racer Μάρτιος 2, 2012 #1141 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 The adventures of Tin Tin. Δεν άντεξα να το δω όλο. 2/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2012 #1142 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 The adventures of Tin Tin. Δεν άντεξα να το δω όλο. 2/10Κατσε ρε νεουδι.Δεν το ειδες ολο, αλλα βαζεις βαθμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 #1143 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εσύ που τα βλέπεις όλα και δε βάζεις βαθμό σου λέμε τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 2, 2012 #1144 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εσύ που τα βλέπεις όλα και δε βάζεις βαθμό σου λέμε τίποτα;ΟΚ.Οταν πηγαινες σχολειο δεν διαβαζαν τι εγραφες για να σου βαλουν βαθμο?Ασχημες εμπειριες ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 2, 2012 #1145 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εμενα μου αρεσε τι Τιντιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 2, 2012 #1146 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Κατσε ρε νεουδι.Δεν το ειδες ολο, αλλα βαζεις βαθμο?και που ειδα λιγο μετα τους τιτλους στην αρχη πολυ ειναι..πολυ μουφα η ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 2, 2012 #1147 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Εγώ συμφωνώ με τον [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]. Τουλάχιστον [MENTION=4655]racer[/MENTION] πες και μέχρι που είδες... Αν πάλι δε θυμάσαι, οδοντογλυφίδες στα μάτια και κάτσε δες το Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2012 #1148 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 ΟΚ.Οταν πηγαινες σχολειο δεν διαβαζαν τι εγραφες για να σου βαλουν βαθμο? Ασχημες εμπειριες ε? Εσύ πήγες μέχρι το νηπιαγωγείο μόνο και δε ξέρεις από βαθμολογίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2012 #1149 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μέχρι εκεί που είναι στο υδροπλάνο.. Στη σκηνή που ρέφτηκε στο ντεπόζιτο αποφασίσαμε με τον perf να το κλείσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavros Μάρτιος 2, 2012 #1150 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Διαφωνω. Το ειδα ψες σε 3D. Πολυ καλη τεχνικη (σκηνοθεσια ,φωτογραφια 3D), αλλα απαραδεκτη ερμηνια απο τον πιτσιρικα , βαρετη πλοκη με σκαμπανεβασματα (γρηγορο στην αρχη , παναργο στη μεση και αργο στο τελος) και το κυριοτερο : ενα τελος που ολοι περιμεναμε με ανυπομονησια κ ποτε δεν ηρθε (σιγα την αποκαλυψη). Ενιωσα πως εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου. Overrated movie.Ενα 5/10 (επιεικως)και νόμιζα οτι μονο σε εμένα δεν άρεσε αυτή η ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Μάρτιος 2, 2012 #1151 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Μέχρι εκεί που είναι στο υδροπλάνο.. Στη σκηνή που ρέφτηκε στο ντεπόζιτο αποφασίσαμε με τον perf να το κλείσουμε.Φαντάσου να ήταν και παιδικό δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 2, 2012 #1152 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2012 Hugo λοιπόν. Με δίχασε κάπως. Αργή ταινία σε γενικές γραμμές, χωρίς να έχει "ιδιαίτερη" δράση σε κάποιο μέρος. Παρ' όλα αυτά και με το τέλος που είχε μου άρεσε. Ήταν ένα στυλ ταινίας που ήθελε να "μοιάσει / ήταν εμπνευσμένο / παρομοίαζε" ένα όνειρο. Αυτός ήταν και ο σκοπός της ξεκάθαρα. Δύο ακόμα θέματα που με προβλημάτισαν ήταν το casting και η μουσική υπόκρουση. Η μουσική ήταν βαρετή και επαναλαμβανόμενη καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας. Δεν προσέδιδε κάτι ιδιαίτερο. Προφανώς ταίριαζε σε κάτι αργές σκηνές σε στυλ "ονείρου", αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να διαφοροποιηθεί κάποια στιγμή. Το casting από την άλλη ήταν λες και το έκαναν δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων. Από τη μία ήταν εξαιρετικό, από την άλλη ήταν μέτριο το λιγότερο. Πολύ καλές επιλογές ήταν αυτές του Ben Kingsley, του κοριτσιού (το οποίο παρεπιπτώντος έπαιξε τον ρόλο εκπληκτικά), ο Christopher Lee (ωραίο bonus στην ταινία για το μικρό ρόλο που είχε), καθώς και ο καθηγητής (που κάνει τον Arnold Rothstien στο Boardwalk Empire). Από την άλλη δεν με έπεισε ούτε το παιδί που έκανε το βασικό χαρακτήρα, ούτε ο Borat...