Jump to content



Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)


DJD

Recommended Posts

Ολη η σκηνη που ηταν η κορη κατω απο το κρεβατι ηταν απιστευτη.

Ελπιζω να ειναι καλη και η δευτερη.

πάντα (σχεδόν) τα sequel είναι μούφες...και εγ΄ω ελπίζω σε καλή ταινία..Αν και ο neeson με εκπλήσει ευχάριστα πάντα.. η ταινία The Grey (2011) - IMDb ήταν φαντεζί επίσης 8/10

Link to comment
Share on other sites

Είδα πάλι το Dark Knight (recap για το Rises, που θα δω σήμερα) και ένοιωσα πόση σημασία έχει ο ήχος σε τέτοιες ταινίες. Αν το έχεις χαμηλά πραγματικά χάνεις πάρα πολύ από την ένταση της ταινίας...

Link to comment
Share on other sites

Δραση μετρια?:boxed:

Μεθυσμενος το ειδες?

Οσο για το οτι ηταν παιδικο,THANK GOD!Ετσι ειναι τα comic.

Θανατος στον νολαν που εκανε την Gotham city,New York city και το batmobile τανκ,ουστ.

Ο Whedon επιασε τον σφυγμο του nerd.

Οπως ειπε και ενας φιλος μου το τελευταιο μισαωρο ηταν nerdgasm.:banging:

Ο ορισμος της διασκεδασης η ταινια.

Δυστυχώς δεν ήμουν μεθυσμένος αλλά η δράση δεν μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο, ναι είχε μπαμ μπουμ κτλ αλλά ήταν βαρετό… όλο το ίδιο πατερν, του έλειπε η αγωνία η αδρεναλίνη οι “εκρήξεις” από μόνες τους δεν σημάνουν τίποτα, ήταν oi lvl 25 hero με full inventory και σκότωναν low lvl neutral creep…. Who cares? Τα αστεία ήταν δημοτικού το ίδιο και μερικοί διάλογοι, έδειξε μόνο ένα άτομο να πεθαίνει wtf? Έλεος με τα no violence bullshit!

Tον όρο διασκέδαση τον ορίζουμε διαφορετικά…. Ο καθένας έχει τα δικά του στανδαρ.

Link to comment
Share on other sites

Nα υποθεσω φανατικος υποστηρικτής των Batman του Nolan ε?:p

Για ενα comic μιλαμε που διαβαζαμε και βλεπαμε στην τβ οταν ειμασταν παιδια δημοτικου .

Τι βια και ιστοριες?

Ναι ηταν ασοβαρη η ταινια και μπραβο τους που δεν επεσαν στον τρυπακι να την κανουν σοβαρη και ενηλικη.

Νταξ φυσικα περι ορέξεως...

Η σκηνη πχ με τον Hulk και τον loki που τον βουταει και τον κοπαναει πανω κατω, τα ελεγε ολα πιστευω για τον ύφος που ηθελε να πετυχει ο Whedon.

Πολλα μπραβο απο μενα παντως για την ταινια ,αν ειχε και λιγο πιο καλογραμμενο σεναριο(γιατι ηταν λιγο οτι να ναι σε καποιες φασεις) θα ηταν 10ρακι.

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises (2012) - IMDb 7.5/10

Καλή σκηνοθεσία, καλοί ηθοποιοί, 2,5 ώρες δεν έχεις την αίσθηση ότι κάπου βαριέσαι, αλλά προσωπικά δεν με πολύ έπεισε το στόρι, ούτε και οι σκηνές δράσης όπου αυτές υπήρχαν. Με λίγα λόγια έχει γίνει καλή παρουσίαση του μενού, αλλά το κυρίως πιάτο είναι λίγο ανάλατο. Σαφέστατα κατώτερο από το 2ο.

Υ.Γ. Έχει δίκιο ο [MENTION=9387]victor[/MENTION] για τους υπότιτλους. Αν ποτέ έχω βρει τόσο χάλια υπότιτλους τους έχω σβήσει.

Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises, μετριο, σα συνολο ηταν προσεγμένο, καλοι ηθοποιοι κλπ, αλλά θα συμφωνήσω με το yanni απο πάνω, καπου δε με επεισε. ενα 7/10 απο μένα, μονο και μονο επειδη μου αρέσει η catwoman :p

Expendables 2: 7/10, μονο για fans του είδους, δε θα σχολιάσω σενάριο κλπ γιατι δεν υπάρχουν, αλλα εριξα πολύ γέλιο οπως και ολοι στην αίθουσα :p Chuck norris ftw

The hunger games: 7/10, συμπαθητικο, μου αρεσε αρκετά, ωραία η κοπελιτσα και το feeling στη ταινία, αρκετα προβλέψιμο το τελος και το σεναριο σαν ιδεα ειναι χιλιοπαιγμένο.

A thousand Words: 8/10, πολυ ωραία ταινία, φοβερος ο Eddie Murphy, ακόμα και χωρις να μιλάει δειχνει ποσο καλός ειναι. Ταινία με μηνύματα.

Έγινε επεξεργασία από Trooper
Link to comment
Share on other sites

The Dark Knight Rises

Πολύ καλή σαν σύνολο. Σαφώς κατώτερη της προηγούμενης. Πάνω κάτι ότι είπε ο yanni παραπάνω.

Θυμόμουν ότι ο Ra's Al Ghul είχε κόρη, και μπερδεύτηκα όταν είπε ο Bane ότι είναι γιος του. Άλλα δεν μου πήγαινε το μυαλό ποια μπορεί να ήταν η κόρη του.

Taken

Καταπληκτικός ο Neeson και πάλι.

Όσοι τον πάτε να τη δείτε (αν δεν την έχετε δει).

Link to comment
Share on other sites

Colombiana 7.7/10

6 Bullets 5/10

Δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε ο Βαν Νταμ, η ταινία χάνει σε πολλά σημεία!

Session 9 7/10

Ψιλομέτριο ψυχολογικό θρίλερ που μας κούρασε για το τίποτα.

Devil 6.5/10

Το Session 9 και το Devil το είδαμε με την παρέα στο χωριό σε λόφο απομονωμένο δίπλα σε μεγάλο δάσος και τρελό αέρα. Οι ταινίες ήταν ψιλομούφα, αλλά μας κοψοχόλιαζε ο ήχος στα μεγάλα ηχεία. (έχουμε αυτοδιαχειρ. μπαράκι εκεί πάνω) :hehe:

Υ.Γ. Έχει δίκιο ο [MENTION=9387]victor[/MENTION] για τους υπότιτλους. Αν ποτέ έχω βρει τόσο χάλια υπότιτλους τους έχω σβήσει.

Για τα Village φαντάζομαι λέτε; Είναι τρισάθλιοι.

Link to comment
Share on other sites

Snow White and the Huntsman (2012) - IMDb 5.5/10

Ελπίζω μετά το συμβάν με τον Rupert Sanders, να σταματήσουν να προωθούν την Kristen Stewart. Κρίνοντας και την σκηνοθεσία στην εν λόγω ταινία, ελπίζω να σταματήσουν να δίνουν την καρέκλα του σκηνοθέτη και στον Rupert Sanders.

Απογοήτευση η ταινία. Μόνο σκηνικά και κοστούμια, άντε και εφέ έχει και δυστυχώς σε πολλές μεγάλες παραγωγές, μόνο οι υπεύθυνοι κουστουμιών και σκηνικών φαίνεται να τιμούν το μισθό τους.

Η κοπέλα για μένα είναι απλά αντιπαθητική με 0 υποκριτική. Εγγύηση ότι θα αποδώσει τον πλέον ξενέρωτο χαρακτήρα on screen. Μια και ίδια φάτσα. Η οποία ταινία δεν έχει καμιά συνοχή. Τα άλματα από σκηνή σε σκηνή είναι εμφανέστατα, όπως και η προχειροδουλειά στην καθοδήγηση των ηθοποιών. Πολύ μέτριος ο Chris Hemsworth εμφανίζεται στην αρχή να τρώει ξύλο για πλάκα, ενώ σε όλη την υπόλοιπη ταινία να ρίχνει ξύλο όπου χρειάζεται(wtf?). Όσο για την Charlize Theron δυστυχώς δεν ήταν η κακιά μάγισσα, αλλά η ψυχασθενής μάγισσα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.