Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

DJD

Recommended Posts

The Avengers 6.5/10

Κρίνω το ότι ήταν καλή αρκετά ταινία από το ότι πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβω αλλά και επειδή μέσα στη δράση είχε και καλό γέλιο.

Θα προτιμούσα

1)Να είχε και άλλους ύπερ-ήρωες και κάνας δυο από αυτούς να μην υπήρχε (hawkeye,black window) και ήταν άλλοι στη θέση τους.

2)Να έπαιζαν κάποιοι άλλοι ηθοποιοί(Ryan Reinolds,Dwayne Johnson a.k.a the rock...)

3)Να είχε άλλο "κακό" στο τέλος και όχι τον Loki (γιατί έτσι πιο πολύ για ταινία Thor 2 μου κάνει παρά για avengers)!

Αυτά!

ερώτηση...

Στο τέλος της ταινίας και μετά από κάποιους από τους τίτλους τέλους,έδειξε μια μικρή σκηνή και καλά για avengers 2.Ε λοιπόν, αυτός στον οποίο έδινε αναφορά και υποκλεινώταν ο Loki(καταλάβατε ποιον εννοώ,ε?), ποιος ήταν???Ξέρουμε και καλά ποιος είναι και από ποια ταινία υποτίθεται ότι είναι???

ερώτηση...

Στο τέλος της ταινίας και μετά από κάποιους από τους τίτλους τέλους,έδειξε μια μικρή σκηνή και καλά για avengers 2.Ε λοιπόν, αυτός στον οποίο έδινε αναφορά και υποκλεινώταν ο Loki(καταλάβατε ποιον εννοώ,ε?), ποιος ήταν???Ξέρουμε και καλά ποιος είναι και από ποια ταινία υποτίθεται ότι είναι???

;)Thanos - Wikipedia, the free encyclopedia

Ειδα και εγω το avengers.. Συμπαθητικο εργακι ηταν..ΙΜΟ 7/10 το χει ανετα...

+1 στο να ειχε καποιους αλλους ακυρους hawk,blackwiddow(εκτος αν υπηρχαν σε καποιο κομικ οπου επαιζαν ολοι αυτοι μαζι)

Πολύ γελιο μες την ταινια λες ηταν γυρισμενη η ταινια γυρω από τον σταρκ..

Ωραιος και ο χαλκ και η .... Αγαπη του προς τους αλλους!!

Sent from my BlackBerry 9700 using

Tapatalk

Δεν την έχω δει ακόμα, αλλά γενικά να ξέρετε ο Iron Man είναι τόσο freackin awesome που πρέπει να δίδεται σε μικρές δόσεις αλλιώς τραβάει όλο το ενδιαφέρον. :p

Μαλλον το εξεφρασα λαθος. Δεν εννοουσα ότι η ταινια επαιζε γυρω από το σταρκ αλλα ότι όπως ο σταρκ είναι φουλ στο χαβαλε και στο γελιο ετσι ηταν και οι υπολοιποι στην ταινια..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Όχι, μια χαρά το εξέφρασες, απλά και από τότε που θυμάμαι να διαβάζω τα comics, ήταν πάντα "διακριτικός" για τις δυνατότητες του.

Πως να το πω ρε παιδάκι μου, χρήμα να ρέει, άθραυστη πανοπλία σύγχρονου ιππότη, πετάει, έχει μυδράλια και plasma guns, είναι player αλλά και σταθερός στη γραμματέα, 100 διαφορετικές πανοπλίες, rock μουσική συνοδεία, κλπ, κλπ.

ΔΕΝ υπάρχει λέμε. Μόνο σε μικρές δόσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος :p

special forces

παρα πολυ καλη ταινια και ανετα την ξαναβλεπα δευτερη φορα

οι ηθοποιοι παιξαν αρκετα καλα τους ρολους και μπορω να πω οτι το εζησα το εργο και μου περναγε εντονα συναισθηματα σαν ταινια.

Βεβαια ειχε 2-3 σημεια που σε κανει να αναρωτιεσαι μα καλα πως γινεται παλι αυτο ; και απαντας μονος σου οκ ταινια ειναι..

αλλα σαν συνολο με κερδισε αρκετα η ταινια

Όχι, μια χαρά το εξέφρασες, απλά και από τότε που θυμάμαι να διαβάζω τα comics, ήταν πάντα "διακριτικός" για τις δυνατότητες του.

Πως να το πω ρε παιδάκι μου, χρήμα να ρέει, άθραυστη πανοπλία σύγχρονου ιππότη, πετάει, έχει μυδράλια και plasma guns, είναι player αλλά και σταθερός στη γραμματέα, 100 διαφορετικές πανοπλίες, rock μουσική συνοδεία, κλπ, κλπ.

ΔΕΝ υπάρχει λέμε. Μόνο σε μικρές δόσεις αλλιώς δεν υπάρχει άλλος :p

Εεε όχι και γραμματεας...Από το Ironman 2 είναι CEO η ms Potts. :p

Τωρα κατι ακυρο με την ταινια αλλα σχετικο με τον Ironman.Καπου πηρε το ματι μου στο wikipedia για 3ο μερος της ταινιας για μαιο 2013.Ξερει καποιος κατι αν αληθευει??

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

^^

βρήκαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά...

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα γυρίσαν ξανά spiderman με το ίδιο σενάριο;;;

πρόκειται περί ληστείας/βλακείας...imo...

^^

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα γυρίσαν ξανά spiderman με το ίδιο σενάριο;;;

Από ότι εχω διαβασει επειδη η τριλογια με τον τομπυ ειχε ξεφυγει από τα κομικ και πολύ φανς του ηρωα ειχαν κανει παραπονα στο αμερικα και ετσι βγαλανε μια νεα ταινια πιο κοντα στο περιεχομενο των κομικ

^^

reboot το λενε και συμβαινει συχνα.

ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.

-αμα θες παραδειγματα σου λεω-

reboot το λενε και συμβαινει συχνα.

ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.

-αμα θες παραδειγματα σου λεω-

υπάρχουν πολλά...αλλά έχουν περάσει 20 χρόνια ας πούμε και κάνουν μια καινούργια έκδοση...όχι αυτό το πράγμα...

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] εγώ πιστεύω ότι απλά θέλουν να τους τα ξαναπάρουν...

υπάρχουν πολλά...αλλά έχουν περάσει 20 χρόνια ας πούμε και κάνουν μια καινούργια έκδοση...όχι αυτό το πράγμα...

Νοpe.

Προσφατα παραδειγματα

τα Βatman, το Ghost Rider , The Incredible Hulk , Total Recall etc etc

Νοpe.

Προσφατα παραδειγματα

τα Βatman, το Ghost Rider , The Incredible Hulk , Total Recall etc etc

το πρώτο Batman ήταν το 1989 με Michael Keaton και Joker Jack Nicholson... 10+ χρόνια πριν το Begins

Ghost Rider δεν θυμάμαι την αρχική... η ταινία η πρώτη με τον cage πάντως ήταν μούφα ολκής

To hulk δεν είχε ίδιο σενάριο με το πρωτο που έπαιζε ο Banah με αυτό του Norton (i think)...αλλά συμφωνώ μαζί σου ήθελαν να φτιάξουν το franchise...

Total Recall είναι ταινία του 1990 και αυτή....

το πρώτο Batman ήταν το 1989 με Michael Keaton και Joker Jack Nicholson... 10+ χρόνια πριν το Begins

Ghost Rider δεν θυμάμαι την αρχική... η ταινία η πρώτη με τον cage πάντως ήταν μούφα ολκής

To hulk δεν είχε ίδιο σενάριο με το πρωτο που έπαιζε ο Banah με αυτό του Norton (i think)...αλλά συμφωνώ μαζί σου ήθελαν να φτιάξουν το franchise...

Total Recall είναι ταινία του 1990 και αυτή....

Το Ghost rider που λεω ειναι τα 2 προσφατα.

Και καλα το δευτερο δεν εχει αμεση σχεση με το....1 που βγηκε 2-3 χρονια πριν.

Το Hulk γενικα δεν τραβηξε.Καθολου.Η μονη λογικη ειναι οτι απλως προετοιμαζαν εδαφος για το Avengers.

Νταξ τα reboot ειναι της μοδας, εμενα δεν με χαλανε.

Ειδικα αν βγαινουν ταινιες σαν το Rise Of The Planet Of The Apes ...