ε...συγγνώμη, ο σταθμάρχης. Το παιδί δεν ήταν κακό, αλλά ήταν μέτριο. Μου άφησε μία αίσθηση meh. Θα μπορούσε και καλύτερα που λέμε. Από την άλλη νομίζω ότι ο Sasha Baron Coen είχε οδηγίες να παίξει το ρόλο με έναν τρόπο που δεν ήταν τελείως αρμονικά συνδεδεμένος με την υπόλοιπη ταινία. Παραπάνω κωμικός από όσο θα έπρεπε. Δεν ταίριαζε ιδιαίτερα στο "μαγικό" και "ονειρικό" στυλ που είχε η ταινία. Κατά τα άλλα η ταινία δεν ήταν άσχημη, αν και πιστεύω θα ήταν καλύτερη με περισσότερη δράση (ή τουλάχιστον ξεσπάσματα δράσης) και κάπως μικρότερη διάρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 3, 2012 #1153 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 (edited) The Girl with the Dragon Tattoo.Εχει κανεις προσφατο το σουηδικο?Το σεναριο ειναι ολοιδιο?Λιγα που θυμαμαι παντως ιδιο μου φανηκε.Δεν νομιζω παντως οτι προσφερε κατι διαφορετικο αυτη η κοπια.Η μουσικη ηταν ωραια αλλα δεν μπορω να συγκρινω γιατι δεν θυμαμαι την μουσικη επένδυση της original.Ενα μεγαλο μειον ηταν η πρωταγωνίστρια που παραηταν soft για τις απαιτησεις της ταινιας.Γλυκουλα θα την ελεγα.Στην original η Lisbeth ηταν πραγματικα hardcore.7+/10 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2012 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 3, 2012 #1154 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 There Will Be Blood (2007) - IMDb 7/10 Θα έβαζα 8, αλλά μου φάνηκε κάπως μονότονη και βαρετή η πρώτη 1 ώρα περίπου. Πάντως ο Daniel Day-Lewis έπαιζε εκπληκτικά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 3, 2012 #1155 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 The Guard7.5/10Κλασσικό βρετανικό χιούμορ, του οποίου είμαι λάτρης. Άφθονο γέλιο μου προκάλεσαν όλες οι ατάκες + σκηνικά στην ταινία (ειδικά τα ρατσιστικά αλα δόση χιούμορ σχόλια) και σε άλλη μια ταινία φοβερός ο Gleeson. Μόνο παράπονο οτι θα ήθελα λίγο περισσότερες γκάφες στην ταινία και λιγότερο μελλόδραμα (σε μερικά κομμάτια της είναι ολίγον ξενέρωτη).:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 3, 2012 #1156 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Πάντως ο Daniel Day-Lewis έπαιζε εκπληκτικά !!!Ο τυπος παιζει να ειναι cyborg απο το μελλον.Σκαει καθε 5-6 χρονια, βγαζει μια ερμηνειαρα απο αλλο πλανητη και γυρναει στα εργαστηρια να τονπρογραμματισουν ξανα για την επομενη.Δεν εξηγειται αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 3, 2012 #1157 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 HugoΑπό σενάριο τίποτα το ιδιαίτερο και με αργή εξέλιξη. 6,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 3, 2012 #1158 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Le Harve 7.8/10Δείτε την οπωσδήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Μάρτιος 4, 2012 #1159 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Carnage 6/10 Το 7.5 του imdb νομίζω είναι αρκετά μεγάλο. Είχε "σοφιστικέ" χιούμορ η ταινία αλλά γενικώς όχι τόσο αστεία σκηνικά. Όλοι οι ηθοποιοί μέσα ήταν καλοί μεν αλλά το σενάριο λίγο βαρετό. Δεν έβγαλε τόσο γέλιο. Εξαράκι του είναι μια χαρά νομίζω. Μετά το Ghost Writer έπεσε λίγο στα χαμήλα ο μέγα σκηνοθέτης μεσιέ Polanski. Βέβαια έχει το ελαφδυντικό ότι είναι, αν δεν κάνω λάθος, η πρώτη του απόπειρα σκηνοθεσίας κωμικού περιεχομένου ταινίας. Αν μη τι άλλο είμαι σίγουρος στην 2η απόπειρα θα πάρει όσκαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 4, 2012 #1160 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 To παραπανω θελω να το δω κυριως για τους Christoph Waltz και John C. Reilly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts