PetrosD Ιούνιος 26, 2013 #3061 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Πολλή βία, από ποια ταινία είναι; Την παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 26, 2013 #3062 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Πολλή βία, από ποια ταινία είναι; Την παραπάνω;The Punisher (2004) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 26, 2013 #3063 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2013 Remake, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 27, 2013 #3064 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Three Colours: Blue (1993) - IMDbΨιλο - αδιάφορη. Απορώ για το 7.9 Οχι δεν μου αρέσουν τα action Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 27, 2013 #3065 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Είδα κι εγώ το νέο σούπερμαν απόψε. Με δυο λόγια δεν τρελάθηκα. Καλά ξεκίνησε μα γινόταν όλο κ πιο ανάλατο.. κρίμα γιατί είναι ο πιο αδικημένος υπερήρωας ρε γμτ. Τέλειωσε η ταινία κι είπα ένα "ε και;;;".. δε μου έμεινε τίποτα να θυμάμαι από την ταινία.. τίποτα! Να μην αναφέρω την αδιάφορη Λόις Λέην κ τον άκυρο σχετικά ρόλο της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 27, 2013 #3066 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 (edited) Είδα κι εγώ το νέο σούπερμαν απόψε. Με δυο λόγια δεν τρελάθηκα. Καλά ξεκίνησε μα γινόταν όλο κ πιο ανάλατο.. κρίμα γιατί είναι ο πιο αδικημένος υπερήρωας ρε γμτ. Τέλειωσε η ταινία κι είπα ένα "ε και;;;".. δε μου έμεινε τίποτα να θυμάμαι από την ταινία.. τίποτα! Να μην αναφέρω την αδιάφορη Λόις Λέην κ τον άκυρο σχετικά ρόλο της..ακριβώς...πέραν ότι η Λοις Λειν ήταν η πιο ξενέρωτη γκόμενα που έχω δει....Βάλτε ρε μια γκομενάρα να γουστάρει ο Ζουπερμαν..προς επίδοξους πελάτες του STER Ιλιου...μην πάτε να το δείτε στον Θερινό...ατυχήσαμε καθώς στο internet δεν το λέει ξεκάθαρα ότι είναι θερινή αίθουσα (8) και είχε μια συναυλία και μας χάλασε την διάθεση... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2013 από tavliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 27, 2013 #3067 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Πολλή βία, από ποια ταινία είναι; Την παραπάνω;Το φιλμάκι το φτιάξανε πρόσφατα. Δεν είναι από την ταινία (του 2004), η οποία ταινία είναι από τις προτεινόμενες. Του 89 είναι αξιοπρεπής μεν, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 27, 2013 #3068 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 πέραν ότι η Λοις Λειν ήταν η πιο ξενέρωτη γκόμενα που έχω δειΞενέρωτη η Amy Adams? Εντάξει δεν είναι κοριτσάκι 20 χρονών, αλλά όχι και ξενέρωτη. Τώρα αν καταφέρανε στο Superman να την κάνουν να δείχνει ξενέρωτη.... ωχ ... (ξανά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 27, 2013 #3069 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 yanni αποτυχία...εντελώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 27, 2013 #3070 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Ξενέρωτη η Amy Adams? Εντάξει δεν είναι κοριτσάκι 20 χρονών, αλλά όχι και ξενέρωτη. Τώρα αν καταφέρανε στο Superman να την κάνουν να δείχνει ξενέρωτη.... ωχ ... (ξανά)H Adams, όντως ήταν παράταιρη στην ταινία και να μην την έβαζαν δεν θα παρατηρούσες καμία διαφορά.Αλλά άσε τα ωχ και δες την ταινία ,αξίζει σε γενικές γραμμές, παρουσιάζει έναν εντελώς διαφορετικό Zουπερμαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 27, 2013 #3071 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Zουπερμαν. Να σου πω, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το Ζ δεν είναι τυπογραφικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 27, 2013 #3072 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Να σου πω, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το Ζ δεν είναι τυπογραφικό. Mα δεν είναι:smoke: Δες την ταινία και πες feedback, σίγουρα ο χρόνος σου δεν θα πάει χαμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 27, 2013 #3073 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Να σου πω, έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το Ζ δεν είναι τυπογραφικό. Its not an S. It means hope... το πε ο χριστιανός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 27, 2013 #3074 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Its not an S. It means hope...το πε ο χριστιανός.. Στα κόμικ αυτό σημαίνει Πάντως αυτό που μου την έσπασε είναι τα Μεσσιανικά υπονοούμενα...Kal El (εβραικά - voice of God). Σιχτίρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 27, 2013 #3075 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 αδερφέ μου τα χαλάς... 10/10 Απίστευτο reboot, σπάει τα δεδομένα που γνωρίζουμε περί Superman, με ανθρώπινες αδυναμίες και ανησυχίες και μέτρο σύγκρισης πλέον για ταινίες με super heroes...τι Wolverine, XMEN Και αηδίες. Η MARVEL έχει πάθει νίλα με τις ταινίες της DC. δεν θα έπρεπε να σε χαλάει τίποτα...ακόμα και η εβραιοχαζομάρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 27, 2013 #3076 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 αδερφέ μου τα χαλάς...δεν θα έπρεπε να σε χαλάει τίποτα...ακόμα και η εβραιοχαζομάρες.... 10/10 έβαλα γιατί παρουσιάζει την μυθοπλασία του Zuperman διαφορετικά (άλλος Krypton), ένας ήρωας που γίνεται αντιήρωας για να σώσει την ανθρωπότητα , Πλάτωνας στην μέση και άλλα καλά spoilers. Θέλω να δω που θα το πάει η DC μέχρι να κάνει την ταινία JLA...μέχρι τώρα BATMAN / Superman είναι σε καλό δρόμο. Reboot στον Green Lantern, ταινία Aquaman και βουρ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2013 #3077 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 world war Z 8/10ένταξη η ταινία έχει φοβερή κίνηση εναλλαγή e.t.c.με τα λίγα δεν σε κάνει να βαριέσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Ιούνιος 28, 2013 #3078 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Πολύ καλό το Superman. Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση, άφθονη μάχη και , πολύ ωραία η απεικόνιση του χαρακτήρα του ήρωα. Η Λειν δεν με τρέλανε. Το ξυλίκη όμως το γούσταρα....8,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 28, 2013 #3079 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Django Unchained, σχεδον τζαμπα 2,5 ωρες απο την ζωη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Ιούνιος 28, 2013 #3080 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Django Unchained, σχεδον τζαμπα 2,5 ωρες απο την ζωη μου πλάκα κάνεις ε; Από τις καλύτερες της χρονιάς ως τώρα. Την προτείνω σε όποιον δεν την έχει δει κ ακούω πάντα καλά λόγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts