zomg Ιανουάριος 5, 2013 #2421 Ιανουάριος 5, 2013 Cloud Atlas.Μόλις τελείωσε.ΤΑ Γ@Μ#$€ ΟΛΑ.Ό,τι πιο κοντά σε dementhia/mindf@ck/cross-story anime(αγαπημένο μου είδος) έχει βγει από hollywoodιανό studio. Οι Wachowski, με άπειρα στοιχεία από anime βγάλαν κάποτετο απίστευτο Matrix, πλέον πολλά χρόνια μετά, κατάφεραν ναξεπεράσουν τους εαυτούς τους βγάζοντας κάτι ακόμη καλύτερο.Όσοι γουστάρετε το παραπάνω anime genre, Wachowski σκηνοθεσία,Kar Wai Wong, ταινίες όπως το Mr. Nobody και το The Butterfly Effect (αν και το Cloud Atlas δεν βασίζεται σε αισθηματικοερωτική θεματολογία,αλλά έχει μυνήματα για διάφορα κοινωνικά θέματα όπως η εκμετάλλευση του ανθρώπου, ο ρατσισμός, η ομοφυλοφιλία, ο καπιταλισμός κ.α.) δείτε το.Οι υπόλοιποι, δείτε το και 'σεις γιατί τόσο ιδιαίτερη ταινία το Hollywood καιρόέχει να βγάλει. (και θα κάνει καιρό να ξαναβγάλει)
Dant3 Ιανουάριος 6, 2013 #2424 Ιανουάριος 6, 2013 Taken 2 7/10Σαφως το πρωτο καλυτερο.περιμενα λιγη περισσοτερη δραση,δεν ξερω,με αφησε σα να ελειπε ενα κομματι της ταινιας...παρολα αυτα καλο αν και οχι τοσο αγχωτικο οσο το πρωτο.
Spirosssss Ιανουάριος 7, 2013 #2425 Ιανουάριος 7, 2013 Rubber.. must see!!! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Dolly Ιανουάριος 7, 2013 #2426 Ιανουάριος 7, 2013 Argo (2012) - IMDb Ταινιαρα! 8,5/10Σας τα έλεγα, πολύ δυνατό!
Giati_Mporw Ιανουάριος 7, 2013 #2427 Ιανουάριος 7, 2013 The Perks of Being a WallflowerTop στο κομάτι του Romance/Drama, ξεφεύγοντας από το κλασικό motivo που έχουν οι ταινίες τέτοιου είδους.Θα την αγαπήσουν οι λάτρης του είδους καθώς και οι λάτρης της καταπληκτικής Emma Watson.
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 7, 2013 #2428 Ιανουάριος 7, 2013 Killing Them Softly (2012) - IMDb ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! μην κανετε το λαθος!
Borg Ιανουάριος 8, 2013 #2429 Ιανουάριος 8, 2013 μόνο σε εμένα δεν μου άρεσε το cloud atlas?τα ηθικα διδάγματα απο ιστορία σε ιστορία τα έχουμε δει άπειρες φορέςτο οτι συνδεονται ολα οκ , σαν να διαβάζεις τον αλχημιστή στα μυαλά απο τα αδέρφια wachowski
Dant3 Ιανουάριος 8, 2013 #2430 Ιανουάριος 8, 2013 Το cloud atlas το ξεκινησα και εγω χθες με τη κοπελα μου.το κοψαμε στη μια ωρα και κατι ,αφενος γιατι ειχε παει αργα αφετερου γιατι δεν εβλεπα καποιο νοημα και καποια συνοχη.αμα ειναι να περιμενω 2,5 ωρες για να καταλαβω τι και πως αστο καλυτερα.δεν βαζω βαθμολογια...
knight_77 Ιανουάριος 9, 2013 #2431 Ιανουάριος 9, 2013 Τaken 2 8/10Μου αρεσε πολυ, για μενα ισαξιο του πρωτου.Το μονο που ισως να του ελειπε ηταν η ατμοσφαιρα απο το πρωτο.
Spirosssss Ιανουάριος 10, 2013 #2432 Ιανουάριος 10, 2013 Τaken 2 8/10Μου αρεσε πολυ, για μενα ισαξιο του πρωτου. Το μονο που ισως να του ελειπε ηταν η ατμοσφαιρα απο το πρωτο. Το δα και γω χτες, τιποτα ουαου αλλα η ωρα περνα ευχαριστα. Τελικα δεν το εχει το ξυλο ο Liam.. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
9000+rpm Ιανουάριος 10, 2013 #2433 Ιανουάριος 10, 2013 μόνο σε εμένα δεν μου άρεσε το cloud atlas?τα ηθικα διδάγματα απο ιστορία σε ιστορία τα έχουμε δει άπειρες φορέςτο οτι συνδεονται ολα οκ , σαν να διαβάζεις τον αλχημιστή στα μυαλά απο τα αδέρφια wachowskiOxι ουτε σε μενα αρεσε..Μετα βιας εκανα υπομονη και δεν το εκοψα στην μεση!
Xero Ιανουάριος 10, 2013 #2434 Ιανουάριος 10, 2013 (edited) Με ιντριγκάρατε να το δω.American Reunion : ~7/10.. Μου άρεσε πολύ γιατί είδα ξανά όλες τις πίτες σαν marathon και είδα την διαφορά ηλικίας πολύ έντονα και μου ήταν κάπως..Αλλιώς δεν ξέρω πόσο θα το έβαζαEdit 11/1/13: οκ το είδα..Ενδιαφέρον μπορώ να πω... ΕπίσηςΜόνο εμένα η τελευταία εποχή με το post apocalyptic μου έμοιαζε με Ergo Proxy? και καλαείναι βλαβερό το περιβάλλον και πρέπει να πάνε αλλού.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 11, 2013 από Xero
l2phile Ιανουάριος 13, 2013 #2435 Ιανουάριος 13, 2013 Django Unchained (2012) - IMDbΩραία ταινιούλα. Αν και με ξενέρωσε στο τέλος η σκατένια προφορά του Ταραντίνο. Δεν μπορούσε να παίξει αυτό το 1 λεπτό στην αρχή;
Borg Ιανουάριος 13, 2013 #2436 Ιανουάριος 13, 2013 The Bourne Legacy, αδιάφορο Channel 4 News: embed playerνομιζω οτι εγινε ρομπα ο ταραντινο, και ας ειναι ο αλλος ηλιθιος η οχι τεκμηριωσε και ταπωσε τον αν μπορεις
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 13, 2013 #2437 Ιανουάριος 13, 2013 The Bourne Legacy, αδιάφορο Channel 4 News: embed playerνομιζω οτι εγινε ρομπα ο ταραντινο, και ας ειναι ο αλλος ηλιθιος η οχι τεκμηριωσε και ταπωσε τον αν μπορειςΣιγά μην τον έκανε και μπουρνούζι Η δουλειά του Ταραντινο είναι η δημιουργία ταινιών που κρίνονται σαν αυθύπαρκτες δημιουργίες. Μουγκός να ήταν δεν θα άλλαζε κάτι. Τα προσόντα που αναζητάς τα χρειάζονται οι δικηγόροι όχι οι σκηνοθέτες. Πρέπει να αποβάλουμε επιτέλους την μονοδιάστατη θεώρηση του κόσμου με "προικισμένους" τύπου Βενιζέλος που μας "επέβαλαν" τα τηλεοπτικά παράθυρα.
Borg Ιανουάριος 13, 2013 #2438 Ιανουάριος 13, 2013 Σιγά μην τον έκανε και μπουρνούζι Η δουλειά του Ταραντινο είναι η δημιουργία ταινιών που κρίνονται σαν αυθύπαρκτες δημιουργίες. Μουγκός να ήταν δεν θα άλλαζε κάτι. Τα προσόντα που αναζητάς τα χρειάζονται οι δικηγόροι όχι οι σκηνοθέτες. Πρέπει να αποβάλουμε επιτέλους την μονοδιάστατη θεώρηση του κόσμου με "προικισμένους" τύπου Βενιζέλος που μας "επέβαλαν" τα τηλεοπτικά παράθυρα.Για μπουρνούζι δεν ξέρωερώτηση, απάντηση 1-0μην μπερδευόμαστε με τους ρήτορες όταν δέχεται να κάνει συνέντευξη, την κάνει για να πουλήσει/προωθήσειόπως είπε και ο ίδιος, όχι ότι το έχει ανάγκη αλλά λέμε τώρα.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 13, 2013 #2439 Ιανουάριος 13, 2013 Για μπουρνούζι δεν ξέρωερώτηση, απάντηση 1-0μην μπερδευόμαστε με τους ρήτορες όταν δέχεται να κάνει συνέντευξη, την κάνει για να πουλήσει/προωθήσειόπως είπε και ο ίδιος, όχι ότι το έχει ανάγκη αλλά λέμε τώρα.Αποδείξαμε δηλαδή ότι ο Ταραντινο δεν είναι καλός στις συνεντεύξειςΤουλάχιστον μαγειρεύει καλά τα γεμιστά ή να μην ξαναδώ ταινία του; : P
Borg Ιανουάριος 13, 2013 #2440 Ιανουάριος 13, 2013 Αποδείξαμε δηλαδή ότι ο Ταραντινο δεν είναι καλός στις συνεντεύξειςΤουλάχιστον μαγειρεύει καλά τα γεμιστά ή να μην ξαναδώ ταινία του; : PΦασολάδα είναι η σπεσιαλιτέ του : P
Recommended Posts