filthy_dwarf Σεπτέμβριος 1, 2013 #3341 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Αναμένουμε και το The World's End να ολοκληρώσει την απίστευτη Cornetto Trilogy.ooooooh yeah Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 1, 2013 #3342 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Shawn of the dead έχεις δει;Αυτό μου άρεσε απ' ότι θυμάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 1, 2013 #3343 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 ε ίδια φάση είναι ρε συ. ίδιο δίδυμο ίδιος σκηνοθέτης / συγγραφέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 1, 2013 #3344 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Το σπιτι μου αυτη την στιγμη Και εχω ακομα μελλον. Να σαι καλά που μου την θύμισες. Της έριξα μια επανάληψη. Αδικημένη στο imdb, 7άρι χαλαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 1, 2013 #3345 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Αν και την έχω δει, θα παίξει άλλη μία προβολή. Ήταν κορυφαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 1, 2013 #3346 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2013 Μόλις είδα το R.I.P.D. (2013) - IMDbη ταινία είναι χαζή όσο δεν πάει. παρόλα αυτά γέλασα σε αρκετά σημεία και φυσικά σώζει την κατάσταση ο jeff bridges Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 2, 2013 #3347 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Ναι τα έχω δει όλα. Αλλά δε πρέπει να είναι τόσα πολλά. Καμιά 400ρια(?) επεισόδια να'ναι; Star Trek: Deep Space Nine (TV Series 1993 173Star Trek (TV Series 1966 80Enterprise (TV Series 2001 98Star Trek: The Next Generation (TV Series 1987 176Star Trek: Voyager (TV Series 1995 170Σύνολο 697Οn topic τώρα, το ΣΚ που πέρασε είδα Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) - IMDb & Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) - IMDb & Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - IMDb. Τα είχα ξαναδεί όταν είχαν βγει, αλλά άλλη φάση να τα βλέπεις στα καπάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 2, 2013 #3348 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Shawn of the dead έχεις δει;Είναι καλύτερο από Hot Fuzz, όπως και μία άλλη zombie movie, βρετανικής παραγωγής νομίζω. Μια παρέα πάει στο εξωχικό της γιαγιάς του ενός και βρίσκουν ζόμπια νομίζω. Μου διαφεύγει ο τίτλος. Πολύ γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 2, 2013 #3349 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Doghouse... πολλά μηνύματα η ταινία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Σεπτέμβριος 2, 2013 #3350 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 Doghouse... πολλά μηνύματα η ταινία! Είχα γελάσει αρκετά όταν την είχα δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Σεπτέμβριος 2, 2013 #3351 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2013 πως να μην γελάσεις που zombie έγιναν ΜΟΝΟ οι γυναίκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2013 #3352 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 World War Z (2013) - IMDb 7/10Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ταινίας είναι ότι το τρέιλερ, το μπάτζετ και ο Πιτ σου δίνουν την εντύπωση ότι θα δεις κάποιο έπος. Οπότε πας να δεις την ταινία με ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες. Η ταινία σίγουρα είναι καλή, τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί σε μεγάλο βαθμό φαίνονται, αλλά στην τελική είναι μια ταινία σαν πολλές άλλες με θέμα επιδημίες. Απλά τα ζόμπι με την μανία τους την .....ζωντανεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Σεπτέμβριος 3, 2013 #3353 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 World War Z (2013) - IMDb 7/10Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ταινίας είναι ότι το τρέιλερ, το μπάτζετ και ο Πιτ σου δίνουν την εντύπωση ότι θα δεις κάποιο έπος. Οπότε πας να δεις την ταινία με ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες. Η ταινία σίγουρα είναι καλή, τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί σε μεγάλο βαθμό φαίνονται, αλλά στην τελική είναι μια ταινία σαν πολλές άλλες με θέμα επιδημίες. Απλά τα ζόμπι με την μανία τους την .....ζωντανεύουν.Με λίγα λόγια είναι μια καλογυρισμένη ζομποταινία.Αυτό μου είναι αρκετό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 3, 2013 #3354 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Ναι είναι μια χαρά. Ανεβάζει το θέμα "ζόμπι" σε άλλο επίπεδο και οι φαν θα το λατρέψουν, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ταινίας. Αλλά στην τελική αν αφήσεις τα εφέ με τις ορδές των ζόμπι, που εντάξει δεν είναι σε όλη την ταινία, δεν διαφέρει από άλλες ταινίες με θέμα κάποια επιδημία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Σεπτέμβριος 3, 2013 #3355 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2013 Και το δεύτερο μισό μια χαρά ήταν περιέχει στοιχεία από τις πιο κλασσικές ταινίες, thrill etc για μένα σίγουρα αξίζει κάποιος να την δει, προσωπικά που αρέσει πάρα πολύ, σε ένα-δύο σημεία το παράκαναν αλλά οκ στο σύνολο πιστεύω τα είχε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 4, 2013 #3356 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Μόλις γύρισα από Elysium..Ίσως επειδή πλήρωσα να είμαι πιο αυστηρός απ' οτι πρέπει αλλά 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Σεπτέμβριος 4, 2013 #3357 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Harakiri (1962)Ταινιάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Σεπτέμβριος 4, 2013 #3358 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Μόλις είδα Fast n Furious.5/10.. Έστω ας προσπαθήσουν να έχουν λίγη αληθοφάνεια στο σκηνικό...έλεος!Επίσης ο αεροδιάδρομος, τι μήκος έχει τελικά μάθαμε? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 4, 2013 #3359 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2013 Εγώ τον υπολόγισα πάνω από 22 km.Ήταν 13μιση λεπτά περίπου το κυνηγητό. Αν πήγαιναν με 100 Km/h, τότε είναι >22 Km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 5, 2013 #3360 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2013 Μόλις είδα Fast n Furious.5/10.. Έστω ας προσπαθήσουν να έχουν λίγη αληθοφάνεια στο σκηνικό...έλεος! Επίσης ο αεροδιάδρομος, τι μήκος έχει τελικά μάθαμε? !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts