HotPeanut Φεβρουάριος 9, 2013 #2501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2013 ArgoΔεν ήταν για oscar αυτή η ταινία κατά την άποψη μου όπως φωνάζουν μερικοί γιατί δεν είναι υποψήφια. Η επιτυχία της βασίστηκε στο ότι είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ο μπεν δεν με εντυπωσίασε.6,5 από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 10, 2013 #2502 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 (edited) ArgoΔεν ήταν για oscar αυτή η ταινία κατά την άποψη μου όπως φωνάζουν μερικοί γιατί δεν είναι υποψήφια. Η επιτυχία της βασίστηκε στο ότι είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ο μπεν δεν με εντυπωσίασε.6,5 από εμένα.Το αυτό!!!!Creature :http://www.imdb.com/title/tt1686018/3 στους 4 κοιμήθηκαν.. Μόνο εγώ άντεξα. Κανείς δεν εκτιμά την τέχνη!!!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 10, 2013 από fantomas Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 10, 2013 #2503 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Django Unchained 5/10Ισως η χειροτερη ταινια του Ταραντινο.Κοινοτυπο σεναριο, μετριες ερμηνειες, υπερβολικα μεγαλη διαρκεια (~2 ωρες και 40 λεπτα),με φοβερη κοιλια μετα τη πρωτη ωρα.Ειλικρινα με αυτα που ειχα διαβασει απο εδω μεσα τη περιμενα πολυ καλυτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 10, 2013 #2504 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Το αυτό!!!!Creature :Creature (2011) - IMDb3 στους 4 κοιμήθηκαν.. Μόνο εγώ άντεξα. Κανείς δεν εκτιμά την τέχνη!!!Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Θα το δω και θα σου πω, αν εκτιμάς τις b-movieς πρέπει να δεις The Dead and the Damned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 10, 2013 #2505 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 wreck it ralph... 7/10η ταινία είναι πάρα πολύ καλή. κλασσική Disney συνταγή και σου ξυπνάει μνήμες από τα παλιά παιχνίδια που όλοι μας έχουμε παίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 10, 2013 #2506 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2013 Sorcerer's aprrentice.... potato.......ήθελε η κοπελιά να το δούμε.... θα κάνει καιρό να ξαναδιαλέξει ταινία... τόσα λάθη και χαζομάρες μαζεμένα δεν έχω ξαναδεί ( λέμε τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 11, 2013 #2507 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Flight (2012) - IMDb 5/10Aν εξαιρεσεις το πρωτο μισαωρο, ηταν προβλεψιμη και βαρετη. Απο τις χειροτερες του Ντενζελ, για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 12, 2013 #2508 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Gangster Squad 8,4/10(o Ryan Gosling δεν μου αρεσε για αυτο το ρολο.βουτυρομπεμπες εμοιαζε)Upside down κοπηκε στο 10λεπτο.ελεεινο σεναριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 12, 2013 #2509 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Interview With A Hitman , ?? Ψιλοάθλια ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 12, 2013 #2510 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Inglourious Basterds (2009) - IMDb 9/10Πααααρα πολυ καλη!! και την ειδα τωρα πρωτη φορα γιατι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα λογια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 12, 2013 #2511 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 και μένα μου άρεσε πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 12, 2013 #2512 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2013 Gangster Squad 8/10 είχε ότι ήθελα από μια τέτοιου είδους ταινία...τον πιστολά, τον μαχαιρά, τον γκομενιάρη, τον έντιμο τον κακό και την μοιραία υπεργκόμενα. Κοινός κλασσική αμερικανιά, από τις καλές όμως. Δόσεις γέλιου όσο χρειαζόταν, αρκετή βία και Sean Penn. συμφωνώ με τον [MENTION=12158]Dant3[/MENTION] για τον Gosling, αλλά έπρεπε να παίξει κάποιος τον γκομενιάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 14, 2013 #2513 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Resident Evil: Retribution 10/10 Επιτέλους! Ένα resident evil βασισμένο στο κλασικό storyline που όλοι αγαπήσαμε εν καιρώ 90s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 14, 2013 #2514 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Resident Evil: Retribution 10/10Επιτέλους! Ένα resident evil βασισμένο στο κλασικό storyline που όλοι αγαπήσαμε εν καιρώ 90s. Έτοιμος ήμουν να κάνω report το ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 14, 2013 #2515 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2013 Έτοιμος ήμουν να κάνω report το ποστ σου. Εσυ. Εγω ειμουν ετοιμος για θρεντμπαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 16, 2013 #2516 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Priest (in 3D κιολας καθως πηρα σβαρνα ολες τις 3D με seeders για να παιξω με την τελεοραση) ΦφφφφφφφφφφΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!! Παρτε μ-ΑΤΙ.... Ετος 2000-φευγα: Ο κοσμος εχει/ειχε μονο μια εγνοια... τον πολεμο με τους βρυκολακες... Οποτε παρολη την τεχνολογια το μονο που μπορει να προστατευσει την ανθρωποτητα ειναι η........... ταρατατζουμ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ... οποτε φτιαχνει τεραστιες πολεις και καποια στιγμη βρισκει το απολυτο οπλο τους "priests". Κατι μεταξυ ninja και jedi... που σωζουν την ανθρωποτητα και χωρις καμμια απειλη πλεον, η εκκλησια εχει κανει τις πολεις σαν κατι 1984-οργουελικα πραγματα οπου ολοι καθε 3 και λιγο "ξομολογουνται" σε ετοιμα κουτια (σαν χημικες τουαλετες με οθονουλα που παιζει βιντεο του αρχιμανδριτoκαρδιναλιου με auto-interface "αμαρτησα... -πες μου τεκνο...-Εκανα αυτο κι αυτο...-4 πατερ ημων και 3 hail mary ) Επισης χωρις καμια απειλη πλεον, διαλυει το σωμα των priests και τους βαζει να βρουνε κανονικη δουλεια στην πολη-κοινωνια, τυπου σκουπιδιαρης, οικοδομος, sysadmin () Νταξει περα απο την υποθεση που ειναι ΓΤΠ τελειως (καθως μεχρι και ΧΑγιτης καταλαβαινει οτι η ταινια βασιζεται στο οτι οι βρυκολακες επιστρεφουν και φυσικα κανουν το λαθος να σκοτωσουν τους συγγενεις του καλυτερου πρωην priest που θα δρασει χωρις την αδεια των αρχιπαπαδων) μου αρεσε το concept. Κατι μεταξυ mad max/blade/κλπ κλπ Ωραια ιδεα (απο κομικ πρεπει να ειναι)... σαπια εκτελεση, τιγκα στα αμερικανικα εκκλησιαστικο-θρησκευτικα κλισε. 2/10 και πολυ βαζω... Ουτε για το 3D δεν αξιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 16, 2013 #2517 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 State of Emergency (2010) 7/10 Ζόμπι, θρίλερΠολύ καλή ζομποταινία, είναι βασικά ότι περιμένει κάποιος από αυτό το είδος, ξεφεύγει από τα splatter που έχουν επικρατήσει και επιστρέφει στο παλιό στυλ, προσωπικά μου άρεσε (είμαι fan του είδους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 16, 2013 #2518 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 ArgoΔεν ήταν για oscar αυτή η ταινία κατά την άποψη μου όπως φωνάζουν μερικοί γιατί δεν είναι υποψήφια. Η επιτυχία της βασίστηκε στο ότι είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ο μπεν δεν με εντυπωσίασε.6,5 από εμένα.Συμφωνώ απόλυτα.Resident Evil: Retribution, μια από τα ίδια σκ@τ@.Flight, συμφωνώ με [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]Django Unchained, συμφωνώ επίσης ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ίσως η συμβατικότερη ταινία του Tarantino. Ίσως θα άξιζε να τη δει κανείς μαζί με το Lincoln.Είδα και το καινούριο Silent Hill. BORED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Φεβρουάριος 16, 2013 #2519 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 Το τελευταίο silent hill είπα αμάν μέχρι να τελειώσει.3/10 και αυτό γιατί είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ κοντινή στα παιχνίδια.SGII™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 17, 2013 #2520 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Skyfall: 3/10Δεν ήταν James Bond αυτό το πράγμα.. Και για όποιον πάει να πει οτι ήταν ηθελημένο να είναι έτσι η ταινία θα τον προτρέψω στα σχόλια που βάζει ο Mikeius στα βιντεάκια του μόλις αυτά τελειώνουν..(@ Μπραφ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts