakers.. Απαίσια!!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 9, 2014 #3898 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 The Mortal Instruments: City of Bones Την ξήλωσα στο 20λεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2014 #3899 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 Wolf of Wall Street Epic! Άξιζε και το τελευταίο ζλοτ. Σε αρκετές σκηνές γέλαγε όλη η αίθουσα! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 11, 2014 #3900 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2014 (edited) Super TroopersMehh δεν ενθουσιάστηκα και θεωρείτε απο τις καλες κωμωδιες.6/10Escape PlanΩραια ταινιουλα αν kai λιγο τραβηγμενο τελικα το escape plan:upside:7/10 Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts