digitaltiger Μάϊος 9, 2012 #1421 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 IMDb - The Wave (2008)7.5/10 Πολύ ενδιαφέρων ταινία,την προτείνω άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 9, 2012 #1422 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2012 Come and See (1985) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 10, 2012 #1423 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 The Avengers 6.5/10Κρίνω το ότι ήταν καλή αρκετά ταινία από το ότι πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω αλλά και επειδή μέσα στη δράση είχε και καλό γέλιο.Θα προτιμούσα1)Να είχε και άλλους ύπερ-ήρωες και κάνας δυο από αυτούς να μην υπήρχε (hawkeye,black window) και ήταν άλλοι στη θέση τους.2)Να έπαιζαν κάποιοι άλλοι ηθοποιοί(Ryan Reinolds,Dwayne Johnson a.k.a the rock...)3)Να είχε άλλο "κακό" στο τέλος και όχι τον Loki (γιατί έτσι πιο πολύ για ταινία Thor 2 μου κάνει παρά για avengers)!Αυτά!ερώτηση...Στο τέλος της ταινίας και μετά από κάποιους από τους τίτλους τέλους,έδειξε μια μικρή σκηνή και καλά για avengers 2.Ε λοιπόν, αυτός στον οποίο έδινε αναφορά και υποκλεινώταν ο Loki(καταλάβατε ποιον εννοώ,ε?), ποιος ήταν???Ξέρουμε και καλά ποιος είναι και από ποια ταινία υποτίθεται ότι είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 10, 2012 #1424 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 ερώτηση... Στο τέλος της ταινίας και μετά από κάποιους από τους τίτλους τέλους,έδειξε μια μικρή σκηνή και καλά για avengers 2.Ε λοιπόν, αυτός στον οποίο έδινε αναφορά και υποκλεινώταν ο Loki(καταλάβατε ποιον εννοώ,ε?), ποιος ήταν???Ξέρουμε και καλά ποιος είναι και από ποια ταινία υποτίθεται ότι είναι??? Thanos - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 10, 2012 #1425 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Ειδα και εγω το avengers.. Συμπαθητικο εργακι ηταν..ΙΜΟ 7/10 το χει ανετα...+1 στο να ειχε καποιους αλλους ακυρους hawk,blackwiddow(εκτος αν υπηρχαν σε καποιο κομικ οπου επαιζαν ολοι αυτοι μαζι)Πολύ γελιο μες την ταινια λες ηταν γυρισμενη η ταινια γυρω από τον σταρκ..Ωραιος και ο χαλκ και η .... Αγαπη του προς τους αλλους!!Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2012 #1426 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά γενικά να ξέρετε ο Iron Man είναι τόσο freackin awesome που πρέπει να δίδεται σε μικρές δόσεις αλλιώς τραβάει όλο το ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 10, 2012 #1427 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Μαλλον το εξεφρασα λαθος. Δεν εννοουσα ότι η ταινια επαιζε γυρω από το σταρκ αλλα ότι όπως ο σταρκ είναι φουλ στο χαβαλε και στο γελιο ετσι ηταν και οι υπολοιποι στην ταινια..Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2012 #1428 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Όχι, μια χαρά το εξέφρασες, απλά και από τότε που θυμάμαι να διαβάζω τα comics, ήταν πάντα "διακριτικός" για τις δυνατότητες του. Πως να το πω ρε παιδάκι μου, χρήμα να ρέει, άθραυστη πανοπλία σύγχρονου ιππότη, πετάει, έχει μυδράλια και plasma guns, είναι player αλλά και σταθερός στη γραμματέα, 100 διαφορετικές πανοπλίες, rock μουσική συνοδεία, κλπ, κλπ. ΔΕΝ υπάρχει λέμε. Μόνο σε μικρές δόσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 10, 2012 #1429 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 special forcesπαρα πολυ καλη ταινια και ανετα την ξαναβλεπα δευτερη φοραοι ηθοποιοι παιξαν αρκετα καλα τους ρολους και μπορω να πω οτι το εζησα το εργο και μου περναγε εντονα συναισθηματα σαν ταινια.Βεβαια ειχε 2-3 σημεια που σε κανει να αναρωτιεσαι μα καλα πως γινεται παλι αυτο ; και απαντας μονος σου οκ ταινια ειναι..αλλα σαν συνολο με κερδισε αρκετα η ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 10, 2012 #1430 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Όχι, μια χαρά το εξέφρασες, απλά και από τότε που θυμάμαι να διαβάζω τα comics, ήταν πάντα "διακριτικός" για τις δυνατότητες του. Πως να το πω ρε παιδάκι μου, χρήμα να ρέει, άθραυστη πανοπλία σύγχρονου ιππότη, πετάει, έχει μυδράλια και plasma guns, είναι player αλλά και σταθερός στη γραμματέα, 100 διαφορετικές πανοπλίες, rock μουσική συνοδεία, κλπ, κλπ. ΔΕΝ υπάρχει λέμε. Μόνο σε μικρές δόσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος Εεε όχι και γραμματεας...Από το Ironman 2 είναι CEO η ms Potts. Τωρα κατι ακυρο με την ταινια αλλα σχετικο με τον Ironman.Καπου πηρε το ματι μου στο wikipedia για 3ο μερος της ταινιας για μαιο 2013.Ξερει καποιος κατι αν αληθευει?? Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 10, 2012 #1431 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 2013 --> Iron Man 3, The Wolverine, Thor 22014 --> Captain America 2 , The Amazing Spiderman 2@wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάϊος 10, 2012 #1432 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Incendies (2010) - IMDb Πολύ ωραία ταινία.Αξίζει και με το παραπάνω.The Guard (2011) - IMDb στο 20λεπτο την έκλεισα.Tower Heist (2011) - IMDb μόνο ο εντι μέρφι αξίζει.Αλλιώς θα ήταν εντελώς αδιάφορη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1433 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 ^^βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα γυρίσαν ξανά spiderman με το ίδιο σενάριο;;;πρόκειται περί ληστείας/βλακείας...imo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 10, 2012 #1434 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 LOL σαν να λες γιατί έχουν κυκλοφορήσει 5.000 τεύχη κόμiκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 10, 2012 #1435 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 ^^βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα γυρίσαν ξανά spiderman με το ίδιο σενάριο;;;πρόκειται περί ληστείας/βλακείας...imo...Από ότι εχω διαβασει επειδη η τριλογια με τον τομπυ ειχε ξεφυγει από τα κομικ και πολύ φανς του ηρωα ειχαν κανει παραπονα στο αμερικα και ετσι βγαλανε μια νεα ταινια πιο κοντα στο περιεχομενο των κομικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 10, 2012 #1436 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 ^^βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα γυρίσαν ξανά spiderman με το ίδιο σενάριο;;;πρόκειται περί ληστείας/βλακείας...imo...reboot το λενε και συμβαινει συχνα.ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.-αμα θες παραδειγματα σου λεω- Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1437 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 reboot το λενε και συμβαινει συχνα.ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.-αμα θες παραδειγματα σου λεω-υπάρχουν πολλά...αλλά έχουν περάσει 20 χρόνια ας πούμε και κάνουν μια καινούργια έκδοση...όχι αυτό το πράγμα...[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] εγώ πιστεύω ότι απλά θέλουν να τους τα ξαναπάρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 10, 2012 #1438 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 υπάρχουν πολλά...αλλά έχουν περάσει 20 χρόνια ας πούμε και κάνουν μια καινούργια έκδοση...όχι αυτό το πράγμα...Νοpe.Προσφατα παραδειγματατα Βatman, το Ghost Rider , The Incredible Hulk , Total Recall etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 10, 2012 #1439 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 Νοpe.Προσφατα παραδειγματατα Βatman, το Ghost Rider , The Incredible Hulk , Total Recall etc etcτο πρώτο Batman ήταν το 1989 με Michael Keaton και Joker Jack Nicholson... 10+ χρόνια πριν το BeginsGhost Rider δεν θυμάμαι την αρχική... η ταινία η πρώτη με τον cage πάντως ήταν μούφα ολκήςTo hulk δεν είχε ίδιο σενάριο με το πρωτο που έπαιζε ο Banah με αυτό του Norton (i think)...αλλά συμφωνώ μαζί σου ήθελαν να φτιάξουν το franchise...Total Recall είναι ταινία του 1990 και αυτή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 10, 2012 #1440 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2012 το πρώτο Batman ήταν το 1989 με Michael Keaton και Joker Jack Nicholson... 10+ χρόνια πριν το BeginsGhost Rider δεν θυμάμαι την αρχική... η ταινία η πρώτη με τον cage πάντως ήταν μούφα ολκήςTo hulk δεν είχε ίδιο σενάριο με το πρωτο που έπαιζε ο Banah με αυτό του Norton (i think)...αλλά συμφωνώ μαζί σου ήθελαν να φτιάξουν το franchise...Total Recall είναι ταινία του 1990 και αυτή....Το Ghost rider που λεω ειναι τα 2 προσφατα.Και καλα το δευτερο δεν εχει αμεση σχεση με το....1 που βγηκε 2-3 χρονια πριν.Το Hulk γενικα δεν τραβηξε.Καθολου.Η μονη λογικη ειναι οτι απλως προετοιμαζαν εδαφος για το Avengers.Νταξ τα reboot ειναι της μοδας, εμενα δεν με χαλανε.Ειδικα αν βγαινουν ταινιες σαν το Rise Of The Planet Of The Apes ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts