filthy_dwarf Μάρτιος 4, 2012 #1161 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 To παραπανω θελω να το δω κυριως για τους Christoph Waltz και John C. Reilly.χαχα και εγώ για τον Reilly Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 4, 2012 #1162 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Η ταινια τα σπασε.Ειχε τρελο γελιο σε κατι φασεις.Απιστευτες καταστασεις.Ωραια γενικα ταινουλα κομμενη και ραμμενη για το σανιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 4, 2012 #1163 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 HugoΑπό σενάριο τίποτα το ιδιαίτερο και με αργή εξέλιξη. 6,0 Και για να συμπληρώσω, θυμήθηκα κάποιον ξένο κριτικό κινηματογράφου στην tv που έλεγε με αφορμή τα οσκαρ ότι το Hugo έχει τα καλύτερα οπτικά εφέ ακόμα και από το avatar. Omg τι είπε :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 4, 2012 #1164 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Έχω να δω στη λίστα το Extremely Loud Incredibly Close (2011), το οποίο χωρίς τα εφέ και με άλλο θεματικό άξονα, έχει παρόμοιο σενάριο.Ένας γιος με ένα κλειδί που του άφησε ο μπαμπάς ψάχνει να βρει τί ξεκλειδώνε, γιατί νομίζει τον περιμένει κάποιο μήνυμα. :hang3:Εεε, στερέψαν τα πηγάδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 4, 2012 #1165 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Alien (1979) - IMDb 6/10Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βαρεθηκα κιολας. Σιγουρα δεν θα το ξαναδω ακομα και στην τηλεοραση να το πετυχω.Μου ειχαν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να το δω, καθως και το The Thing.Το μονο καλο ειναι οτι εχω πλεον +10ΓΒ περιπου ελευθερο χωρο.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 4, 2012 #1166 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Παρα πολυ καλη, σε κανα δυο μερες θα λεω οτι επαιζε ο ματ ντειμον αλλαδε γινεται να συγκρατησω το ονομα του πρωταγωνιστου με την καμια ολο μπερδευομαιShooter (2007) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 4, 2012 #1167 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Alien (1979) - IMDb 6/10Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βαρεθηκα κιολας. Σιγουρα δεν θα το ξαναδω ακομα και στην τηλεοραση να το πετυχω.Μου ειχαν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να το δω, καθως και το The Thing.Το μονο καλο ειναι οτι εχω πλεον +10ΓΒ περιπου ελευθερο χωρο.:dance3:Aυτοκτονα τωρα.Μην μεινεις σε αυτο παντως.Δες και το Aliensαν δεν το εχεις δει.Λογικα αυτο θα σαρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 4, 2012 #1168 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Alien (1979) - IMDb 6/10Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βαρεθηκα κιολας. Σιγουρα δεν θα το ξαναδω ακομα και στην τηλεοραση να το πετυχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 4, 2012 #1169 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 (edited) Που να δεις κραξιμο που θα πεσει οταν δω και τα star wars και δεν θα μου αρεσουν:magic::magic:Aυτοκτονα τωρα.Μην μεινεις σε αυτο παντως.Δες και το Aliensαν δεν το εχεις δει.Λογικα αυτο θα σαρεσει.Aυτο πιστευω θα μου αρεσειhttp://www.imdb.com/title/tt0409847/ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2012 από FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 4, 2012 #1170 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Που να δεις κραξιμο που θα πεσει οταν δω και τα star wars και δεν θα μου αρεσουν:magic::magic:Aυτο πιστευω θα μου αρεσειCowboys & Aliens (2011) - IMDb:clap:Κοιτα ρε μαν η ταινια που ειδες καθως και τα star wars που ανεφερες ειναι μερικες απο τις καλυτερες sci-fi ταινιες ολων των εποχων.Αν δεν σου αρεσουν αυτες σημαινει οτι δεν σου αρεσει γενικα το ειδος και συνεπως δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις..:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 4, 2012 #1171 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Που να δεις κραξιμο που θα πεσει οταν δω και τα star wars και δεν θα μου αρεσουν:magic::magic:Aυτο πιστευω θα μου αρεσειCowboys & Aliens (2011) - IMDbΔες το Aliens που σου είπαν. Καμιά σχέση ως ταινία με το πρώτο. Είναι ποιο war movie παρά ταινία αγωνίας. Μην δεις κανένα από τα άλλα 2 (το 3 είναι κόπια του 1 και το 4 του 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2012 #1172 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Alien (1979) - IMDb 6/10Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, αλλα δεν βαρεθηκα κιολας. Σιγουρα δεν θα το ξαναδω ακομα και στην τηλεοραση να το πετυχω.Μου ειχαν πει οτι πρεπει οπωσδηποτε να το δω, καθως και το The Thing.Το μονο καλο ειναι οτι εχω πλεον +10ΓΒ περιπου ελευθερο χωρο.:dance3:Θα παρω τη "σειρα" μου που χει το ταξι 33 στη Ναξο να σε δειρει, σοβαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 4, 2012 #1173 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 E τι να κανουμε, αφου δεν με ενθουσιασε!! Με το ζορι;Δεν ειπα οτι ηταν μπουρδα, απλα οτι δεν θα την ξαναδω αν την πετυχω. Για μια φορα καλη ειναι. Δεν ειναι η ταινια που θα κρατησω στη συλλογη μου ή θα προτινω σε καποιον να δει. Δεν μετανιωσα και που την ειδα παντως. Ισως δεν ειμαι παιδι του sci-fi οπως ειπε ο Τζιζους πιο πανω.Το Predator με τον Αρλοντ μου αρεσε περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 5, 2012 #1174 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 To παραπανω θελω να το δω κυριως για τους Christoph Waltz και John C. Reilly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 5, 2012 #1175 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Machine Gun PreacherΠως η χάρις του κυρίου κατάφερε να αλλάξει έναν πρώην εγκληματία και ναρκομανή.Αφήνοντας την παλιά του ζωή πίσω, μετέβη στην Αφρική όπου αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην εκκλησία, σκοτώνοντας στο όνομα της.ΥΓ Τοποθετείσθε αντίγραφο στο φαρμακείο σε περίπτωση που σας λείψει το ζεστό αλατόνερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 5, 2012 #1176 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Το είδα και εγώ χθες...σε όλη την ταινία περίμενα πως και πως να πει κανά "This Is Sudan" και να ρίξει καμμιά κλωτσιά, γιατί το υπόλοιπο της ταινίας απλά δεν βλέπεται...:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάρτιος 5, 2012 #1177 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Le Harve 7.8/10Δείτε την οπωσδήποτεΤην είδα!!!!Πολύ καλή.8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 5, 2012 #1178 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Έχω πετύχει πολύ ωραίες Ευρωπαϊκές τα 2 τελευταία χρόνια.Δεν τις προλαβαίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 6, 2012 #1179 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Ειδα αυτην : The Descendants (2011) - IMDbΧλιαρη σκηνοθεσια με αποστασιοποιηση απο το συναισθημα, καλη φωτογραφια , κακο σεναριο , χαλια διαλογοι , κ ενας ξυλινος , κρυος, ανεκφραστος και γενικα πολυ κακος George Clooney , ο οποιος χαλαρα δεν κανει για ηθοποιος (αλλη μια αποδειξη για το τι κανει η καλη εμφανιση - τρεχει κ σαν φλωρος).Βαρεθηκα.4/10 απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 6, 2012 #1180 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 The Girl with the Dragon Tattoo Αφού το εβραϊκό μονοπώλιο της διανομής διαφεντεύει το σινεμά, απλά ξαναγυρνάνε μια ταινία που αποκλείσθηκε ο δρόμος της για το πολυπληθές κοινό, και τσεπώνουν αυτοί τα φράγκα Καμία σοβαρή αλλαγή. Απλά άλλαξαν τους ηθοποιούς.Άξια λόγου είναι η σκηνή στο δωμάτιο με τις φωτογραφίες των ναζί, όπου καταδεικνύει την μεγάλη απήχηση που είχε ο ναζισμός στην Σουηδία, ενώ στην πρώτη ταινία το περάσανε στο ντούκου, όπως επίσης και μια προσπάθεια εξομάλυνσης του χαρακτήρα της Lisbeth Salander http://www.thelab.gr/1062882248-post5461.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts