yanni Νοέμβριος 28, 2013 #3721 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Έχουν 9 χρόνια να σκεφτούν τον τίτλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 28, 2013 #3722 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Όχι ρε συ. Πως θα λέγεται; Before Sunrise 2 ή After Midnight but before Before Sunrise ?before hangover Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 29, 2013 #3723 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 ElysiumΜου άρεσε αρκετά. Ένα 8,0 από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 29, 2013 #3724 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 (edited) Βρε παλιόπαιδα, για το Αν... (2012) του Παπακαλιάτη γιατί δεν προειδοποιήσατε;;Ήθελε η μάνα μου να το δει, οπότε είπα να της κάνω παρέα. Στα πρώτα λεπτά δεν είχα πρόβλημα. Μόλις έκανε την εμφάνισή του ο Παπακαλιάτης, θυμήθηκα ότι δε μου αρέσει αυτός και λέω αυτή τη βλακεία θα δούμε; Όμως μέσα σε λίγο μόνο λεπτά με κέρδισε. Δυνατή ταινία. Από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες που έχω δει.Η Μαρία Σολομού απολαυστική στο ρόλο της. Σε 4-5 σημεία με πήραν τα ζουμιά και έκανα τεράστια προσπάθεια να κρατηθώ μπροστά στη μάνα μου!! Δεν ξέρω, φταίει η ηλικιακή ταύτιση με τον πρωταγωνιστή, το ότι θυμήθηκα τα δικά μου Αν..., δεν ξέρω.Μόλις τελείωσε η ταινία, βρήκα και μερικές κριτικές. Δεν ήξερα ότι ο Παπακαλιάτης "ίσως και να πήρε ιδέες" από την ταινία Sliding Doors (1998) ή την One Day (I) (2011). Δεν έχω δει καμία από τις 2, οπότε με εξέπληξε ευχάριστα το σενάριο.Άντε να βάλω κι ένα βαθμό επειδή έβαλε και ο αποπάνω, 9,8. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2013 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 29, 2013 #3725 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Εντάξει όχι και 9.8, αλλά αν εξαιρέσεις ότι έβλεπες τον Παπακαλιάτη να παίζει Παπακαλιάτικα(!) ήταν καλή ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 29, 2013 #3726 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Δεν έχω δει άλλες ταινίες ή σειρές του, οπότε δεν τον κατάλαβα. Δεν κατάλαβα το ιδιαίτερο παίξιμό του όπως λες.Ο βαθμός ήταν "από εμένα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 30, 2013 #3727 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Έλεος με την μπούρδα το Αν. Πηγε να κάνει την δικιά του έκδοση του butterfly effect και στο τέλος μπέρδεψε την βούρτσα με την ταβανοβουρτσα.Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 30, 2013 #3728 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 butterfly effectΚαμία σχέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 30, 2013 #3729 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 The Shawshank redemption.9.5/10. H καλύτερη ταινία που έχω δει. Απλά το σενάριο και οι ερμηνείες είναι αλλού.Μια από τις πολλές ταινίες που δεν είναι τυχαία στο IMDb Top 250. Και είναι 1η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 30, 2013 #3730 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 SolarisΧμμ ναιι,δεν μαρεσε.Τωρα δεν ξερω αν αυτος ειναι λογος για να μην μπω στο κοπο να δω Tarkovsky βεβαια.Οπως και να εχει το Stalker εχει μπει στο προγραμμα.Καλεσα και backup τον κολητο να πεθανουμε παρεα.5/10Μιας και θεωρώ το εαυτό μου τυχερό που το έχω δει σε κινηματογραφική αίθουσα, σου λέω ότι:Τα δύο έργα έχουν κοινό μόνο το όνομα!Η ατμόσφαιρα που έχει το φιλμ του Ταρκόφσκι, είναι το κάτι άλλο!Αυτό που θυμάμαι σαν και τώρα (κι ας έχουν περάσει 37+ χρόνια) είναι ότι βγήκαμε από το σινεμά και για πολύ , μα πραγματικά πολύ ώρα, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω που ήμουν!Δες την !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 30, 2013 #3731 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Beetle Juice (1988) - IMDb για μένα ο καλύτερος ρόλος του Keaton,καλύτερος και από αυτόν του batman για την ταινία,τι να πω;ιεροσυλία να μην την έχετε δει-πολλοί ξέρουν και τις ατάκες απ'έξω,ροκυχορορλαικ Juno: What's wrong? Barbara: We're very unhappy. Juno: What did you expect? You're dead. ////I plan to have a stroke from the amount of MSG that's in this food. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 1, 2013 #3732 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Καμία σχέση.Συγνώμη είναι Cloud Atlas με λίγο απο Butterfly Effect.Που στο τέλος τα κάνει σαλάτα απλά για να δώσει ένα τέλος. Όπως ήρθε το τέλος αποφάσισα οτι πέρασα ενδιαφέρον την προηγούμενη ώρα αλλά η ταινία είναι μάπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 1, 2013 #3733 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Captain PhillipsMehhh καλουτσικο αλλα ειχα ακουσει τοσα καλα λογια για την ταινια που περιμενα κατι συγκλονιστικο.6,5-7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 1, 2013 #3734 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Where the Trail Ends (2013) - IMDbInto the Mind (2013) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 1, 2013 #3735 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Kick-ass 2Καλή ήταν. 6,5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 1, 2013 #3736 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Συγνώμη είναι Cloud Atlas με λίγο απο Butterfly Effect.Που στο τέλος τα κάνει σαλάτα απλά για να δώσει ένα τέλος. Όπως ήρθε το τέλος αποφάσισα οτι πέρασα ενδιαφέρον την προηγούμενη ώρα αλλά η ταινία είναι μάπα.Το Cloud Atlas να σου πω την αλήθεια, δεν το πολυκατάλαβα. Έδειχνε όμως ιστορίες από το μέλλον και το παρελθόν, ανεξάρτητες μεταξύ τους. Το Αν... δεν έκανε κάτι τέτοιο. Έδειξε μια συνέχεια γεγονότων, που άρχισε να ξετυλίγεται με 2 παράλληλους τρόπους εξαρτώμενους από μια επιλογή του πρωταγωνιστή σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.Για αυτό δεν το συγκρίνω ούτε με το Butterfly effect, που δείχνει αλλαγή της πραγματικότητος κατά βούληση από τον πρωταγωνιστή.Να μου έλεγες επιχειρήματα για το ότι μοιάζει με το Sliding Doors (1998) που λένε ότι βασίστηκε (που ΔΕΝ το έχω δει όμως), τότε δε θα είχα αντίλογο.Επίσης στο τέλος είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται, τίποτα δεν μπερδεύεται και τίποτα δε γίνεται σαλάτα.Αν μου επιτρέπεις, τι ηλικία έχεις; Πιστεύω ότι αυτό είναι καθοριστικός παράγοντας για το πόσο θα μας αγγίξει κάποια ταινία ή όχι.Το αν είναι μάπα ή όχι δεν το ξέρω εγώ, άκουσα όμως ότι ξένοι προσέγγισαν τον Παπακαλιάτη λόγω αυτής της ταινίας και θέλουν συνεργασία μαζί του. Αν η ταινία ήτανε μάπα, δεν πιστεύω να γινόταν αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 1, 2013 #3737 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 ένα απ τα ωραία χαρακτηριστικά της ταινίας ήταν η εναλλαγή χρωμάτων, ψυχρών και θερμών ανάλογα την 'πραγματικότητα'. και μένα μ άρεσε πάντως το έργο, αν και καθαρή αντιγραφή απ το sliding doors το οποίο είδα αργότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 1, 2013 #3738 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 ένα απ τα ωραία χαρακτηριστικά της ταινίας ήταν η εναλλαγή χρωμάτων, ψυχρών και θερμών ανάλογα την 'πραγματικότητα'.Δεν έχω δει την ταινία του Παπακαλιάτη, αλλά αυτό που λες μου θύμισε το Ying xiong (2002) - IMDbΑνάλογα με το ποιος περιγράφει το τι έγινε ή το τι πιστεύει ότι έγινε, κυριαρχούν διαφορετικά χρώματα στην ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 2, 2013 #3739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 The Hurricane (1999) : Denzel + True Story = WINSent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 2, 2013 #3740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Kick ass 2 7/10Σοκ ο Colonel Stars and Stripes είναι ο Jim Carrey !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts