astrolabos Ιούνιος 4, 2012 #1521 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Iron Sky (2012) - IMDb Επικό ταινιάκι πραγματικά. Διαβάζοντας την ιστορία περίμενα κάποια low budget ταινία αλλά καμία σχέση. Είχε πολύ γέλιο, προτείνεται χαλαρά. Γκρεμίστηκε ο φούρνος της γειτονιάς μου, μιας και είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 4, 2012 #1522 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Intouchables: 9.5/10Κορυφαία ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 4, 2012 #1523 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Dream House (2011) - IMDb 7/10Καλουτσικη ταινιουλα, οχι κατι το ιδιαιτερο. Προχωραει γρηγορα, δεν κουραζει, βλεπεται ευχαριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 4, 2012 #1524 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 Dark Shadows 5/10 γιατι πολυ απλα για να την δεις κ να σ'αρεσει πρεπει να'σαι φαν του ειδους. Πηγα μαζι με το συναισθημα σινεμα, εγω εφυγα με τρελη νυστα και κεινη με τρελη χαρα :yes4:Νιε, εμεις φυγαμε και δυο νυσταγμενοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 5, 2012 #1525 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Legends of the Fall (1994) - IMDb ''Epic tale of three brothers and their father living in the remote wilderness of 1900s USA and how their lives are affected by nature, history, war, and love.'' Μπήκε στην best list.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 5, 2012 #1526 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 30 Days of Night: Dark Days η πρωτη μου αρεσε πολυ! Αυτη μέτρια προς κακή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 6, 2012 #1527 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Project X 3,5/10 Απλά αδιάφορη ταινία με το κλασικό αμερικάνο "outcast" έφηβο που στα γενέθλια του ως senior high School student κάνει παρτάκι ελπίζοντας να πάρει 15' δημοσιότητας......Να είμαστε ειλικρινείς πήρε κάτι παραπάνω:whistling. Αν εξαιρέσεις τις γκόμενες-κομπάρσους και τον χαβάλε στο τελευταίο 15-λέπτο δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο οργανωτής, αυτός που παρασέρνει τον έφηβο σε ακόλαστες πράξεις ( το μόνο που του λείπει ειναι το κόκκινο outfit με την τρίαινα) τυχαίνει να έχει και ελληνικό όνομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 6, 2012 #1528 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Safe houseΑν και δεν ήταν από τις καλύτερες του Denzel ένα τραβηγμένο 7,0 το παίρνει η ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούνιος 7, 2012 #1529 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 SAFE 6.5/10 έλεγα για 7 αλλά τσου!:nono:O Jason o Statham βαρεί όποιον κινείται και πάει να απλώσει χέρι στη μικρή του κινέζα protege. 1,5h ταινία όπου στα πρώτα 30 λεπτά χτίζεται το υπόβαθρο και μετά αρχίζει το κυνηγητό και το ματσούκι!:triniti:Βλέπεται ευχάριστα!Προσωπικά μου θυμίσε λιγάκι και το Payback ....αλλά το PB ήταν ελαφρώς καλύτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 7, 2012 #1530 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 (edited) Είδα μόλις το Hachi: A Dog's Tale.Είδα κι άλλες ταινίες, αλλά ας μείνω σ' αυτήν μόνο. Βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία και σε μια αλήθεια που δυστυχώς αποδίδεται μόνο στα ζώα, πόσο δε τα σκυλιά. Αφοσίωση, πίστη... Πολύ ωραία ήταν και πολύ συγκινητική. Όποιος δεν την έχει δει μέχρι τώρα, όπως εγώ, να την προτιμήσει συντόμως.Και μια παρομοιώδης αληθινή ιστορία, με τον πραγματικό λογοτέχνη να κλαίει διαβάζοντας την. Για όσους αγαπούν τα ζώα, φαίνεται να είναι και ένα καλό βιβλίο. Θλιβερό μεν, αλλά αληθινό. Δεν το έχω διαβάσει ακόμη δυστυχώς.Το πολύ ωραίο είναι ότι σε όλο το διήγημα μιλάει σε β' πρόσωπο στον σκύλο - φίλο τους της τραγικής ιστορίας.Βρείτε και τα άλλα 2 μέρη[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BB8rpS7G72k]Ρένος Αποστολίδης (ο τελευταίος σου φίλος) 1/3 - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2012 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 7, 2012 #1531 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Snow White and the Huntsman (2012) - IMDb 6/10 μετριο. Απο το τραιλερ που ειχα δει το χειμωνα περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Ευτυχως το ειδαμε με το 1+1 σινεμα και μας βγηκε 8€ και για τους δυο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 7, 2012 #1532 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Undisputed III: Redemption (2010) - IMDbΔεν είναι άσχημη, οκ έχει αρκετά κλισέ αλλά οι σκηνές ξύλου είναι αρκετά καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιούνιος 7, 2012 #1533 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Boyka!Boyka!Boyka!Boyka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 7, 2012 #1534 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Προμηθέας Δεν ξέρω. Δεν τρελάθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 8, 2012 #1535 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 ΠρομηθέαςΔεν ξέρω. Δεν τρελάθηκα. Όποιος πάει και σε 3D να μας πει αν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 8, 2012 #1536 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 (edited) Είδα μόλις το Hachi: A Dog's Tale.Είδα κι άλλες ταινίες, αλλά ας μείνω σ' αυτήν μόνο. Βασισμένο σε μια πραγματική ιστορία και σε μια αλήθεια που δυστυχώς αποδίδεται μόνο στα ζώα, πόσο δε τα σκυλιά. Αφοσίωση, πίστη... Πολύ ωραία ήταν και πολύ συγκινητική. Όποιος δεν την έχει δει μέχρι τώρα, όπως εγώ, να την προτιμήσει συντόμως. Και μια παρομοιώδης αληθινή ιστορία, με τον πραγματικό λογοτέχνη να κλαίει διαβάζοντας την. Για όσους αγαπούν τα ζώα, φαίνεται να είναι και ένα καλό βιβλίο. Θλιβερό μεν, αλλά αληθινό. Δεν το έχω διαβάσει ακόμη δυστυχώς. Το πολύ ωραίο είναι ότι σε όλο το διήγημα μιλάει σε β' πρόσωπο στον σκύλο - φίλο τους της τραγικής ιστορίας. Βρείτε και τα άλλα 2 μέρη Είναι μια απο τις 2 ταινίες απο όλες που έχω δει που με έκανε και δάκρυσα πραγματικά... η άλλη είναι το Green Mile και συγκεκριμένα στην σκηνη που μπαίνει στο κελί ο Tom Hanks να πάει τον Coffee για εκτέλεση και τον ρωτάει ...."Πες μου τι θα πω όταν φτάσει η ώρα μου και βρεθώ μπροστά στον Θεό και με ρωτήσει γιατί σκότωσα ένα απο τα ωραιότερα δημιουργήματα του" καταλάβατε σε ποιο σημείο αναφέρομαι. Απίστευτα συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή και γενικά όλη η ταινία, είναι απο τις λίγες που νοιώθω ότι οι πρωταγωνιστές ενσαρκώνοντε στον ρόλο της ταινίας σου βγάζουν συναισθήματα απο τον τρόπο που παίζουν, το νοιώθουν πως το λένε! Ψήθηκα να την ξαναδώ τώρα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2012 από HellhammeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2012 #1537 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Beverly Hills Cop Trilogy (ξανά): 8/10, 8/10, 7.5/10.Ο Έντυ Μέρφυ τα έσπαγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 8, 2012 #1538 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Prometheus (2D)Αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 8, 2012 #1539 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Prometheus (2012) 7/10Μου άρεσε όσο το πρώτο Alien, αλλά είχε κάποιες τρύπες στο σενάριο (λογικό...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 8, 2012 #1540 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 την ίδια με τους από πανω επιεικώς 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts